Πώς να Επιλέξετε Αποτελεσματικό Ορό Προσώπου; Έλαια, Υαλουρονικό Οξύ και... Όλοι οι Άλλοι Ενισχυτές

Πώς να Επιλέξετε Αποτελεσματικό Ορό Προσώπου; Έλαια, Υαλουρονικό Οξύ και... Όλοι οι Άλλοι Ενισχυτές

Ο ορός του δέρματος προσώπου είναι συμπυκνωμένη ομορφιά που αιχμαλωτίζεται σε κομψό μπουκάλι. Είναι ο ισχυρότερος ενισχυτής δέρματος και ένας πραγματικός εμπειρογνώμονας - εντοπίζετε τα αποτελέσματα μετά από μόνο μία χρήση. Πώς να επιλέξετε τον ορό προσώπου; Πότε είναι η ώρα να φθάσουμε για ένα; Γνωρίζεις ότι μπορείς να φτιάξεις τον φυσικό σου εκπληκτικά λειτουργικό ορό προσώπου;

Τι είναι ο ορός;

Ο ορός του δέρματος προσώπου θεωρείται ένα εξαιρετικό προϊόν, καθώς η χρήση του εντείνει την καθημερινή φροντίδα του δέρματος σας. Είναι ένα από τα ισχυρότερα μαλακτικά του δέρματος και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εγγυάται την εντατική φροντίδα του δέρματος.

Η ελαφριά σύνθεσή του και η αρκετά απλή σύσταση επιτρέπουν στα ενεργά συστατικά να φτάσουν εύκολα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, όπου οι κανονικές ενυδατικές κρέμες δεν θα έχουν ποτέ την ευκαιρία να εργαστούν. Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Ισχυρή επιδιόρθωση, θρέψη, ενυδάτωση, αναζωογόνηση και εντατική θεραπεία πολλών, συμπεριλαμβανομένων των σοβαρών, δερματικών παθήσεων.

Τι κρύβεται πίσω από το φαινόμενο του ορού προσώπου; Το προϊόν περιέχει εξαιρετικά συμπυκνωμένα, εξαιρετικά αποτελεσματικά δραστικά συστατικά. Ένας φυσικός ορός αποτελείται κυρίως από φυτικά εκχυλίσματα, φυσικά έλαια, βιταμίνες, αιθέρια έλαια και ανθόνερα. Παίρνει διάφορες μορφές και μοιάζει με ελαφριά κρέμα, λάδι, γέλη ή γαλάκτωμα.

Πότε να χρησιμοποιήσεις έναν ορό προσώπου;

Μέχρι πρόσφατα, υπήρχε μια διαδεδομένη πεποίθηση ότι ο ορός είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στη γήρανση του δέρματος, που επηρεάζεται από τις ρυτίδες και την απώλεια της ελαστικότητας. Δεν είναι αλήθεια, όμως. Ευτυχώς, μάθαμε ότι κάθε τύπος δέρματος έχει ατομικές ανάγκες και αξίζει αναβαθμισμένη φροντίδα. Συνοψίζοντας, δεν έχει σημασία αν το δέρμα σας είναι νεανικί, με ακμή, επιρρεπής, λιπαρό, ξηρό και κουρασμένο, θαμπό, ώριμο, χωρίς υγρασία ή χωρίς προβλήματα - κάθε τύπος θα υποδεχτεί έναν ορό ποιοτικού προσώπου.

Δώστε στον ορό μια δοκιμή αν αισθάνεστε ότι η κατάσταση του δέρματος χειροτερεύει ή νομίζετε ότι είναι μακριά από το ιδανικό. Πολλοί οροί αγωνίζονται ακόμη και πραγματικά σοβαρές δερματολογικές παθήσεις (φλεγμονή, σημεία μελάγχρωσης), ειδικά αν βασίζονται σε ασφαλείς, φυσικές ουσίες.

Θυμηθείτε!

Αν και λειτουργεί πιο εντατικά από μια ενυδατική, ο ορός δεν θα είναι ποτέ υποκατάστατο του. Ο ορός ενισχύει το δέρμα και κάνει τα άλλα καλλυντικά να λειτουργούν καλύτερα. Να το θυμάστε αυτό και να το αντιμετωπίσετε ως προσθήκη στη φροντίδα του δέρματός σας, όχι ως εναλλακτική λύση για μια κανονική κρέμα.

