TOP 10: Οι Καλύτερες Μάσκες Προσώπου Πολλαπλών Χρήσεων που Μπορείτε να Κάνετε στο Σπίτι

TOP 10: Οι Καλύτερες Μάσκες Προσώπου Πολλαπλών Χρήσεων που Μπορείτε να Κάνετε στο Σπίτι

Εντελώς φυσικό, αποτελεσματικό, ικανό να αναλάβει τη φροντίδα όλων των τύπων του δέρματος και εξαιρετικά εύκολο να προετοιμαστεί - δείτε στο δικό σας δέρμα πόσο απίστευτες και ισχυρές επιδράσεις μπορούν να παράγουν.

Οι σπιτικές μάσκες προσώπου εξακολουθούν να είναι μια από τις καλύτερες μορφές φροντίδας του δέρματος που μπορείτε να στραφείτε. Το αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημά τους είναι ότι τα δημιουργείς όλα μόνος σου. Έτσι, είστε υπεύθυνοι για αυτό το ”εργοστάσιο” σπιτικών καλλυντικών. Αυτό με τη σειρά του σας επιτρέπει να αποκτήσετε ένα υψηλής ποιότητας καλλυντικό, τέλειο από όλες τις απόψεις, παρέχοντας τα ακριβή αποτελέσματα που θέλετε. Εδώ είναι οι καλύτερες συνταγές για μάσκες προσώπου, κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος προσώπου, διαχρονικές και αξιόπιστες - μάθετε τη δύναμή τους και τι πραγματικά σημαίνει να έχετε άψογη επιδερμίδα.

Σας Ανταμείβει: Γιατί Αξίζει Να Εφαρμόζουμε Μάσκες Προσώπου;

Αναμφίβολα, οι μάσκες προσώπου έχουν πολύ θετική επίδραση στην κατάσταση του δέρματος. Δεν υπάρχει άλλο καλλυντικό που η ευεργετική του δράση θα μπορούσε να συγκριθεί με ό, τι τα φυσικά έλαια είναι σε θέση να προσφέρουν. Σε ένα φλας, που διαρκεί μόνο μερικά λεπτά, είναι σε θέση να φρεσκάρουν το δέρμα, να βελτιώσουν την εμφάνισή του, να εξομαλύνουν και να σβήσουν την κόπωση από το πρόσωπο. Εκτός από αυτό, τα φυσικά έλαια παρέχουν στην επιδερμίδα πολλές απαραίτητες θρεπτικές ουσίες. Οι σπιτικές μάσκες προσώπου είναι, όπως προαναφέρθηκε, εντελώς φυσικές και δεν περιέχουν συνθετικές ουσίες. Μπορείτε να τις δημιουργήσετε μόνοι σας και έτσι να γνωρίζετε ακριβώς τι περιέχουν οι μάσκες, όταν πρόκειται για τα συστατικά που θα χρησιμοποιήσετε στις μάσκες σας.

Πριν Κάνετε μια Μάσκα Ομορφιάς - Προετοιμάστε το πρόσωπό σας για τη θεραπεία

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο μια συγκεκριμένη μάσκα προσώπου και να τη βοηθήσετε στην επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων - πάντα προετοιμάστε το δέρμα σας για αυτήν τη διαδικασία ομορφιάς.

Για να το κάνετε σωστά, καθαρίστε το πρόσωπο αφαιρώντας το μακιγιάζ και άλλες ρυπάνσεις επιμελώς. Μια καλή ιδέα είναι να εφαρμοστεί [μέθοδος καθαρισμού πετρελαίου], η οποία είναι δημοφιλής μεταξύ των bloggers OCM, και να ακολουθήσει με το πρόσωπο τρίψιμο, έτσι ώστε να απελευθερώσει το πρόσωπο από τα νεκρά επιδερμικά κύτταρα.

Με αυτόν τον τρόπο ξεμπλοκάρετε τους πόρους του δέρματός σας και το μασάζ που κάνετε ενώ τρίβετε το πρόσωπό σας διεγείρει τη μικρο-κυκλοφορία και αυξάνει τον ρυθμό απορρόφησης του δέρματος. Ως αποτέλεσμα, είναι ευκολότερο για τις ουσίες από τις οποίες γίνεται η μάσκα προσώπου να διεισδύσουν στο δέρμα και να φτάσουν τα χαμηλότερα στρώματα του. Αυτό που αξίζει να συνειδητοποιήσουμε, είναι ότι οι περισσότερες μάσκες προσώπου υποτίθεται ότι εφαρμόζονται σε άλλες περιοχές του δέρματος, όχι μόνο στο πρόσωπο. Ως εκ τούτου, την επόμενη φορά προσπαθήστε να απλώσετε μια μάσκα προσώπου στο λαιμό σας και στις ρυτίδες. Προφανώς, παραλείψτε τα χείλη και το δέρμα των ματιών.

