Nanoil

Έλαιο Αβοκάντο
Avocado Oil

100% οργανικό | Ακατέργαστο | Ψυχρής-πίεσης

INCI: Persea Gratissima Oil
Μέγεθος:

Το φυσικό έλαιο ομορφιάς που αναφέρεται ως το Έλαιο των 7 Βιταμινών (A, B, D, E, H, K, PP). Θεωρείται ένα πολυχρηστικό, θρεπτικό ελιξίριο με βιταμίνες. Απορροφάται τέλεια και ενυδατώνει εντατικά το ξηρό δέρμα. Το έλαιο αναζωογονεί την επιδερμίδα και καταπολεμά την απώλεια τριχών. Είναι ιδανικό για τη θεραπεία ξηρών, ευαίσθητων και ώριμων τύπων δέρματος, ειδικά επιδερμίδες με τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Είναι πιστοποιημένο από την Ecocert – μία διεθνώς αναγνωρισμένη μάρκα με τα υψηλότερης ποιότητας φυσικά καλλυντικά.

- +

Οι απίστευτες ιδιότητες αυτού του πράσινου καρπού ήταν ήδη γνωστές, περίπου από το 7000 π.Χ. στο Μεξικό, από’ όπου προέρχονται τα δέντρα αβοκάντο. Ο καρπός τους θεωρείται ο πιο θρεπτικός και συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των σούπερ τροφών. Φαίνεται ότι οι ευεργετικές ιδιότητες ομορφιάς από αυτό το λάδι του καρπού είναι εξίσου εντυπωσιακές.

NANOIL ΕΛΑΙΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Το Έλαιο Αβοκάντο από την Nanoil είναι ένα οργανικό, ψυχρής πίεσης και ακατέργαστο έλαιο ομορφιάς, το οποίο προσφέρει υψηλών προδιαγραφών καλλωπιστικές ιδιότητες, πιστοποιημένες από την Ecocert. Χάρη σε αυτό, το έλαιο διατηρεί όλα τα πολύτιμα συστατικά του και είναι μία αγνή ουσία όλων αυτών των ευεργετικών φρέσκων συστατικών που βρίσκονται στο αβοκάντο.

ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ;

Το έλαιο αβοκάντο, εκτός από τα πολύτιμα λιπαρά οξέα, έχει αφθονία σε βιταμίνες A, B, D, E, H, K και PP βιταμίνες: κανένα άλλο λάδι δεν είναι τόσο πλούσιο σε βιταμίνες. Θεωρείται το καλύτερο σέρουμ βιταμινών για το πρόσωπο και τα μαλλιά. Επιπλέον, το λάδι προσφέρει μία υψηλή συγκέντρωση σε σκουαλένιο (ισορροπεί τη λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων), σε πρωτεΐνες και σε μέταλλα, τα οποία χρειάζονται, έτσι ώστε το δέρμα και τα μαλλιά να είναι όμορφα και σωστά περιποιημένα.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ;

  • Ταιριάζει ιδανικά στο πρόσωπο και στα μαλλιά: ενυδατώνει βαθιά και θρέφει.
  • Αναπληρώνει το λιπιδικό στρώμα του δέρματος.
  • Έχει αντιβακτηριακά, αντιμυκητιασικά και αντιικά αποτελέσματα.
  • Ενισχύει τη ρίζα της τρίχας και καταπολεμά την απώλεια τριχών.
  • Είναι πηγή φυσικών αντιοξειδωτικών.
  • Έχει ένα ισχυρό αντιγηραντικό αποτέλεσμα.
  • Μειώνει την ορατότητα των ρυτίδων.
  • Λειαίνει και ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος.
  • Καταπολεμά τους αποχρωματισμούς του δέρματος.
  • Αναζωογονεί τα μαλλιά, ενισχύει την λάμψη και λειαίνει.
  • Επουλώνει το στρώμα της επιδερμίδας και επιταχύνει την επούλωση του δέρματος.
  • Βοηθά στη θεραπεία δερματικών ασθενειών όπως είναι η ψωρίαση και το έκζεμα.
  • Ενισχύει το φυσικό προστατευτικό στρώμα του δέρματος.

Για χρήση στα μαλλιά

Είναι ιδανικό για θρέψη και αναζωογόνηση: ταιριάζει σε μέτριο και υψηλό πορώδες μαλλιών. Το λάδι αβοκάντο θα προσφέρει στα μαλλιά βιταμίνες και πολύτιμα λιπαρά οξέα, ενώ παράλληλα θα φροντίζει για το τριχωτό της κεφαλής και θα επιβραδύνει τη σμηγματόρροια. Ενισχύει τα μαλλιά, χαρίζει λάμψη και ζωντάνια, θρέφει τις άκρες και προστατεύει τις τρίχες από τοξίνες.

Για χρήση στο σώμα

Είναι μία μεγάλη ανακούφιση για το ξηρό και άγριο δέρμα, που του λείπει η σφριγηλότητα και η ελαστικότητα. Ανακουφίζει το καμένο δέρμα από τον ήλιο. Επιπλέον, απορροφάται πολύ καλά και δημιουργεί ένα διακριτικό, αδιαπέραστο λεπτό στρώμα που λειαίνει και προστατεύει το δέρμα από την αφυδάτωση. Το έλαιο αβοκάντο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα λουτρό ως βασικό συστατικό (λάδι βάσης) για αιθέρια έλαια. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μασάζ στο σώμα ή θεραπεία ξηρών περιοχών (αγκώνες, γόνατα).

