Καλοκαιρινοί ρυθμοί! Τα καλύτερα χτενίσματα για φεστιβάλ (και όχι μόνο)

Καλοκαιρινοί ρυθμοί! Τα καλύτερα χτενίσματα για φεστιβάλ (και όχι μόνο)

Τα καλοκαιρινά μουσικά φεστιβάλ είναι ένας συνδυασμός διαφορετικών στυλ και χρωμάτων. Το ιδανικό χτένισμα για ένα φεστιβάλ πρέπει να είναι φαινομενικά πρόχειρο, ενισχυμένο με έντονα χρώματα και αξεσουάρ που ταιριάζουν με το όλο στυλ. Ανακαλύψτε τα καλύτερα χτενίσματα για εορταστικές εκδηλώσεις!

Κάποτε, ήταν μια ευκαιρία να ακούσετε καλή μουσική. Σήμερα, μετατρέπονται σε επιδείξεις μόδας και ένα μέρος όπου δημιουργούνται νέες τάσεις στο μακιγιάζ και το styling. Γνωρίστε [τα καλύτερα χτενίσματα] για μουσικά φεστιβάλ και γίνετε trendy αυτό το καλοκαίρι!

Φεστιβάλ στυλ και χρωμάτων

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανατρέξετε στις εμπνεύσεις του φεστιβάλ στο Instagram για να δείτε ότι οι καλοκαιρινές μουσικές εκδηλώσεις είναι μια πανδαισία χρωμάτων και ένα μείγμα στυλ. Η τέχνη εδώ συνυφαίνεται με τις τελευταίες τάσεις και τη χρησιμοποιήσιμη μόδα. Δεν μετράει μόνο το ντύσιμο, αλλά και το μακιγιάζ, τα κοσμήματα και φυσικά το σωστό χτένισμα για το φεστιβάλ, που αντικατοπτρίζει πλήρως την ατμόσφαιρά του. Για τους συμμετέχοντες στο φεστιβάλ, είναι σαν ένα επιπλέον κόσμημα, ένα κεράσι στην κορυφή κάθε στυλ φεστιβάλ.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Το πνεύμα κάθε φεστιβάλ αποδίδεται πιο εύκολα με το σωστό styling. Τα χτενίσματα για το φεστιβάλ μπορεί να είναι γεμάτα χρώματα, δυναμικά, ανακατωμένα, ακατάστατα ή λίγο ζωηρά. Μπορείτε να τους δώσετε μια φεστιβαλική εμφάνιση με κατάλληλες φουρκέτες, χρώματα και στολίδια μαλλιών. Θα είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα στο στυλ του hippie, του boho ή του rock. Μπορείτε να εμπνευστείτε από χτενίσματα από πασαρέλες ή να προσεγγίσετε τις τάσεις πριν από χρόνια. Το μόνο όριο είναι η δική σας φαντασία.

Δεν ξέρετε τι χτένισμα να κάνετε για ένα μουσικό φεστιβάλ; Προσοχή όχι μόνο στο είδος αλλά κυρίως στα χρώματα και τα αξεσουάρ. Σε αυτή την περίπτωση, λιγότερο δεν σημαίνει καλύτερο.

Χτένισμα για φεστιβάλ - κύριες τάσεις

ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ

Ανάμεσα σε όλα τα χτενίσματα στα φεστιβάλ κυριαρχούν πάντα όλες οι εκδοχές των πλεξούδων. Η δημοτικότητα αυτού του χτενίσματος προκύπτει από την ευκολία απόδοσης, την εντυπωσιακή εμφάνιση και τις ευκαιρίες που προσφέρει. Μπορείτε να συναντήσετε όλων των ειδών τις πλεξούδες, όπως ψαροκόκαλα, μοντέρνες ολλανδικές ή γαλλικές πλεξούδες ή την τριπλή πλεξούδα. Η πλέξη μπορεί να είναι μονή, συμμετρική στις δύο πλευρές ή απλώς προσθήκη σε ένα χτένισμα. Η πλεξούδα μπορεί να ξεκινήσει από την κορυφή ή μόνο σε πολλά σημεία των μαλλιών για να κάνει το χτένισμα να φαίνεται πιο αποτελεσματικό. Αξίζει να θυμηθούμε ότι η πλεξούδα στην περίπτωση του φεστιβάλ παρουσιάζεται καλύτερα σε μια ακατάστατη απρόσεκτη εκδοχή με χαλαρές τούφες και λουλούδια ή διακοσμητικά που συνδέονται μεταξύ των μαλλιών.

