Θεραπείες για το Τριχωτό της Κεφαλής για Μακριά & Υγιή Μαλλιά - τα Καλύτερα Σπιτικά Παρασκευάσματα

Θεραπείες για το Τριχωτό της Κεφαλής για Μακριά & Υγιή Μαλλιά - τα Καλύτερα Σπιτικά Παρασκευάσματα

Η σωστή φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής είναι απαραίτητη για την επιτυχή φροντίδα των μαλλιών. Έχουμε αρχίσει να συνειδητοποιούμε ότι ένα σαμπουάν ή ένα μαλακτικό δεν είναι το μόνο που χρειάζεται για να αποκτήσουμε ένα υπέροχο υγιές μαλλί. Πρέπει επίσης να κάνουμε χρήση φυτικών εκχυλισμάτων που ενισχύουν τα μαλλιά από τις ρίζες τους. Ανακαλύψτε τις καλύτερες θεραπείες για το τριχωτό της κεφαλής, δημιουργήστε τη δική σας φυτική θεραπεία μαλλιών στο σπίτι και απολαύστε αξιοζήλευτα, μακριά και δυνατά μαλλιά.

Η θεραπεία τριχωτού της κεφαλής ή το μαλακτικό είναι ένα είδος προϊόντος που μπορεί να υπερηφανεύεται για μια μακρόχρονη ιστορία. Ήδη οι προγιαγιάδες μας τα χρησιμοποιούσαν και τώρα κάνουν την επιστροφή τους. Τι είναι στην πραγματικότητα, για ποιο λόγο αποτελούν την καλύτερη επιλογή και πώς να τα χρησιμοποιείτε σωστά;

Τι είναι η περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής;

Με απλά λόγια, μια θεραπεία τριχωτού της κεφαλής είναι ένα ιδιαίτερο υγρό μαλακτικό που εφαρμόζεται επίσης (ή κυρίως) στο τριχωτό της κεφαλής.

Οι θεραπείες για το τριχωτό της κεφαλής έχουν υδαρή σύσταση, οπότε η χρήση ψεκαστήρων ή φιαλών με σταγονόμετρο είναι η καλύτερη μορφή εφαρμογής. Εκτός από τη σύσταση, η σύνθεση έχει μεγάλη σημασία - οι περισσότερες θεραπείες για το τριχωτό της κεφαλής είναι μείγματα βοτάνων και φυτικών εκχυλισμάτων, μερικές φορές ενισχυμένα με φυσικά έλαια.

Όταν πρόκειται για τη χρήση, το απλώνετε στο δέρμα του κεφαλιού και το τρίβετε καλά, κάνοντας απαλό μασάζ για να αυξήσετε τη ροή του αίματος, να θρέψετε, να ρυθμίσετε τη λειτουργία των αδένων σμήγματος, να τονώσετε την ανάπτυξη και να συγκρατήσετε την τριχόπτωση. Κάθε είδος βοτάνου έχει ελαφρώς διαφορετικά οφέλη για τα μαλλιά, αλλά όλα έχουν έναν στόχο: την ενίσχυση των βολβών των μαλλιών και τη φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής.

Οι θεραπείες για το τριχωτό της κεφαλής έχουν ως στόχο να:

