Nanoil

Καστορέλαιο
Castor Oil

100% οργανικό | Ακατέργαστο | Ψυχρής-πίεσης

INCI: Ricinus Communis Seed Oil
Μέγεθος:

Ένα από τα καλύτερα φυσικά έλαια ομορφιάς, που είναι ιδανικό για την ενίσχυση των βλεφαρίδων, των φρυδιών και την ανάπτυξη των μαλλιών. Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες, ενώ πρόσφατα το καστορέλαιο επέστρεψε στην παλιά του δόξα. Αν και είναι παχύρευστο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα μαλλιά, στο δέρμα, στα νύχια, στα φρύδια και στις βλεφαρίδες. Ενδυναμώνει και προστατεύει από την απώλεια νερού, επιταχύνοντας την ανάπτυξη των μαλλιών. Επίσης το έλαιο χαρίζει λάμψη και απαλύνει τις τρίχες. Είναι πιστοποιημένο από την Ecocert - μία διεθνώς αναγνωρισμένη μάρκα, με τα υψηλότερης ποιότητας φυσικά καλλυντικά.

- +

Θεωρείται ότι ο Ρίκινος ο κοινός προέρχεται από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Ευδοκιμεί στα τροπικά κλίματα, αλλά στις περισσότερες χώρες καλλιεργείται κυρίως για διακοσμητικούς σκοπούς. Αυτοί οι καρποί είναι κλεισμένοι σε κόκκινα, ακανθώδη κελύφη, απ’ όπου εκχυλίζεται το διάσημο καστορέλαιο: χρησιμοποιείται συνήθως για τη θεραπεία βλεφαρίδων, μαλλιών και φρυδιών./p>

NANOIL ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ

Το καστορέλαιο από την Nanoil είναι ένα φυσικό έλαιο, που εκχυλίζεται μέσω ψυχρής πίεσης, είναι ακατέργαστο και 100% οργανικό. Χάρη σε αυτό, κάθε σταγόνα αυτού του πολύτιμου καλλυντικού περιέχει την ουσία όλων αυτών των ευεργετικών συστατικών που βρίσκονται μέσα στους κόκκινους καρπούς του Ρίκινου του κοινού.

ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ;

Ενενήντα τοις εκατό του καστορέλαιου φτιάχνεται από ένα οργανικό λιπαρό οξύ, που ονομάζεται ρικινελαϊκό οξύ, το οποίο μπορεί να βρεθεί και σε άλλα έλαια. Λίγο χαμηλότερη από αυτό, είναι η συγκέντρωση των ωμέγα οξέων, όμως ταυτόχρονα υπάρχουν μέταλλα και βιταμίνες (π.χ. Α και Ε). Κάτι που είναι πραγματικά αξιοπερίεργο είναι ότι το καστορέλαιο είναι παρόμοιο με την ανθρώπινη κερατίνη.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ;

  • Αντιβακτηριακή και αντιμυκητιακή δράση.
  • Επιταχύνει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων, των φρυδιών και των μαλλιών.
  • Θρέφει, ενισχύει και προωθεί την επανόρθωση.
  • Έχει καθαριστικές ιδιότητες.
  • Λιπαίνει, διατηρώντας την επαρκή ενυδάτωση.
  • Απαλύνει, λειαίνει και χαρίζει λάμψη.
  • Προστατεύει το στρώμα της επιδερμίδας κατά της φθοράς.
  • Αναζωογονεί και ενδυναμώνει τα νύχια.
  • Σκουραίνει ελαφρώς τις βλεφαρίδες και τα μαλλιά.

Για χρήση στα μαλλιά

Συνήθως το καστορέλαιο χρησιμοποιείται στα μαλλιά για να τα ενδυναμώσει. Η συχνή χρήση καστορέλαιου στο τριχωτό της κεφαλής, ενεργοποιεί την ανάπτυξη των μαλλιών και αποτρέπει την παρατεταμένη λέπτυνση, εκμηδενίζοντας παράλληλα το ρίσκο της φαλάκρας. Τα ίδια αποτελέσματα συμβαίνουν στα φρύδια και στις βλεφαρίδες. Επιπλέον το έλαιο είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση της επαρκούς ενυδάτωσης, αυξάνοντας την ελαστικότητα, ενισχύοντας το φυσικό χρώμα και τη λάμψη. Το καστορέλαιο τέλος καταπολεμά τη ψαλίδα και την αφυδάτωση της τρίχας.

Για χρήση στις βλεφαρίδες

Δεν επιταχύνει μόνο την ανάπτυξη των μαλλιών: το καστορέλαιο επηρεάζει με τον ίδιο τρόπο τις βλεφαρίδες και τα φρύδια: ενεργοποιεί την επιμήκυνσή τους και τις σκουραίνει φυσικά, χαρίζοντας περισσότερο όγκο. Λειτουργεί ως ένα φυσικό σέρουμ βλεφαρίδων και φρυδιών, που ενισχύει, αυξάνει την ελαστικότητα και χαρίζει λάμψη.

