Το μόνο τόσο κατάλληλο για τις ανάγκες σας
NANOIL για μαλλιά υψηλής πόρωσης

Χαλαρώνει τις τρίχες παρέχοντας ενυδάτωση και θρέψη στα ξηρά μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

Αναγεννάει σε βάθος τη δομή κερατίνης για τα μαλλιά που έχουν υποστεί βλάβη και είναι επιρρεπή στα σπασμένα άκρα.

Ιδανικό για εύθραυστα μαλλιά για ελαστικότητα και απαλότητα.

Λαμπερά, βελούδινα, μαλακά μαλλιά και υγιέστερο τριχωτό της κεφαλής.

NANOIL ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ
ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΡΩΣΗΣ

Ανακαλύψτε το μυστικό των όμορφων μαλλιών!

- +

ΕΧΩ ΜΑΛΛΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΡΩΣΗΣ - ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

Μαλλιά
δομή
Μαλλιά
δομή

Τα μαλλιά απαιτούν βαθιά αναγέννηση

Τα μαλλιά σας είναι σε κακή κατάσταση εξαιτίας πολλών λόγων - χρώματος, θερμικού styling, ακατάλληλων καλλυντικών, επιβλαβών εξωτερικών παραγόντων. Όλοι αποδυναμώνουν τους βολβούς των μαλλιών και διαταράσσουν την ισορροπία νερού-λιπιδίου του τριχωτού. Συνεπώς, κλιμακώνεται η ζημιά στην επιφάνεια της τρίχας. Το NANOIL για τα μαλλιά υψηλής πορώδους αναστέλλει την κατεστραμμένη κερατινοειδή δομή των μαλλιών, ενισχύει το μυελό και σφραγίζει τα θυλάκια.

Τα μαλλιά απαιτούν σταθερή προστασία

Τα θυλάκια των μαλλιών υψηλής πόρωσης ανυψώνονται από τον άξονα. Ως εκ τούτου, τα μαλλιά εκτίθενται σε μηχανικές βλάβες και επιβλαβείς επιδράσεις ουσιών που δεν αντιμετωπίζουν προστατευτικό φράγμα. Το NANOIL είναι ένα φάρμακο για ένα τέτοιο πρόβλημα. Η θεραπεία τρέφει και αναγεννάει ακόμα και τα πιο κατεστραμμένα μαλλιά.

Οι τρίχες έχασαν την υγεία και τη λάμψη τους

Τα κατεστραμμένα μαλλιά είναι μια ενόχληση - είναι φριζαρισμένα, στατικά, ξηρά, δύσκαμπτα και θαμπά. Όλες οι προσπάθειες βελτίωσης της κατάστασής τους με καλλυντικά styling τελειώνουν σε αποτυχία και επιδεινώνουν την κατάσταση. Το NANOIL για τα μαλλιά υψηλού πορώδους παρέχει θεραπεία με όμορφη στιλπνότητα, απαλότητα, ενυδάτωση, αποκαθιστά την ανθεκτικότητα και εξασφαλίζει υγιή λάμψη.

ΤΟ NANOIL ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Τα μαλλιά υψηλής πόρωσης απαιτούν βοήθεια από ουσίες που παρέχουν ισχυρά σε βάθος αποτελέσματα. Το NANOIL για μαλλιά υψηλού πορώδους περιέχει έξι προσεκτικά επιλεγμένα φυτικά έλαια που αφθονούν σε πολύτιμα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα. Εμπλουτίζονται με ένα σύνολο βασικών συστατικών που είναι υπεύθυνα για την εντατικοποίηση της δράσης του προϊόντος.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Οι βολβοί μαλλιών καθορίζουν την κατάσταση των μαλλιών. Το NANOIL είναι η μόνη θεραπεία που λειτουργεί όταν αρχίζει το πρόβλημα - στο τριχωτό της κεφαλής. Διατηρεί το κατάλληλο pH, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, αναπληρώνει τα θρεπτικά συστατικά και ενισχύει το προστατευτικό φράγμα, βελτιώνοντας την κατάσταση των βολβών. Το NANOIL για τα μαλλιά υψηλής πόρωσης γεμίζει τα κενά και τα θυλάκια των μαλλιών. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Επομένως, τα μαλλιά σας διατηρούν τη νεότητα και την ανθεκτικότητα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, σταματούν να πέφτουν και μεγαλώνουν γρηγορότερα.