  • θρέψουν το δέρμα στο κεφάλι: θρεμμένο τριχωτό της κεφαλής ισοδυναμεί με υγιέστερα και ισχυρότερα μαλλιά
  • εξισορροπήσουν την παραγωγή λιπαρών ουσιών: το υπερβολικό σμήγμα είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα των μαλλιών, το οποίο κρατάει το όνειρο των υπέροχων και υγιών μαλλιών απραγματοποίητο και τείνει να εμποδίζει την ανάπτυξή τους
  • επιταχύνουν την ανάπτυξη των μαλλιών και να αποτρέψουν την πτώση τους - τα συστατικά στις θεραπείες για το τριχωτό της κεφαλής διεγείρουν τους βολβούς και έτσι κάνουν τα μαλλιά να αναπτύσσονται ταχύτερα, να παρέχουν οξυγόνο στη μήτρα των μαλλιών και στο τριχωτό της κεφαλής
  • εντείνουν την επίδραση άλλων προϊόντων - το μασάζ κατά την εφαρμογή μιας θεραπείας του τριχωτού της κεφαλής επιτρέπει στα συστατικά άλλων προϊόντων να εισχωρήσουν βαθύτερα, γεγονός που αναβαθμίζει την αποτελεσματικότητα κάθε προϊόντος που χρησιμοποιείτε
  • ενυδατώνουν το τριχωτό της κεφαλής - χάρη στη θεραπεία, απαλλάσσεστε από το ξηρό, κνησμώδες, ξεφλουδισμένο τριχωτό της κεφαλής
  • καταπραΰνουν τις μικρές φλεγμονές, αποτρέπουν την εμφάνιση ακμής στο τριχωτό της κεφαλής
  • ανυψώνουν τις ρίζες των μαλλιών - οι θεραπείες του τριχωτού της κεφαλής προσθέτουν όγκο και πυκνότητα στα μαλλιά και διατηρούν το χτένισμά σας φρέσκο για μεγάλο χρονικό διάστημα

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε θεραπείες για το τριχωτό της κεφαλής;

Η απάντηση είναι πολύ απλή: πρόκειται για ένα από τα λίγα προϊόντα που μπορείτε να εφαρμόσετε στο τριχωτό της κεφαλής, όχι μόνο στα μαλλιά. Με αυτόν τον τρόπο το προϊόν φτάνει στους βολβούς που είναι στην πραγματικότητα η πηγή ζωής των μαλλιών σας. Οι βολβοί είναι το πιο σημαντικό μέρος των μαλλιών - η ρίζα που διατηρεί τα μαλλιά υγιή.

Πώς να επιλέξετε θεραπεία για το τριχωτό της κεφαλής;

Δυστυχώς, ορισμένες θεραπείες για το τριχωτό της κεφαλής που διατίθενται στο εμπόριο είναι ακατάλληλες για χρήση. Μια θεραπεία για το τριχωτό της κεφαλής δεν πρέπει να περιέχει ούτε σιλικόνες ούτε βαριές αλκοόλες. Οι έτοιμες έχουν συχνά αμφιλεγόμενα συστατικά, γι' αυτό να ελέγχετε πάντα το INCI πριν από την αγορά.

Οι θεραπείες με λάδι για το τριχωτό της κεφαλής είναι καλύτερο να χρησιμοποιούνται ως μαλακτικά πριν από το πλύσιμο ή όταν το τριχωτό της κεφαλής σας είναι πολύ ξηρό. Να θυμάστε ότι ορισμένες καλλυντικές αλκοόλες δεν είναι τόσο κακές και στην πραγματικότητα προάγουν τη μεταφορά θρεπτικών συστατικών στους βολβούς και επιπλέον ζεσταίνουν το δέρμα και διεγείρουν τη ροή του αίματος - η θεραπεία είναι πιο πιθανό να λειτουργήσει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής - πώς και πότε να τη χρησιμοποιήσετε;

Υπάρχουν 3 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τις θεραπείες για το τριχωτό της κεφαλής. Η επιλογή εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας ή από τον τύπο του προϊόντος και τις οδηγίες στο φυλλάδιο.

  1. Πριν από το πλύσιμο - εφαρμόστε τη θεραπεία σε άπλυτα μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής, αφήστε τη να δράσει για περίπου 2 ώρες, λούστε με σαμπουάν. Αυτή η μέθοδος συνιστάται κατά την εφαρμογή θεραπειών για το τριχωτό της κεφαλής που περιέχουν φυτικά έλαια. Η εφαρμογή σε στεγνά μαλλιά μετά το λούσιμο είναι πιθανό να αφήσει τα μαλλιά σας βεβαρημένα και λιπαρά.
  2. Μετά το λούσιμο σε νωπά μαλλιά - εφαρμόστε μια θεραπεία τριχωτού της κεφαλής σε ελαφρώς νωπά, στεγνά με πετσέτα μαλλιά. Τα leave-in μαλακτικά για το τριχωτό της κεφαλής είναι πιο ήπια και έχουν ελαφριά ρευστή σύσταση. Δεν χρειάζεται να το ξεπλύνετε.
  3. Μετά το λούσιμο σε στεγνά μαλλιά - εφαρμοζόμενη με αυτόν τον τρόπο, η θεραπεία προστατεύει τα μαλλιά από τη φθορά και θρέφει το τριχωτό της κεφαλής. Επίσης, ενισχύει τον όγκο και ανεβάζει τις ρίζες, γι αυτό εφαρμόστε την κάθε μέρα στο ξηρό δέρμα στο κεφάλι. Λειτουργεί σαν ένα λαμπρό προϊόν styling που ενισχύει την εμφάνιση των μαλλιών σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις θεραπείες για το τριχωτό της κεφαλής;