Για χρήση στο σώμα

Σπάνια χρησιμοποιείται σε ολόκληρο το σώμα, λόγω της υψηλής πυκνότητάς του. Ωστόσο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε αδύναμα νύχια, ζεσταίνοντας το καστορέλαιο και βουτώντας τα νύχια μέσα, έτσι ώστε να δυναμώσουν και να μην σπάνε. Επίσης λειτουργεί ως ενυδατικό λάδι χεριών και παρανυχίδων.

Για χρήση στο πρόσωπο

Διαθέτει αντιβακτηριακή δράση και μπορεί να συνδυαστεί με νερό, άρα το καστορέλαιο είναι ιδανικό για καθαρισμό προσώπου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξεβαφτικό μακιγιάζ, απομακρύνοντας τους ρύπους ακόμα και σε λιπαρές επιδερμίδες. Προτείνεται να το χρησιμοποιείτε σε μικρές ποσότητες και πάντα να ξεπλένετε το πρόσωπο με ζεστό νερό.

Οδηγίες αποθήκευσης:

Το έλαιο ομορφιάς πρέπει να σφραγίζεται σφικτά και να διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος. Κρατήστε μακριά από το φως του ήλιου.

Το καστορέλαιο που χρησιμοποιείται στα προϊόντα Nanoil είναι πιστοποιημένο από την Ecocert.

FAQ - Συχνές Ερωτήσεις

1.Πώς να χρησιμοποιήσετε το NANOIL ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ;

Τα φυσικά έλαια είναι πολυχρηστικά καλλυντικά: μπορούν να τοποθετηθούν στο σώμα, στο πρόσωπο και στα μαλλιά, μπορείτε να τα τρίψετε στα χέρια και στα νύχια σας, ή να τα προσθέσετε σε ένα λουτρό. Οι χρήσεις τους είναι απεριόριστες και μπορείτε να ταιριάξετε τον τύπο περιποίησης με τις δικές σας προτιμήσεις.

2.Το λάδι ομορφιάς NANOIL ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ θα λειτουργήσει σωστά για το δέρμα και τα μαλλιά μου;

Τα έλαια ομορφιάς διαφέρουν στη συγκέντρωση βιταμινών, λιπαρών οξέων και άλλων πολύτιμων ουσιών. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και ανακαλύψτε τις μοναδικές τους ιδιότητες και επιλέξτε το λάδι που ικανοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των μαλλιών και του δέρματος σας.

3.Πότε λήγει το NANOIL ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ;

Τα έλαια NANOIL είναι αποτελεσματικά και το πόσο γρήγορα τα χρησιμοποιείτε, εξαρτάται από τις ανάγκες σας. Η ημερομηνία λήξης κάθε λαδιού αναγράφεται στη συσκευασία.

4.Από τι αποτελείται το NANOIL ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ;

Το καστορέλαιο από την Nanoil είναι ένα φυσικό έλαιο που εκχυλίζεται μέσω της ψυχρής πίεσης. Είναι ακατέργαστο και 100% οργανικό, ενώ παρέχει κορυφαίας ποιότητας ιδιότητες, πιστοποιημένες από την Ecocert. Χάρη σε αυτό, το έλαιο διατηρεί όλα τα πολυτιμότερα συστατικά του και την αγνή ουσία όλων αυτών των συστατικών από τους καρπούς του Ρίκινου του κοινού. NANOIL ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ INCI: Ρίκινος ο Κοινός Έλαιο Καρπού

5.Μπορώ να συνδυάσω το ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ NANOIL με άλλα έλαια ομορφιάς;

Φυσικά και μπορείτε. Τα φυσικά έλαια που συνδυάζονται μεταξύ του δημιουργούν ένα τέλειο μείγμα, εμπλουτισμένο με επιπλέον συστατικά (βιταμίνες, μέταλλα, λιπαρά οξέα). Αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους, έτσι ώστε να μπορείτε να πετύχετε την καλύτερη προσαρμοσμένη φυσική περιποίηση. Προτείνεται να συνδυάζετε τα λάδια για, μεταξύ άλλων, τον καθαρισμό του προσώπου με τη μέθοδο χρήσης λαδιών και τη δημιουργία χειροποίητων προϊόντων ομορφιάς.

6.Πώς αποθηκεύω το ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ NANOIL;

Μετά από τη χρήση του λαδιού, να σιγουρεύεστε πάντα ότι έχετε κλείσει σφικτά το μπουκαλάκι. Κρατήστε το έλαιο σε ένα δροσερό μέρος.