NANOIL ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ
ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΡΩΣΗΣ

Ζήστε τη δύναμη των φυσικών ελαίων!

- +

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ

Μάθετε τη σύνθεση του NANOIL για τα μαλλιά υψηλής πόρωσης

Μόνο το Nanoil αποτελείται από μία ισορροπημένη σύνθεση φυσικών λαδιών και επιπλέον ενυδατικών συστατικών. Χάρη στο συνδυασμό τους σε επαρκείς δοσολογίες, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικές ιδιότητες. Δείτε και μόνοι σας ότι τα σωστά επιλεγμένα και συνδυασμένα έλαια μπορούν να ενισχύσουν τα μαλλιά σας, τόσο αποτελεσματικά όσο ποτέ πριν.

ΛΑΔΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ – εξασφαλίζει ισορροπία νερού-λιπιδίων

Λάδι ψυχρής πίεσης από γλυκά αμύγδαλα. Είναι ένα εξαιρετικό μαλακτικό. Η ελαφριά φόρμουλά του παρέχει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη και καταπραΰνει τους ερεθισμούς. Αποτρέπει την ευθραυστότητα.

ΛΑΔΙ ARGAN – αναζωογονεί βαθιά και σφραγίζει τα θυλάκια

Πολύτιμο λάδι που λαμβάνεται από πυρήνες αραχινών. Ονομάζεται και υγρός χρυσός του Μαρόκου. Αναγεννά το διακυτταρικό τσιμέντο και σφραγίζει τη δομή των μαλλιών. Όχι μόνο επισκευάζει τα μαλλιά από το εσωτερικό, αλλά και τα προστατεύει.

ΛΑΔΙ EVENING PRIMROSE – βελτιώνει την κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής

Λαμβάνεται από μικρούς σπόρους λουλουδιών Oenothera. Έχει θετική επίδραση στη λειτουργία των κυττάρων στο τριχωτό της κεφαλής. Αποτρέπει την απώλεια νερού, απομακρύνει τις τοξίνες, καταπραΰνει τους ερεθισμούς και υποστηρίζει τη θεραπεία των δερματικών προβλημάτων.

ΛΑΔΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ - ενυδατώνει τα μαλλιά και εντείνει τη λάμψη τους

Λάδι επτά βιταμινών, από πολτό του αβοκάντο. Αυτό το συστατικό απαλύνει τις ίνες των μαλλιών και εξασφαλίζει την όμορφη λάμψη. Αναστέλλει την απώλεια νερού, η οποία συμβάλλει στην αποφυγή του φριζαρίσματος και της ευθραυστότητας. Επίσης τιθασεύει τα μαλλιά.

ΛΑΔΙ MARACUJA - παρέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά αποτελέσματα

Από σπόρους καρπού πάθους, βελτιώνει την τριχόπτωση και την ανθεκτικότητα των μαλλιών. Εξισορροπεί τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα μέσα στα κύτταρα και ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος. Επομένως, αποτρέπει τη λιπαρότητα του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών.

ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΒΑΜΒΑΚΙ - προστατεύει τα άκρα των μαλλιών

Αυτό το έλαιο προέρχεται από τους σπόρους του βαμβακιού. Επιτρέπει μια πραγματική αλλαγή στα μαλλιά. Είναι γνωστό για τις ιδιότητες ενυδάτωσης και εξομάλυνσης. Ως εκ τούτου, συνιστάται για τα αφυδατωμένα μαλλιά με κατεστραμμένα άκρα.

Η δύναμη των φυσικών ελαίων βελτιώνεται από:

Την πανθενόλη – ενισχύει την αναγέννηση των μαλλιών, διεγείρει την παραγωγή κερατινών (φυσικό υλικό που συνθέτει τα μαλλιά και το δέρμα), εξομαλύνει, παρέχει λάμψη και βελτιώνει το χρώμα.