Η εφαρμογή απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής χρησιμοποιώντας ένα μπουκάλι με σπρέι ή αντλία είναι συνήθως μια συνιστώμενη μέθοδος. Ταυτόχρονα, είναι ο πιο βολικός τρόπος. Εάν η θεραπεία τριχωτού της κεφαλής σας δεν συνοδεύεται από ψεκαστήρα ή άλλο ειδικό δοσομετρητή, χρησιμοποιήστε μια παλιά πλυμένη και καψαλισμένη συσκευασία ενός καλλυντικού που έχετε ήδη χρησιμοποιήσει.

Εφαρμόστε τη θεραπεία πρώτα στη χωρίστρα. Κάντε απαλό μασάζ στο δέρμα με τις άκρες των δακτύλων σας. Να θυμάστε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να κάνετε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής - αυτό επιτρέπει στα συστατικά να διεισδύσουν σε βαθύτερα στρώματα της τρίχας (βολβούς) και στο τριχωτό της κεφαλής. Το μασάζ δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο - λίγα λεπτά αρκούν για να αυξηθεί η ροή του αίματος.

Θεραπείες για το τριχωτό της κεφαλής - πόσο καιρό να τις χρησιμοποιήσετε & πότε μπορείτε να περιμένετε να έρθουν τα αποτελέσματα;

Το πόσο καιρό θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τη θεραπεία τριχωτού της κεφαλής εξαρτάται από τις ανάγκες σας και κυρίως από την κατάσταση των μαλλιών σας. Τα κατεστραμμένα μαλλιά χρειάζονται μεγαλύτερη διάρκεια θεραπείας.

Παρόλα αυτά, να θυμάστε ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μια θεραπεία τριχωτού της κεφαλής για 3-4 εβδομάδες. Ας μην γελιόμαστε - μια θεραπεία για το τριχωτό της κεφαλής που δίνει αποτελέσματα μετά την πρώτη χρήση δεν υπάρχει, επειδή το προϊόν και τα συστατικά του χρειάζονται χρόνο για να αρχίσουν να λειτουργούν.

Προφανώς, ορισμένα αποτελέσματα μπορεί να είναι ορατά νωρίτερα. Εάν τα μαλλιά σας δεν έχουν υποστεί έντονη φθορά, είναι πιθανό να δείτε παρεμποδισμένη τριχόπτωση μετά από 2-3 εβδομάδες συστηματικής εφαρμογής. Τα πρώτα μωρουδιακά μαλλιά θα είναι ορατά μετά από περίπου 4 εβδομάδες.

Όταν κάνετε θεραπεία για το τριχωτό της κεφαλής, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή. Εάν το φυλλάδιο λέει ότι η θεραπεία πρέπει να διαρκέσει 3 εβδομάδες το πολύ, κάντε ένα διάλειμμα. Η θεραπεία μπορεί συχνά να ανανεωθεί μετά από περίπου 7 ημέρες.

Η καλύτερη θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής για την ανάπτυξη και τη θρέψη των μαλλιών

Δεν υπάρχουν καθορισμένοι κανόνες που να μάς επιτρέπουν να δημιουργήσουμε μια αποτελεσματική θεραπεία για το τριχωτό της κεφαλής που να ταιριάζει σε όλους. Αποτελεί εξάλλου μια ατομική επιλογή. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που θα κάνουν ένα συγκεκριμένο συστατικό να λειτουργήσει στα μαλλιά σας ή όχι.