Εφαρμογή χρυσών κανόνων μάσκας προσώπου

  • Είναι καλύτερο να εφαρμόσετε μια μάσκα προσώπου το απόγευμα, γύρω στις 6:00 μ.μ.
  • Το βάζετε σε καθαρή επιδερμίδα προσώπου.
  • Μετά την αφαίρεση της μάσκας προσώπου, ισορροπήστε το pH του δέρματος σκουπίζοντας το δέρμα με ένα τονωτικό και ακολουθήστε με μια ενυδατική κρέμα.

10 καλύτερες σπιτικές μάσκες προσώπου

1. Μάσκα προσώπου αγγουριού

  • 1 μέσο αγγούρι
  • 1/2 έλαιο αβοκάντο

Αυτή είναι η απλούστερη μάσκα προσώπου στον κόσμο που έχει απίστευτες ιδιότητες όσον αφορά την περιποίηση του προσώπου. Το αγγούρι δροσίζει τέλεια, αφαιρεί την κόπωση από το δέρμα, μειώνει το οίδημα, εξισορροπεί τον τόνο του δέρματος, ενυδατώνει και λειαίνει. Όταν συνδυάζεται με το φυσικό πετρέλαιο, οι θρεπτικές, προστατευτικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες βελτιώνονται σημαντικά. Το [έλαιο αβοκάντο] είναι ένα τμήμα επτά πολύτιμων βιταμινών, λιπαρών οξέων και αντιοξειδωτικών. Τρίβουμε ένα μέσο αγγούρι, αφαιρούμε το χυμό και ανακατεύουμε τον πράσινο πολτό με 1/2 κουταλάκι του γλυκού λάδι αβοκάντο. Εφαρμόστε στο πρόσωπο και ξεπλύνετε μετά από 15 λεπτά.

2. Μάσκα Προσώπου Ζύμης

  • 20 g ζύμης
  • 2-3 κουταλιές της σούπας φυσικό γιαούρτι
  • 1 κουταλιά της σούπας έλαιο jojoba

Μαγιά έχουν άφθονη βιταμίνη Β, πρωτεΐνες και μέταλλα: φώσφορο, ψευδάργυρο, μαγνήσιο, σίδηρο, κάλιο, σελήνιο και χρώμιο. Η πλούσια σύνθεσή της καθιστά τη μαγιά ένα τέλειο θρεπτικό συστατικό για το κουρασμένο και θαμπό δέρμα που διαθέτει κηλίδες. Το έλαιο jojoba εξισορροπεί το σμήγμα, που σημαίνει ότι αναπληρώνει το ξηρό δέρμα με νερό και διορθώνει το πρόβλημα του ελαιώδους δέρματος. Το γιαούρτι με τη σειρά του ενυδατώνει, μαλακώνει και αναδεικνύει την επιδερμίδα και εξισορροπεί το επίπεδο pH του δέρματος.

3. Μάσκα προσώπου γάλακτος & μελιού

  • 3 κ.σ. μέλι
  • 3 κουταλιές της σούπας γάλα
  • 1/2 κ.β. αμυγδαλέλαιο

Συνδυάστε όλα τα υλικά καλά για να τα απλώσετε σε πρόσωπο και λαιμό. Ξεπλύνετε απαλά με ζεστό νερό μετά από 15 λεπτά. Το μέλι έχει φαρμακευτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, επομένως αναγνωρίζεται ως ισχυρό αντίδοτο του.