Για χρήση στο πρόσωπο

Το έλαιο αβοκάντο παρέχει την καλύτερη περιποίηση προσώπου: εμπλουτίζει κάθε μάσκα, κρέμα ή scrub – αυτό ισχύει τόσο στα χειροποίητα καλλυντικά όσο και στα έτοιμα προϊόντα, διαθέσιμα σε ένα φαρμακείο. Αυτό το έλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σέρουμ νυκτός για ξηρό, θαμπό, κουρασμένο και δέρμα χωρίς λάμψη, όπως επίσης και ως σέρουμ ματιών. Συχνά προστίθεται σε μάσκες προσώπου με πηλό. Όταν συνδυαστεί με καστορέλαιο, δημιουργείται ένα υπέροχο γαλάκτωμα αφαίρεσης μακιγιάζ και επιπλέον αναζωογονεί τα σκασμένα χείλη από τον αέρα και τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Περιποίηση χεριών

Το έλαιο αβοκάντο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την περιποίηση των χεριών. Αντικαθιστά τις κρέμες χεριών γιατί είναι ιδανικό για ενυδάτωση ξηρών και σκασμένων επιδερμίδων. Μπορεί να προστεθεί σε κρέμες χεριών και μάσκες, για να ενισχύσει τη δράση τους.

Περιποίηση ποδιών

Απαλύνει ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα πόδια. Ενυδατώνει, αναζωογονεί και προστατεύει την επιδερμίδα κατά των κάλων. Είναι ιδανικό ως προσθήκη σε λουτρά ή σε κρέμες ποδιών.

Οδηγίες αποθήκευσης:

Το έλαιο ομορφιάς πρέπει να ασφαλίζεται σφικτά και να διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος. Κρατήστε μακριά από το φως του ήλιου.

Το έλαιο αβοκάντο που χρησιμοποιείται σε προϊόντα Nanoil είναι πιστοποιημένο από την Ecocert.

FAQ - Συχνές Ερωτήσεις

1.Πώς να χρησιμοποιήσετε το ΕΛΑΙΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ NANOIL;

Τα φυσικά έλαια είναι πολυχρηστικά καλλυντικά: μπορούν να τοποθετηθούν στο σώμα, στο πρόσωπο και στα μαλλιά, μπορείτε να τα τρίψετε στα χέρια και στα νύχια σας, ή να τα προσθέσετε σε ένα λουτρό. Οι χρήσεις τους είναι απεριόριστες και μπορείτε να ταιριάξετε τον τύπο περιποίησης με τις δικές σας προτιμήσεις.

2.Το λάδι ομορφιάς ΕΛΑΙΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ NANOIL θα λειτουργήσει σωστά για το δέρμα και τα μαλλιά μου;

Τα έλαια ομορφιάς διαφέρουν στη συγκέντρωση βιταμινών, λιπαρών οξέων και άλλων πολύτιμων ουσιών. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και ανακαλύψτε τις μοναδικές τους ιδιότητες και επιλέξτε το λάδι που ικανοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των μαλλιών και του δέρματος σας.

3.Πότε λήγει το ΕΛΑΙΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ NANOIL;

Τα έλαια NANOIL είναι αποτελεσματικά και το πόσο γρήγορα τα χρησιμοποιείτε, εξαρτάται από τις ανάγκες σας. Η ημερομηνία λήξης κάθε λαδιού αναγράφεται στη συσκευασία.

4.Από τι αποτελείται το ΕΛΑΙΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ NANOIL;

Το Έλαιο Αβοκάντο από την Nanoil είναι ένα φυσικό έλαιο που εκχυλίζεται μέσω της ψυχρής πίεσης. Είναι ακατέργαστο και 100% οργανικό, ενώ παρέχει κορυφαίας ποιότητας ιδιότητες, πιστοποιημένες από την Ecocert. Χάρη σε αυτό, το έλαιο διατηρεί όλα τα πολυτιμότερα συστατικά του και την αγνή ουσία όλων αυτών των συστατικών στο φρέσκο αβοκάντο. NANOIL ΕΛΑΙΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ INCI: Persea Gratissima Έλαιο

5.Μπορώ να συνδυάσω το ΕΛΑΙΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ NANOIL με άλλα έλαια ομορφιάς;

Φυσικά και μπορείτε. Τα φυσικά έλαια που συνδυάζονται μεταξύ του δημιουργούν ένα τέλειο μείγμα, εμπλουτισμένο με επιπλέον συστατικά (βιταμίνες, μέταλλα, λιπαρά οξέα). Αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους, έτσι ώστε να μπορείτε να πετύχετε την καλύτερη προσαρμοσμένη φυσική περιποίηση. Προτείνεται να συνδυάζετε τα λάδια για, μεταξύ άλλων, τον καθαρισμό του προσώπου με τη μέθοδο χρήσης λαδιών και τη δημιουργία χειροποίητων προϊόντων ομορφιάς.

6.Πώς αποθηκεύω το ΕΛΑΙΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ NANOIL;

Μετά από τη χρήση του λαδιού, να σιγουρεύεστε πάντα ότι έχετε κλείσει σφικτά το μπουκαλάκι. Κρατήστε το έλαιο σε ένα δροσερό μέρος.