Φυσικός ορός προσώπου

Είναι ένα κοσμητικό φαινόμενο. Τα συστατικά σε ένα φυσικό ορό προσώπου επιλέγονται με προσοχή στη λεπτομέρεια, η σύνθεση είναι απαλλαγμένη από ερεθιστικές, συνθετικές ουσίες, parabens, σιλικόνες ή παράγωγα πετρελαίου. Είναι ένα προϊόν χωρίς ατέλειες, συχνά σχεδιασμένο με φυσικά φυτικά έλαια, καθώς, σε τελική ανάλυση, είναι σε θέση να επισκευάσουν αποτελεσματικά το δέρμα και να το προστατεύσουν από βλάβες. Ένα απλό φυτικό έλαιο ισούται με μια μεγάλη δόση θρεπτικών συστατικών, ένα μείγμα από λίγα είναι η ομορφιά συμφωνική.

Πώς ξέρετε ότι κρατάτε στα χέρια σας έναν ποιοτικό ορό προσώπου;
Μια πινελιά πολυτέλειας δεν πρέπει να περιορίζεται σε ένα πολυτελές φιαλίδιο στο οποίο είναι κλεισμένος ο ορός. Αυτό που βρίσκεται μέσα στο μπουκάλι θα πρέπει να είναι επίσης υψηλής ποιότητας. Πώς να διαλέξετε έναν καλό ορό προσώπου;

1. Αποφύγετε τα αμφιλεγόμενα συστατικά των ορών - ελέγξτε για τυχόν κομεδογόνες ουσίες, παραφίνη, ορυκτέλαια, PEG και σιλικόνες. Τέτοιες ουσίες όπως οι χρωστικές, τα τεχνητά αρώματα, οι αλκοόλες μικρής αλυσίδας και τα ισχυρά συντηρητικά δεν ωφελούν επίσης το δέρμα σας.

2. Αναζητήστε τα ενεργά συστατικά - αυτά που διαθέτουν καθοριστική επίδραση στον ορό περιλαμβάνουν φυτικά έλαια, αιθέρια έλαια, ανθόνερα, κάθε είδους φυτικά εκχυλίσματα (εκχυλίσματα λουλουδιών και βοτάνων), φύκια καθώς και ενυδατικές ουσίες (αλόη και υαλουρονικό οξύ). Η βιταμίνη C και E, η ρετινόλη και το συνένζυμο Q10 ανήκουν σε άλλα υψηλής αξίας συστατικά του ορού. Ωστόσο, να θυμάστε ότι ο ορός που διαθέτει έντονα συμπυκνωμένη βιταμίνη C, οξέα ή ρετινόλη μπορεί να είναι φωτοευαισθητοποιητικός, οπότε το αντηλιακό είναι απαραίτητο.

3. Συνδυάστε τον ορό με τον τύπο της επιδερμίδας σας - το λιπαρό ή ακνεϊκό δέρμα είναι βέβαιο ότι θα του αρέσουν πιο πολύ τα έλαια και οι ουσίες απ' ό,τι το ξηρό ή το κουπερόζικο δέρμα. Ελέγχετε πάντα τον σκοπό ενός συγκεκριμένου ορού και αν τον φτιάχνετε μόνοι σας - συνδυάστε προσεκτικά τα φυσικά έλαια και άλλα συστατικά περιποίησης.

4. Ελέγξτε πώς αντιδρά το δέρμα σας στον ορό - ένας ποιοτικός ορός προσώπου πρέπει να απορροφάται γρήγορα, να μην αφήνει κολλώδες στρώμα, να δίνει μια ωραία αίσθηση ελαφρότητας, να μην κολλάει στο δέρμα ή να μην το επιβαρύνει υπερβολικά.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ NANOIL; ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ!
ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ; ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΘΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ NANOIL. ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΕΚΛΕΚΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΦΈ "WOW" - ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ! ΒΑΛΤΕ ΤΟ NANOIL ΣΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΟΜΟΡΦΙΣΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΟΡΟ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ.