Θα πρέπει επίσης να θυμάστε ότι η φυτική φροντίδα μαλλιών δεν είναι κατάλληλη για όλους. Τα βότανα μπορεί να έχουν πολύ σκληρή καθαριστική επίδραση στα λεπτά, εύθραυστα ή βαμμένα μαλλιά. Κατά συνέπεια, τα μαλλιά χάνουν τη λάμψη τους αντί να την αποκτήσουν. Οι τρίχες είναι θαμπές ενώ το χρώμα των μαλλιών ξεθωριάζει πιο γρήγορα. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να καταφύγετε σε μια εναλλακτική λύση, δηλαδή [θεραπεία μαλλιών με έλαια]. Τα εξατομικευμένα μείγματα φυσικών ελαίων, ενισχυμένα με ειδικά συστατικά, θα ενισχύσουν τους βολβούς και θα διεγείρουν τις διεργασίες στη μήτρα της τρίχας, καθώς και θα εγγυηθούν λαμπρή φροντίδα των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής: θα θρέψουν, θα ομορφύνουν και θα επαναφέρουν τη λάμψη και τη ζωτικότητα. Εάν αναζητάτε αποτελεσματική επισκευή, δοκιμάστε ένα από τα [έλαια μαλλιών Nanoil]. Τα εφαρμόζετε στα μήκη των μαλλιών και κυρίως στο τριχωτό της κεφαλής για να ενισχύσετε τα μαλλιά από μέσα και να τα προστατεύσετε από τη φθορά.

DIY - πώς να φτιάξετε σπιτικές θεραπείες για το τριχωτό της κεφαλής για ανάπτυξη & ενίσχυση των μαλλιών;

Οι σπιτικές θεραπείες για το τριχωτό της κεφαλής είναι ιδανικές για εσάς που έχετε ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής το οποίο δεν ανέχεται τις βαριές αλκοόλες ή τα συνθετικά στα έτοιμα προϊόντα. Αν επιλέξετε μια DIY θεραπεία για το τριχωτό της κεφαλής, διατηρήστε την στο ψυγείο και καταναλώστε την μέσα σε 3-4 ημέρες.