Το Baicapil – διεγείρει το έργο ακόμη και των αδρανοποιημένων κυττάρων, με αποτέλεσμα την εμφάνιση νέων μαλλιών. Εξασφαλίζει μαλλιά με νεανική και υγιή εμφάνιση.

Κερατίνη – θεραπεία για τα μαλλιά που έχουν υποστεί βλάβη. Συμμετέχει στην ανοικοδόμηση της δομής της κερατίνης και αναγεννά τη βλάβη.

Φίλτρο UV – προστατεύει τα μαλλιά από την επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία, τη γήρανση και την αφυδάτωση.

Lanolin – ένα συστατικό που λειτουργεί καλά με τη δομή του ανθρώπινου δέρματος. Λιπαίνει, μαλακώνει, εξομαλύνει και παρέχει ελαστικότητα στα μαλλιά που έχουν υποστεί βλάβη. Βελτιώνει τη λάμψη και την ένταση του χρώματος.

Βιταμίνη Ε – πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό που εμποδίζει την κερατινοποίηση και την πρόωρη γήρανση του τριχωτού της κεφαλής. Αυξάνει την λάμψη και βελτιώνει την ανθεκτικότητα.

Kerastim – βελτιώνει τον μεταβολισμό στα κύτταρα του τριχωτού της κεφαλής, κατά συνέπεια εμποδίζει την τριχόπτωση, βελτιώνει την πυκνότητα και επιταχύνει την ανάπτυξη των τριχών.

Μετάξι – ελαφριά ουσία υπεύθυνη για τη διευκόλυνση του styling. Ενυδατώνει και λειαίνει τη δομή των μαλλιών. Κάνει τα μαλλιά μεταξωτά και εξασφαλίζει εξαιρετική στιλπνότητα.

Η συχνή βαφή και το ίσιωμα καταστρέφει τα μαλλιά μου. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ και έδειχναν απαίσια – θαμπά, αδύναμα, με ψαλίδα. Ερωτεύτηκα το Nanoil μόλις το είδα. Είναι εξαιρετικό!

Άννα, 23

Η υγεία των μαλλιών μου ήταν σε κίνδυνο. Αλλά τότε βρήκα το Nanoil. Αυτά τα θαυμάσια φυτικά έλαια και τα επιπλέον συστατικά μου έκαναν και πάλι τα μαλλιά υγιή. Παλιά ήταν τραγικά - αφυδατωμένα, άκαμπτα, εύθραυστα και πολύ σπασμένα. Τώρα, τα μαλλιά μου είναι απολύτως λεία, μαλακά και ελαστικά.

Δήμητρα, 27

Αφού έβαψα πολλές φορές τα μαλλιά μου, ήταν σε τρομερή μορφή. Η μαμά μου πάλευε με ξηρότητα και ευθραυστότητα. Ξεκίνησε τη θεραπεία με το Nanoil και μου αγόρασε κι εμένα ένα. Δοκιμάσαμε το προϊόν ταυτόχρονα... και αποφασίσαμε να πάρουμε άλλο ένα μπουκάλι - τα αποτελέσματα ήταν τρελά. Τα καταφέραμε. Θα αγοράσουμε περισσότερα μπουκάλια Nanoil. Αυτό είναι σίγουρο!

Σουζάνα, 24

NANOIL ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ
ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΡΩΣΗΣ

Απαιτήστε την ομορφιά με το NANOIL!

- +

ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ NANOIL!

Το NANOIL εργάζεται σε μαλλιά υψηλής πόρωσης ως θεραπευτική ενίσχυση. Τα μαλλιά σας θα παραμείνουν ισχυρά και υγιή πολύ μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας. Το λάδι λειτουργεί εκτενώς σε όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τα χαλασμένα μαλλιά και εξασφαλίζει εντατική αναγέννηση των εσωτερικών δομών της τρίχας.