ΚΟΤΣΟΙ

Το ιδανικό χτένισμα για το φεστιβάλ πρέπει να είναι αποτελεσματικό, και αυτό είναι οι [ψηλοί κότσοι]. Για ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ μουσικής, θα λειτουργήσει ένας χαλαρός, ογκώδης, με πλάγιες τούφες ή αφέλειες. Μια καλή βάση για έναν ψηλό κότσο είναι οι μπούκλες, χάρη στις οποίες φαίνεται ακόμα πιο αποτελεσματικός. Αν σκοπεύουμε να δέσουμε τα μαλλιά για το φεστιβάλ σε κότσο, έχουμε πολλές επιλογές - έναν ακατάστατο κότσο στο πάνω μέρος του κεφαλιού, έναν διπλό κότσο, έναν γαλλικό κότσο, έναν κότσο σαμουράι με απρόσεκτες τούφες στο κάτω μέρος ή έναν κότσο πλεγμένο με μια πλεξούδα. Για να του δώσετε χαρακτήρα, μπορείτε να του κολλήσετε λουλούδια, να τον τυλίξετε με πολύχρωμα κορδόνια ή ένα φουλάρι, ακόμα και να το καλύψετε με μια ομίχλη από γκλίτερ.

ΑΛΟΓΟΟΥΡΕΣ

Μπορείτε επίσης να παρασυρθείτε με τις αλογοουρές! Ενώ μια τυπική αλογοουρά μπορεί να φαίνεται πολύ βαρετό χτένισμα για ένα φεστιβάλ, σε συνδυασμό με μια γαλλική πλεξούδα ή πολύχρωμα αξεσουάρ θα είναι εκπληκτική. Οι απλές αλογοουρές είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τα χαλαρά μαλλιά και τα σηκωμένα μαλλιά - αφενός, τα μαλλιά είναι μαζεμένα και έξω από το πρόσωπο, και αφετέρου, μέρος των μαλλιών πέφτει χαλαρά στους ώμους. Τα χτενίσματα για το φεστιβάλ προσφέρουν μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων, ακόμα κι αν επιλέξουμε μια κανονική αλογοουρά. Μπορούμε να την κάνουμε σφιχτή, ελαφρώς πιο χαμηλά ή κοντά στο πίσω μέρος του λαιμού. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι φαίνεται καλύτερα σε πολύ μακριά μαλλιά ή αν φοράτε πρόσθετα μαλλιά.

ΜΠΟΥΚΛΕΣ

Οι λάτρεις των χαλαρών μαλλιών μπορούν να δελεαστούν από διακριτικές μπούκλες ή κυματιστά μαλλιά παραλίας. Τα χτενίσματα για το φεστιβάλ πρέπει να είναι γεμάτα όγκο, γι' αυτό τα μαλλιά πρέπει να ανασηκώνονται στις ρίζες με μια μους ή μια ειδική πούδρα και να φουσκώνουν με μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα πριν το styling. Για να αφήσετε λίγο πιο χαλαρό το χτένισμά σας, μπορείτε να περάσετε τα δάχτυλά σας μέσα από τις ρίζες, να βάλετε λίγο ελαφρύ έλαιο ή να το ψεκάσετε με ένα σπρέι. Το θέμα είναι να μην αφήνετε τα μαλλιά να γίνουν επίπεδα, αλλά να τους δώσετε το εφέ ότι τα πήρε ο αέρας. Τα κυματιστά μαλλιά για φεστιβάλ φαίνονται λαμπερά από μόνα τους, αλλά είναι επίσης ιδανικά για περαιτέρω styling. Οι διακριτικοί κυματισμοί είναι η καλύτερη βάση για εορταστικά χτενίσματα.