Σπιτικά καλλυντικά: πώς να κάνει φυσικό ορό προσώπου;

Μπορείτε να δημιουργήσετε τον πιο εύκολο και πολύτιμο ορό αναμειγνύοντας μερικά φυσικά έλαια (π.χ. [έλαιο macadamia], [έλαιο jojoba] και [έλαιο αβοκάντο]. Είναι μία έντονα θρεπτική νυχτερινή ουσία, αναζωογονώντας το ξηρό, κουρασμένο δέρμα που αντιμετωπίζει καθημερινά τις τοξίνες και την αστική ρύπανση. Αυτός ο ορός με βάση το λάδι μπορεί να συμπληρωθεί περαιτέρω από αιθέρια έλαια που έχουν ισχυρό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, το έλαιο λεβάντας ενισχύει την επισκευή του κολλαγόνου και της ελαστίνης, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και αναδεικνύει τον τόνο του δέρματος. Το ροδέλαιο, από την άλλη πλευρά, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος, αναγεννά και έχει αντιγηραντική δύναμη. Το έλαιο Ylang-ylang ελέγχει την παραγωγή σμήγματος, αντιμετωπίζει τη φλεγμονή του δέρματος και την ακμή. Λίγες σταγόνες για 30 ml ορού θα κάνουν. Ο φυσικός σπιτικός ορός σας μπορεί πραγματικά να έχει καταπληκτικά συστατικά! Μην κολλάς μόνο σε δύο λάδια. Παρασύρθειτε και κάντε χρήση ενός ευρέος φάσματος υψηλής ποιότητας θρεπτικών συστατικών. Από ποιες ουσίες μπορείτε να επιλέξετε;

Κάντε το μόνοι σας - σπιτικό φυσικό ορό προσώπου: συνταγές

Ορός τριανταφυλλιάς διφασικός, όλοι οι τύποι δέρματος

  • ροζάλ νερό - 15 ml
  • υαλουρονικό οξύ 3%
  • γέλη - 10 ml
  • έλαιο jojoba - 5 ml
  • αργανέλαιο - 5 ml
  • σορβιτόλη ή d-πανθενόλη - 5 ml
  • βιταμίνη Ε - 1 ml

Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ρίξτε σε ένα σκούρο γυάλινο μπουκάλι. Πριν από τη χρήση, ανακινήστε καλά για να συνδυάσετε τις φάσεις. Χρησιμοποιείστε πριν από τον ύπνο και κατά τη διάρκεια της ημέρας αν το δέρμα σας είναι ξηρό. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Αυτός ο ορός προσώπου πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέσα σε 6-8 εβδομάδες.

Επισκευή ορό προσώπου για προβληματικό δέρμα

  • υαλουρονική γέλη 1% 10 ml
  • rockrose νερό 7 ml
  • d-πανθενόλη 5 ml
  • αλόη 5 ml
  • νιακυναμίδη 1,5 ml
  • αλλαντοΐνη 0,5 ml
  • έλαιο jojoba 5 ml

Αυτός ο ορός σας βοηθά να καταπολεμήσετε τις ατέλειες, ιδανικό για λιπαρές, προβληματικές επιδερμίδες προσώπου. Χάρη στην αλλαντοΐνη και την πανθενόλη, ανακουφίζει από τους ερεθισμούς, καταπραΰνει το δέρμα, το διατηρεί ενυδατωμένο. Φωτίζει το αποχρωματισμένο δέρμα και τις κηλίδες μετά την ακμή. Ο ορός με βάση το λάδι καταπραΰνει τη φλεγμονή, βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας και έχει αντιρυτιδική δράση (τα φυσικά έλαια αποτελούν πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών).

Ανακατέψτε όλα τα υλικά και ρίξτε σε ένα σκούρο μπουκάλι. Ο ορός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περίπου 8 εβδομάδες. Εφαρμόστε καθημερινά το πρωί και (ή) το βράδυ πριν από την αγαπημένη κρέμα προσώπου.