Το μυστικό της αποτελεσματικότητάς του έγκειται στην επιλογή των συστατικών που λειτουργούν μέσα στα τριχοθυλάκια, αντί μόνο στην επιφάνεια των μαλλιών. Οι κατεστραμμένοι και εξασθενημένοι κλώνοι επανακτούν την υγεία και ενισχύεται ο προστατευτικός τους φραγμός. Ως εκ τούτου, τα μαλλιά σας είναι ανθεκτικά, ισχυρά, ακτινοβόλα και υγιή με αισθητά καλύτερη κατάσταση. Το NANOIL σφραγίζει τα θυλάκια και παρέχει μαλλιά με απαλότητα και λάμψη. Αναζωογονεί ακόμα και τα πιο φθαρμένα μαλλιά και τα καθιστά υγιή και όμορφα.

Υγιή και λαμπερά μαλλιά;
Είναι εφικτό
σε 30 ημέρες!

FAQ - Συχνές Ερωτήσεις

1.Πώς να χρησιμοποιήσω το NANOIL για υψηλό πορώδες μαλλιών;

Εξαρτάται από το μάκρος των μαλλιών σας, πατήστε μέχρι πέντε φορές την αντλία του NANOIL και κατανείμετε το προϊόν ομοιόμορφα στα μαλλιά και στο τριχωτό. Αφήστε το έλαιο για μία ώρα ή περισσότερο. Ξεπλύνετε τα μαλλιά μετά.

Η θεραπεία των μαλλιών με το έλαιο NANOIL θα είναι πιο εντατική εάν το τοποθετήσετε σε βρεγμένα, καθαρά μαλλιά και τριχωτό.

Το λάδι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από άνδρες. Τοποθετήστε το στην περίπτωση φαλάκρας ή για ενυδάτωση της γενειάδας σας.

Οι λεπτομερείς οδηγίες βήμα-προς-βήμα είναι διαθέσιμες στη δημοσίευση στο blog μας: '«Πώς να χρησιμοποιήσω το έλαιο μαλλιών Nanoil;'.

2.Σε ποιον ταιριάζει η σύσταση Nanoil για υψηλό πορώδες μαλλιών;

Το έλαιο μαλλιών NANOIL αποτελείται από φυσικά φυτικά έλαια, άρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε. Λειτουργεί τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες (συμπεριλαμβανομένης της περιποίησης της γενειάδας) το ίδιο αποτελεσματικά.

Πρέπει να ορίσετε το πορώδες των μαλλιών σας και να επιλέξετε το ιδανικό έλαιο για εσάς. Το NANOIL για υψηλό πορώδες μαλλιών είναι ιδανικό για ξηρά, αρκετά ταλαιπωρημένα μαλλιά, που βάφονται συχνά και με ντεκαπάζ, σκληρά και αδύναμα, που πέφτουν, δεν μακραίνουν, είναι θαμπά και τους λείπει η ζωντάνια.

3.Το τριχωτό της κεφαλής μου είναι ευαίσθητο. Να χρησιμοποιήσω το NANOIL;

Η ασφαλής σύσταση του NANOIL προτείνεται σε όλους αυτούς που επιθυμούν να περιποιηθούν τα μαλλιά τους. Δεν προκαλεί ερεθισμούς ούτε προκαλεί αλλεργίες: επίσης δεν προκαλεί δυσμενείς αντιδράσεις, άρα η οργανική του σύνθεση είναι ιδανική γι’ αυτούς που έχουν ευαίσθητο τριχωτό κεφαλής. Το έλαιο μαλλιών NANOIL καλλωπίζει τα μαλλιά και προσφέρει φροντίδα στο τριχωτό της κεφαλής: επιπλέον, προτείνεται για χρήση σε προβληματικές περιοχές του τριχωτού.

4.Πότε λήγει το Έλαιο Μαλλιών Nanoil;

Ένα μπουκαλάκι Ελαίου Μαλλιών NANOIL διαρκεί περίπου 3-4 μήνες. Το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιηθεί πριν από την ημερομηνία που αναγράφεται στη συσκευασία.