Χτένισμα για φεστιβάλ - χρωματική παλέτα

Το χρώμα των μαλλιών είναι εξαιρετικά σημαντικό για την εμφάνιση του χτενίσματος. Στην περίπτωση των χτενισμάτων για φεστιβάλ είναι ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί κάθε στυλιζάρισμα για ένα καλοκαιρινό πάρτι στην ύπαιθρο βασίζεται σε έναν τολμηρό συνδυασμό και παιχνίδι με τα χρώματα. Μπορείτε ελεύθερα να συνδυάσετε και να βάψετε όλα τα μαλλιά σας, να δημιουργήσετε ένα ombre εφέ, ουράνιο τόξο ή να βάψετε μόνο μεμονωμένες τούφες, για παράδειγμα, για να διαφοροποιήσετε και να βελτιώσετε την εμφάνιση μιας πλεξούδας. Ποιο χρώμα μαλλιών ταιριάζει περισσότερο στο φεστιβάλ;

  • Παστέλ αποχρώσεις (κυρίως) του ροζ, μπλε, βιολετί
  • Πολύ ανοιχτόχρωμα μαλλιά σε μπλε, γκρι ή λευκό
  • Ολογραφικές ή ουράνιου τόξου αποχρώσεις

Εάν δεν θέλετε να φοράτε ροζ μαλλιά κάθε μέρα, χρησιμοποιήστε κιμωλία ή σπρέι βαφής μαλλιών - τα αποτελέσματα θα είναι προσωρινά.

Χτενίσματα για φεστιβάλ - αξεσουάρ

  • Στεφάνια για τα μαλλιά - η πιο κατάλληλη προσθήκη στο χτένισμα για φεστιβάλ με λουλούδια σαν τα παιδιά. Τα στυλ hippie συμπληρώνονται τέλεια με στεφάνια από ζωντανά φυτά ή τεχνητές συνθέσεις. Τα τελευταία είναι πιο κατάλληλα για φεστιβάλ λόγω της αντοχής τους. Το στεφάνι μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακό ή ντελικάτο, μπορεί να φορεθεί στο κεφάλι ή σε μορφή λουλουδένιου σχοινιού υφασμένου με το χέρι στα μαλλιά. Φέρνει ελαφρότητα σε κάθε στυλ.
  • Λουλούδια για τα μαλλιά - μεμονωμένα λουλούδια μπορούν επίσης να συνδυαστούν όμορφα στο στυλιζάρισμα. Ένα ενδιαφέρον χτένισμα για το φεστιβάλ μπορεί να ποικίλει επιπρόσθετα με μόνο ένα λουλούδι προσαρτημένο, για παράδειγμα, πίσω από το αυτί ή στον ψηλό κότσο. Μια τέτοια προσθήκη θα κάνει ολόκληρη την εμφάνιση πιο θηλυκή.
  • Κορδέλες - αν το στεφάνι στα μαλλιά μας δεν ταιριάζει με το ντύσιμο, τότε μια κορδέλα είναι μια καλή εναλλακτική. Μπορεί επίσης να διακοσμηθεί με λουλούδια, να έχει λουλουδένια μοτίβα και φυσικά χρώματα. Αλλά μπορεί επίσης να είναι δαντέλα ή με κορδόνια, και στη συνέχεια να ταιριάζει καλύτερα στο boho στυλ. Η κορδέλα για τα μαλλιά αποτελεί εξαιρετική προσθήκη στο χτένισμα του φεστιβάλ, αλλά πρέπει να είναι διακοσμημένη και να ταιριάζει απόλυτα με το στυλ του χτενίσματος και του ντυσίματος μας.
  • Φουλάρια - σε πολλές περιπτώσεις, η κορδέλα και το στεφάνι δεν δίνουν τέτοιες δυνατότητες όπως ένα φουλάρι. Η ροκ μπαντάνα ή το κοριτσίστικο μεταξωτό μαντήλι ταιριάζουν καλύτερα στα μαλλιά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε το κοριτσίστικο στυλ pin-up, να το δέσετε γύρω από έναν κομψό ψηλό κότσο ή αλογοουρά ή ακόμα και να το πλέξετε για να δώσετε στα μαλλιά μια πιο ενδιαφέρουσα εμφάνιση.
  • Κοσμήματα για τα μαλλιά - αυτό είναι μια προσθήκη στο χτένισμα για την τέλεια εμφάνιση για φεστιβάλ, ειδικά αν σχεδιάζετε boho styling. Όμορφες αλυσίδες που πέφτουν χαλαρά στα μαλλιά, δαχτυλίδια, καρφίτσες ή διαφάνειες μαλλιών με διακοσμητικά κοσμήματα, όλα αυτά θα είναι κατάλληλα για ένα μουσικό φεστιβάλ. Τα μαλλιά είναι ένα τόσο ευγνώμων υλικό που μπορείτε να βάλετε τα πάντα σε αυτά. Το κόσμημα μπορεί να είναι μόνο προσθήκη ή, για παράδειγμα, να χρησιμεύσει ως κορδέλα.
  • Πολύχρωμα λουριά - όποτε δεν ξέρετε πραγματικά πώς να χτενίσετε τα μαλλιά σας για ένα φεστιβάλ ή δεν έχετε χρόνο για χρονοβόρα χτενίσματα με πιασίματα, τα λουριά μπορεί να σας βοηθήσουν. Απλώς συνδέστε τα σε μεμονωμένες τούφες και ακόμη και τα χαλαρά μαλλιά θα αποκτήσουν νέα εμφάνιση. Αυτά σε αποχρώσεις του καφέ θα λειτουργήσουν σε ρουστίκ στυλιζαρίσματα και τα πολύχρωμα θα συμπληρώσουν τέλεια τα hippie χτενίσματα. Μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε ως πολύχρωμες ανταύγειες ή να τα κολλήσετε στο χτένισμά σας.
  • Τατουάζ για τα μαλλιά - τα μεταλλικά τατουάζ μπορούν να φορεθούν όχι μόνο στο σώμα αλλά και στα μαλλιά. Αυτός ο τύπος διακόσμησης ταιριάζει απόλυτα στις τάσεις των φεστιβάλ. Επιπλέον, ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε στυλ και δείχνουν εκπληκτικά αποτελεσματικά. Το τατουάζ μαλλιών μπορεί να έχει γεωμετρικά, ανατολίτικα ή λουλουδάτα μοτίβα σε αποχρώσεις του χρυσού και του ασημί. Αυτή είναι μια ιδανική επιλογή για ίσια μαλλιά ή κομψά χτενίσματα. Δυστυχώς, ένα τέτοιο τατουάζ χάνει την αρχική του εμφάνιση όταν φορεθεί σε μπούκλες.