4. Πατάτα & Jojoba Oil Μάσκα Προσώπου

  • 1 ωμή πατάτα
  • 1/2 κουταλιά της σούπας λάδι jojoba

Τρίβουμε την πατάτα, αφαιρούμε τα υγρά και προσθέτουμε λάδι jojoba στον πολτό. Αφήστε τη μάσκα προσώπου να καθίσει για 15 λεπτά και αφαιρέστε την από το δέρμα με ζεστό νερό. Μπορείτε να περιμένετε η πατάτα να σβήσει την κούραση και το πρήξιμο από το πρόσωπό σας, να τονίσει την επιδερμίδα και όταν χρησιμοποιείται τακτικά, θα φωτήσει τα σημάδια μελάγχρωσης. Το δέρμα ενυδατώνεται καλά, ο τόνος του είναι υγιής. Λόγω του ελαίου jojoba, το δέρμα προστατεύεται από την αστική ρύπανση και όλα τα γνωστά είδη ερεθισμών, συμπεριλαμβανομένων αυτών που προκαλούνται από τον ήλιο. Η αλήθεια είναι ότι το έλαιο jojoba είναι ένα έλαιο που περιέχει σκουαλένιο - ένα φυσικό συστατικό του ανθρώπινου σμήγματος. Αυτή η ποιότητα καθιστά το λάδι jojoba τόσο καλό στην καταπολέμηση της σμηγματορροίας και στη διατήρηση της επαρκούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να εφαρμόσετε τη μάσκα πατάτας και στο δέρμα των ματιών. Αυτό θα σας βοηθήσει να μειώσετε το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους. Επίσης, το δέρμα των ματιών θα πρέπει να εξομαλυνθεί.

5. Ασπράδι Αυγού, Λάδι Αργκάν & Μάσκα Προσώπου Βιταμίνης Ε

  • 2 ασπράδια αυγών
  • 5 σταγόνες βιταμίνης Ε
  • 1/2 κουταλιά της σούπας έλαιο argan

Χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να αφρατέψουν. Συνδυάστε το με βιταμίνη Ε και λάδι αργκάν. Εφαρμόστε σε πρόσωπο και ξεπλύνετε μετά από 15 λεπτά. Αυτή η μάσκα προσώπου αφήνει το δέρμα πιο ελαστικό και αισθητά αναζωογονημένο. Το ασπράδι αυγού λειαίνει τις ρυτίδες, ενυδατώνει και θρέφει.

Η βιταμίνη Ε κάνει το δέρμα να φαίνεται νεότερο και το προστατεύει από αποχρωματισμούς και βλαβερές ακτίνες UV. [Το αργανέλαιο] αναγνωρίζεται ως το πιο ισχυρό έλαιο από την άποψη των αναζωογονητικών ιδιοτήτων.

6. Jojoba Oil & Gelatin μάσκα προσώπου με γάλα

  • ζελατίνη
  • γάλα
  • 1/2 κουταλιά της σούπας λάδι jojoba

Η μάσκα προσώπου ζελατίνης είναι τέλεια στο ξεμπλοκάρισμα των πόρων του δέρματος, τονίζοντας και αναζωογονώντας το δέρμα. Το [έλαιο jojoba] είναι άφθονο σε αντιοξειδωτικά και απαραίτητα λιπαρά οξέα, καθώς και πολύτιμο σκουαλάνιο. Συνδυάστε γάλα και ζελατίνη σε ίσες αναλογίες (1:1) και βάλτε το στο φούρνο μικροκυμάτων. Συνεχίστε να τα ζεσταίνετε για 15 δευτερόλεπτα. Βγάλτε το μίγμα και συνδυάστε το με λάδι jojoba. Μόλις το πρόσωπο μασκάρει και γίνεται παχύτερο παίρνοντας ζελατινώδη μορφή, εφαρμόστε το στο δέρμα και αφήστε το κέικ στο πρόσωπό σας. Η μάσκα ζελατίνης είναι ένα είδος μάσκας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αφαιρεθεί από το πηγούνι, αρχίζοντας από το πηγούνι που κινείται προς τα πάνω.

7. Πορτοκαλί & Argan Oil Face Mask

  • χυμό πορτοκάλι
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο ή λάδι αργκάν

Αυτή είναι μια αντιοξειδωτική και αναζωογονητική μάσκα προσώπου γεμάτη από βιταμίνη C και ωμέγα λιπαρά οξέα. Ο στόχος του χυμού πορτοκαλιού είναι να φρεσκάρουν, να λειάνουν και να τονώσουν το δέρμα. Επίσης, οξινίζει το δέρμα και το προμηθεύει με βιταμίνη C, κοινώς γνωστή ως η βιταμίνη της νεολαίας. Το έλαιο προστατεύει και προλαμβάνει τόσο την αφυδάτωση όσο και τον ερεθισμό του δέρματος. Επίσης, αφήνει το δέρμα ελαστικό.