5.Από τι αποτελείται το ΕΛΑΙΟ ΜΑΛΛΙΩΝ NANOIL για υψηλό πορώδες μαλλιών;

Τα λάδια μαλλιών NANOIL περιέχουν μόνο φυσικές ουσίες. Κάθε εκδοχή του ελαίου περιέχει προσεκτικά ισορροπημένα έλαια, εμπλουτισμένα με θρεπτικά συστατικά, υπεύθυνα για την ενεργοποίηση των φολίδων των τριχών και την ενεργοποίηση της ανάπτυξης των μαλλιών. Επίσης τα έλαια διαθέτουν φίλτρο UV και πολύτιμες βιταμίνες (Α και Ε). Κάθε NANOIL εκδοχή αποτελείται από την καλύτερη σύνθεση συστατικών, καθιστώντας την μία τέλεια επιλογή για τον τύπο των μαλλιών σας.

Το NANOIL ΓΙΑ ΥΨΗΛΟ Πορώδες INCI - Έλαιο Γλυκιάς Αμυγδαλιάς, Έλαιο Ψίχας Argania Spinosa, Έλαιο Νυχτολούλουδου, Παραφίνη, Persea Gratissima Έλαιο (Αβοκάντο), Έλαιο Σπόρου Λουλουδιού του Πάθους, Λανολίνη, Μεθοξυκινναμωμικός Αιθυλεξυλεστέρας, Tetrasodium Disuccinoyl Cystine, Προπανοδιόλη, Αργινίνη, Γαλακτικό Οξύ, Εκχύλισμα Καρπού Γλυκίνης Σόγιας, Εκχύλισμα Σπόρου Triticum Vulgare, Έλαιο Σπόρου Gossypium Herbaceum, Πανθενόλη, Άρωμα, Υδρολυμένο Μετάξι, Οξική Τοκοφερόλη, Κερατίνη, Hexyl Cinnamal, Λιμονένιο, Λιναλόλη..

6.Τι καθιστά το NANOIL για υψηλό πορώδες μαλλιών διαφορετικό από άλλα έλαια μαλλιών;

Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι τα μαλλιά έχουν ποικίλα πορώδη. Το NANOIL προσφέρει τρεις εκδοχές του προϊόντος, που διαφέρουν όσον αφορά το περιεχόμενο σε φυτικά έλαια. Χάρη σε αυτό, η δράση τους επικεντρώνεται στις ανάγκες ενός συγκεκριμένου τύπου μαλλιών. Το NANOIL ΓΙΑ ΥΨΗΛΟ ΠΟΡΩΔΕΣ είναι το μοναδικό έλαιο τέτοιου τύπου που ταιριάζει στο πορώδες (κατάσταση) του υψηλού πορώδους μαλλιών.

7.Η συχνή χρήση του Nanoil θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα;

Η χρήση του NANOIL σύμφωνα με τις οδηγίες θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, δεδομένου ότι το έλαιο ταιριάζει με τη δομή των μαλλιών. Ούτε η συχνότητα ούτε και η ποσότητα του λαδιού που χρησιμοποιείται πρέπει να είναι υπερβολική. Μερικές σταγόνες NANOIL αρκούν για να επιτύχετε μία εκπληκτική αλλαγή στα μαλλιά.

8.Ολοκλήρωσα τη θεραπεία με το Nanoil. Τι πρέπει να κάνω μετά;

Έχετε παρατηρήσει μία αισθητή βελτίωση στην κατάσταση των μαλλιών σας μετά από τον πρώτο κύκλο θεραπείας με NANOIL; Μην σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το έλαιο. Κάθε τύπος μαλλιών (ακόμα και οι έντονα πορώδεις τύποι) είναι συνεχώς εκτεθειμένος σε δυσμενείς εξωτερικούς παράγοντες, οι οποίοι ενδέχεται να επιδεινώσουν την κατάσταση των μαλλιών. Χρησιμοποιήστε το NANOIL προληπτικά ακόμα και όταν έχετε τελειώσει με τη θεραπεία.

NANOIL ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ
ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΡΩΣΗΣ

Εκπληκτική λαμπρότητα!

- +

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει υπηρεσίες της υψηλότερης ποιότητας. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας οποιαδήποτε στιγμή. Για περισσότερες πληροφορίες πηγαίνετε στην Πολιτική Απορρήτου.