Ποια καλλυντικά να χρησιμοποιήσετε για μια εορταστική εμφάνιση;

Η προετοιμασία των μαλλιών για αυτό που τα περιμένει στο φεστιβάλ απαιτεί κατάλληλα καλλυντικά. Τα προϊόντα που θα προστατεύουν από τον ήλιο, τον άνεμο και τη σκόνη είναι απαραίτητα. Τα καλλυντικά με υφή που προσθέτουν όγκο και χρώμα θα είναι επίσης χρήσιμα. Ποια καλλυντικά μαλλιών αξίζει να πάρετε στο φεστιβάλ;

  • Έλαιο μαλλιών - αυτό είναι το θεμελιώδες βήμα αν θέλετε το χτένισμα του φεστιβάλ να φαίνεται καλό και να μην έχει κακή επίδραση στην κατάσταση των μαλλιών. Τα περισσότερα από τα έλαια περιέχουν φυσικά φίλτρα για την υπεριώδη ακτινοβολία, έτσι προστατεύουν από τον ήλιο. Βοηθούν επίσης στο styling των μαλλιών, ενισχύοντας την ελαφρότητα και την ευελιξία, καθώς και τονίζοντας την μπούκλα. Αξίζει να αναμίξετε ένα ελαφρύ [έλαιο μαλλιών] με ιριδίζουσες σκιές ματιών και να το έχετε μαζί σας, το τρίψιμο στα μαλλιά εμποδίζει την πτώση τους και τα κάνει να αντανακλούν το φως.
  • Ιαματικό νερό – μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σπρέι για να προσφέρει στα μαλλιά τέλεια ενυδάτωση και θρέψη ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες. Πλούσιο σε πολύτιμα συστατικά, το ιαματικό νερό θα δώσει στα μαλλιά σας απαλότητα, λείανση και λάμψη.
  • Θαλασσινό αλάτι - βοηθά στην επίτευξη του εφέ της μπούκλας παραλίας στα μαλλιά, που είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χτενίσματα για το φεστιβάλ. Τα σπρέι με βάση το θαλασσινό αλάτι μπορούν να αντιμετωπιστούν σαν ένα σπρέι, το οποίο πρέπει να ψεκαστεί στα μαλλιά και να πιεστεί στις τούφες. Το αποτέλεσμα θα διαρκέσει περισσότερο σε λεπτά μαλλιά. Αξίζει να θυμάστε ότι (παρά τις πολύτιμες ιδιότητές του) το θαλασσινό αλάτι που χρησιμοποιείται σε υπερβολική ποσότητα μπορεί να βλάψει τα μαλλιά, μπορεί να τα στεγνώσει, να προκαλέσει φριζάρισμα και να αυξήσει τη θαμπάδα.
  • Κιμωλία για τα μαλλιά - η βαφή των μαλλιών με κιμωλία είναι η τέλεια πατέντα για μουσικά φεστιβάλ. Τα λεγόμενα μαλλιά με κιμωλία είναι μαλλιά με ασυνήθιστα, πολύ έντονα χρώματα που λαμβάνονται με τη βοήθεια μιας βαφής μαλλιών. Είναι εύκολη στη χρήση, ξεπλένεται με το πρώτο λούσιμο και σας επιτρέπει να βάψετε ολόκληρα τα μαλλιά σας, επιλεγμένα μέρη ή μόνο ανταύγειες σε όποιο χρώμα θέλετε.
  • Σπρέι χρωματισμού - όπως και η κιμωλία μαλλιών, υπάρχουν σπρέι βαφής που μπορείτε να αγοράσετε στα περισσότερα φαρμακεία. Οι φίλοι των μουσικών φεστιβάλ λατρεύουν αυτό το προϊόν γιατί βάφει τα μαλλιά προσωρινά, απλώνεται εύκολα, δεν πονάει και εξαφανίζεται μετά από ένα λούσιμο. Οι βαφές μαλλιών σε σπρέι διατίθενται σε πολλές αποχρώσεις, για ξανθιές και μελαχρινές.
  • Ξηρό σαμπουάν - είναι εύχρηστο και σας επιτρέπει να έχετε τον έλεγχο των μαλλιών, τα οποία τείνουν να γίνονται πιο γρήγορα λιπαρά το καλοκαίρι. Εάν θέλετε να ανανεώσετε γρήγορα τα μαλλιά σας, χρησιμοποιήστε ένα ξηρό σαμπουάν και δουλέψτε την περίσσεια με τα δάχτυλά σας. Επιπλέον, αυτή η τεχνική θα δώσει επίσης στο χτένισμα του φεστιβάλ τον επιθυμητό όγκο.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Πού να χρησιμοποιήσετε την ιδέα για ένα χτένισμα για το φεστιβάλ;