8. Αλόη, μέλι & μάσκα προσώπου ελαίου αβοκάντο

  • 2 κ.σ. μέλι
  • 1 κουταλιά της σούπας χυμό αλόης
  • 1 κουταλιά της σούπας έλαιο αβοκάντο

Συνδυάστε χυμό αλόης με λάδι αβοκάντο και ανακατέψτε καλά. Αφήστε τη μάσκα προσώπου να καθίσει στο πρόσωπό σας για 20 λεπτά και ξεπλύνετέ την με χλιαρό νερό. Η αλόη είναι γνωστή για την καταπραϋντική και αναζωογονητική επιδερμίδα, την αναζωογονεί και διατηρεί επαρκές επίπεδο ενυδάτωσης. Επιπλέον, το δέρμα του προσώπου γίνεται ανακουφισμένο, ελαστικό και τρέφεται με βιταμίνες λόγω του ελαίου αβοκάντο. Όταν πρόκειται για μέλι, εμφανίζει αντισηπτικές και αποτοξινωτικές επιδράσεις, αλλά αυτό δεν είναι όλο. Το μέλι θεραπεύει επίσης τις ατέλειες του δέρματος, θρέφει το πρόσωπο και το εξομαλύνει. Είναι μια απίστευτα καλή μάσκα προσώπου για ξηρούς, θαμπούς και ώριμους τύπους δέρματος, επίσης, το δέρμα με ατέλειες θα ωφεληθεί από αυτήν τη μάσκα προσώπου.

9. Μάσκα προσώπου καρότου

  • 1 καρότο
  • 1 κρόκος αυγού
  • 1 κουταλάκι μέλι
  • 1 κουταλάκι φυσικό γιαούρτι

Ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο καρότο με ένα κρόκο αυγού, ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και γιαούρτι. Αφήστε τη μάσκα να καθίσει στο πρόσωπό σας για 20 λεπτά και ξεπλύνετέ την με ζεστό νερό. Αυτή η μάσκα προσώπου καρότου είναι ιδανική για φυσιολογικούς και κουρασμένους τύπους δέρματος που η επιδερμίδα είναι θαμπή. Κάνει τον τόνο της επιδερμίδας πιο υγιεινό, αποτρέπει την αφυδάτωση, μαλακώνει την επιδερμίδα, καταπολεμά την ακμή και άλλα ελαττώματα του δέρματος, θρέφει και αφήνει το δέρμα αναζωογονημένο. Το μέλι καταπολεμά τα βακτήρια και είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό.

10. Μάσκα Προσώπου Μήλου

  • 1 μήλο
  • 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι.
  • λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού
  • 1/2 κουταλιά της σούπας λάδι jojoba

Τρίψτε το μήλο, ανακατέψτε με μια κουταλιά της σούπας πατάτα, καλαμπόκι ή αλεύρι ρυζιού, προσθέστε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού και μισό κουταλάκι του γλυκού jojoba oi. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπό σας και αφαιρέστε μετά από 15 λεπτά χρησιμοποιώντας χλιαρό νερό.

Σε καμία στιγμή βελτιώνει την εμφάνιση της μάσκας προσώπου μήλου, επαναφέρει το pH του, τονώνει, τονίζει τους αποχρωματισμούς και προσφέρει αντιγηραντικό αποτέλεσμα. Η Apple προστατεύει από την πρόωρη γήρανση του δέρματος, είναι αντισηπτική και αφήνει το δέρμα με υγιή λάμψη. Το λεμόνι φωτίζει την επιδερμίδα και σβήνει τον τόνο του. Για να διευκρινίσετε, λόγω του χυμού λεμονιού, το δέρμα γίνεται φρέσκο και καλά αναπαυμένο. Όταν πρόκειται για λάδι jojoba, κάνει το δέρμα του προσώπου σημαντικά αναζωογονημένο και λείο. Επίσης, αποκαθιστά το δερματικό υδρο-λιπιδικό φραγμό.

Μοιραστείτε μαζί μας την άποψή σας για το άρθρο.


Σχόλια: #0


Προσθέστε στο σχόλιό σας. Θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον συντονιστή.
Μάσκα μαλλιών με κερατίνη
Καστορέλαιο
Έλαιο Χοχόμπα
Αργανέλαιο
Ορός προσώπου με ρετινόλη
πολιτική απορρήτου

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, καθώς και cookies τρίτων, για τη χρήση εξωτερικών εργαλείων. Σε περίπτωση που ο χρήστης δε δώσει τη συγκατάθεσή του, χρησιμοποιούνται μόνο τα απαραίτητα cookies. Μπορείτε να το αλλάξετε τις ρυθμίσεις από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, όποτε επιθυμείτε. Συμφωνείτε με τη χρήση όλων των cookies;

πολιτική απορρήτου