Ορός συνένζυμου Q10 με βάση το έλαιο του προσώπου και των κάτω οφθαλμών

  • αργανέλαιο 5 ml
  • αμυγδαλέλαιο 5 ml
  • συνένζυμο Q10 - περίπου 3 σταγόνες ή 1 g σκόνης
  • βιταμίνη Α - περίπου 6 σταγόνες

Ρίξτε τα έλαια σε ένα μπολ, προσθέστε το συνένζυμο Q10 (αν χρησιμοποιείτε σκόνη, ζεστάνετε τα έλαια ελαφρά έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο να λιώσει η σκόνη). Προσθέστε βιταμίνη Α και ρίξτε τον ορό σε ένα σκούρο μπουκάλι. Αποθηκεύστε το για περίπου 2 μήνες. Ιδανικό για τη νυχτερινή ρουτίνα του δέρματος. Αν χρησιμοποιείται το πρωί, να θυμάστε για ένα αντηλιακό λόγω της περιεκτικότητας σε ρετινόλη (βιταμίνη Α).

Το συνένζυμο Q10 είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος και μειώνει τις ρυτίδες. Η βιταμίνη Α επιδιορθώνει, λειαίνει, ενδυναμώνει και ενισχύει τη δομή του δέρματος.

Το [έλαιο argan] είναι ένα από τα καλύτερα λιπαντικά που μαλακώνουν τις ρυτίδες και βελτιώνουν το δέρμα. Ο ορός πλούσιος σε έλαιο αργκάν έχει σχεδιαστεί κυρίως για τη φροντίδα του δέρματος του προσώπου και των ματιών.

Είναι ένα φυσικό μπότοξ που κάνει το πρόσωπο να ακτινοβολεί.Το δέρμα είναι ενυδατωμένο,υπάρχουν λιγότερες ρυτίδες και είναι πιο λείες.

Πόσο συχνά να χρησιμοποιείτε ορό προσώπου;

Εξαρτάται σίγουρα από τις προτιμήσεις του δέρματός σας και τις ατομικές του ανάγκες. Ο ορός είναι συχνά πλούσιος σε υψηλής συγκέντρωσης δραστικές ουσίες, έτσι ώστε αν το δέρμα σας δεν ενοχλείται από τις ρυτίδες ή την ακμή, είναι αρκετό για να χρησιμοποιήσει καλά προσαρμοσμένο ορό 2-3 φορές την εβδομάδα. Ωστόσο, αν αισθάνεστε ότι το πρόσωπό σας χρειάζεται εντατική φροντίδα, χρησιμοποιήστε το κάθε μέρα.

Η ώρα για ύπνο είναι η καλύτερη στιγμή για εφαρμογή του ορού. Τη νύχτα το δέρμα επιδιορθώνει εντατικά επειδή αυτό συμβαίνει όταν συμβαίνουν οι βασικές διαδικασίες επισκευής, που επηρεάζουν όλα τα στρώματα του δέρματος. Βοηθήστε το δέρμα σας να πάρει πίσω την κατάστασή του και να του παρέχει τα καλύτερα ποιοτικά θρεπτικά συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, έλαια πλούσια σε φυτοστερόλες, φλαβονοειδή και ευεργετικά λιπαρά οξέα που εξασφαλίζουν υπέροχη αναζωογονητική θεραπεία.

Το πρωί είναι μια καλή στιγμή για την εφαρμογή ορού πάρα πολύ. Επιλέξτε αυτά που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και φυσικά έλαια που προστατεύουν το δέρμα από τις τοξίνες, την υπεριώδη ακτινοβολία και την αστική ρύπανση.

Μοιραστείτε μαζί μας την άποψή σας για το άρθρο.


Σχόλια: #0


Προσθέστε στο σχόλιό σας. Θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον συντονιστή.
Μάσκα μαλλιών με κερατίνη
Καστορέλαιο
Έλαιο Χοχόμπα
Αργανέλαιο
Ορός προσώπου με ρετινόλη
πολιτική απορρήτου

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, καθώς και cookies τρίτων, για τη χρήση εξωτερικών εργαλείων. Σε περίπτωση που ο χρήστης δε δώσει τη συγκατάθεσή του, χρησιμοποιούνται μόνο τα απαραίτητα cookies. Μπορείτε να το αλλάξετε τις ρυθμίσεις από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, όποτε επιθυμείτε. Συμφωνείτε με τη χρήση όλων των cookies;

πολιτική απορρήτου