Ένα από τα πιο δημοφιλή είναι το Coachella Valley Music and Arts Festival - ένα ετήσιο φεστιβάλ μουσικής και τεχνών που πραγματοποιείται στο Empire Polo Club στο Indio της Καλιφόρνια, που βρίσκεται στην κοιλάδα Coachella της Inland Empire στην έρημο του Κολοράντο για περισσότερα από 20 χρόνια! Αυτό είναι το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ του είδους του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν είναι περίεργο που πλήθη διασημοτήτων και bloggers από όλο τον κόσμο πρόκειται να παρευρεθούν στην εκδήλωση. Το φεστιβάλ Coachella σας δίνει την ευκαιρία να δείξετε τον εαυτό σας και να γίνετε οι νέοι trendsetters.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολύ περισσότερες ευκαιρίες για να δείξετε τον εαυτό σας. Μουσικά φεστιβάλ σε παρόμοιο κλίμα περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, το Lollapalooza στο Σικάγο, το Bottlerock Napa Valley στην Καλιφόρνια, το Hangout Music Festival στην παραλία Gulf Shore στην Αλαμπάμα. Οι Ευρωπαίοι μπορούν να πάνε σε πιο κοντινά μουσικά φεστιβάλ όπως το Bonnaroo Music & Arts Festival στο Μάντσεστερ, το Primavera Sound στη Βαρκελώνη, το Tomorrowland στο Βέλγιο ή το Open'er Festival, το Orange Warsaw Festival ή το OFF Festival στην Πολωνία.

Μοιραστείτε μαζί μας την άποψή σας για το άρθρο.


Σχόλια: #0


Προσθέστε στο σχόλιό σας. Θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον συντονιστή.
Μάσκα μαλλιών με κερατίνη
Καστορέλαιο
Έλαιο Χοχόμπα
Αργανέλαιο
Ορός προσώπου με ρετινόλη
πολιτική απορρήτου

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, καθώς και cookies τρίτων, για τη χρήση εξωτερικών εργαλείων. Σε περίπτωση που ο χρήστης δε δώσει τη συγκατάθεσή του, χρησιμοποιούνται μόνο τα απαραίτητα cookies. Μπορείτε να το αλλάξετε τις ρυθμίσεις από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, όποτε επιθυμείτε. Συμφωνείτε με τη χρήση όλων των cookies;

πολιτική απορρήτου