  • Η θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής με σπόρους τριγωνέλλας μειώνει την τριχόπτωση και χαρίζει όμορφη έντονη λάμψη. Είναι επίσης μια αποτελεσματική θεραπεία για το λιπαρό τριχωτό της κεφαλής ή τη χρόνια πιτυρίδα. Ρίξτε ένα φλιτζάνι βραστό νερό πάνω από ένα κουταλάκι του γλυκού αλεσμένους σπόρους τριγωνέλλας. Αφού κρυώσουν, στραγγίξτε τους σπόρους και ρίξτε το υγρό σε ένα ειδικό μπουκάλι με αντλία ή ψεκαστήρα. Είναι καλύτερο να το χρησιμοποιείτε το βράδυ και να λούζετε τα μαλλιά το πρωί - με αυτόν τον τρόπο θα απαλλαγείτε από το χαρακτηριστικό, έντονο άρωμα της τριγωνέλλας.
  • Θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής με τσουκνίδα και εκουιζέτο - ένα σουξέ ανάμεσα στους μανιακούς της περιποίησης των μαλλιών. Είναι πλούσια σε χαλκό, ο οποίος είναι απαραίτητος για τη σωστή εμφάνιση του δέρματος και την ανάπτυξη δυνατών μαλλιών. Η θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής με εκουιζέτο και τσουκνίδα κάνει τα μαλλιά να μεγαλώνουν πιο πυκνά, πιο δυνατά και αναβαθμίζει το χρώμα τους, αλλά κυρίως ηρεμεί το ερεθισμένο και με φαγούρα τριχωτό της κεφαλής και μειώνει την έκκριση λιπαρών ουσιών για μεγαλύτερης διάρκειας φρεσκάδα και όγκο.
    Η θεραπεία είναι εύκολο να γίνει: εγχύστε ένα κουταλάκι τσουκνίδας και εκουιζέτο σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό. Το άρωμα αυτών των βοτάνων δεν μένει στα μαλλιά, οπότε μη διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε μερικές φορές τη μέρα στα ταλαιπωρημένα μαλλιά.
  • Θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής με σημύδα - μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες για το τριχωτό της κεφαλής. Δεν απαιτεί προετοιμασίες, επειδή μπορείτε να αγοράσετε ένα έτοιμο νερό σημύδας. Επιλέξτε πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν χωρίς τεχνητές ουσίες.
    Μετά τη χρήση του νερού σημύδας, τα μαλλιά είναι απαλά και λαμπερά. Το νερό σημύδας είναι κατάλληλο για λιπαρά καθώς και για εξαιρετικά ξηρά, υπερβολικά επεξεργασμένα, ευαισθητοποιημένα και κατεστραμμένα μαλλιά.
  • Θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής με κολλιτσίδα και κάλαμο. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ξεχωριστά, αλλά συμπληρώνουν όμορφα το ένα το άλλο. Χρησιμοποιήστε το μείγμα για να μειώσετε την έκκριση λιπαρών ουσιών και τελικά να αποκτήσετε την πολυπόθητη ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών. Και τα δύο φυτά είναι γνωστά για τη θρεπτική και αντιβακτηριακή τους δράση εδώ και αιώνες. Εμποδίζουν την τριχόπτωση και μειώνουν την παραγωγή σμήγματος, αποτρέποντας ταυτόχρονα τη λιπαρότητα.
    Ρίξτε νερό πάνω από ένα κουταλάκι του γλυκού από τη ρίζα κολλιτσίδας και το λουλούδι του καλάμου, βράστε για 3-5 λεπτά, σουρώστε, κρυώστε, τρίψτε στο τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά κάθε μέρα.
  • Θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής με χυμό λεμονιού - άλλο ένα εύκολο στην παρασκευή και εξαιρετικά αποτελεσματικό μαλακτικό για το τριχωτό της κεφαλής, το οποίο γνωρίζει μεγάλη απήχηση στα κορίτσια με μακριά μαλλιά. Φρεσκάρει άριστα και εμποδίζει τη λιπαρότητα του τριχωτού της κεφαλής.
    Προσθέστε μισό φλιτζάνι νερό σε φρεσκοστυμμένο, καθαρό χυμό λεμονιού που εξάγεται από μισό λεμόνι. Χρησιμοποιήστε το μετά από ένα λούσιμο, αφήστε το να δράσει.
  • Θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής με καφέ - εξαιρετική, εντατικά λειτουργική μάσκα ανάπτυξης των μαλλιών. Η καφεΐνη αυξάνει τη ροή του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής και έτσι ενισχύει τους βολβούς, θρέφει το τριχωτό της κεφαλής και προωθεί την ανάπτυξη των μαλλιών.
    Φτιάξτε έναν δυνατό καφέ, διαχωρίστε τον καφέ από το κατακάθι. Τρίψτε τον καφέ στο τριχωτό της κεφαλής κάθε 2-3 ημέρες. Μην πετάτε το κατακάθι - αναμείξτε το με ένα φυσικό μη ραφιναρισμένο λάδι και κάντε ένα [scrub για το τριχωτό της κεφαλής] μία φορά την εβδομάδα.
  • Η περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής με κεχριμπάρι έχει ενισχυτική και εξομαλυντική δράση, συγκρατεί τη λιπαρότητα και είναι ένα φυσικό αντηλιακό που προστατεύει από τη φθορά του ήλιου. Το κεχριμπάρι διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών, βελτιώνει το μεταβολισμό, παρέχει οξυγόνο στους βολβούς καθώς και καταπραΰνει τους ερεθισμούς του τριχωτού της κεφαλής. Διατηρεί τις άκρες των μαλλιών από το σχίσιμο και προστατεύει από τα βλαβερά εξωτερικά στοιχεία.
    Χρειάζεστε ακατέργαστο κεχριμπάρι και βεβαιωθείτε ότι είναι φυσικό: το γνήσιο κεχριμπάρι βυθίζεται στο γλυκό νερό και επιπλέει στο αλμυρό νερό.
    Πάρτε 50 γραμμάρια σκόνη κεχριμπαριού και ρίξτε τα σε ένα γυάλινο μπουκάλι ή ένα βάζο. Στη συνέχεια, προσθέστε μισό λίτρο οινοπνεύματος (95%). Αφήστε το στην άκρη σε ζεστό μέρος για τουλάχιστον 10 ημέρες, ανακινώντας το μπουκάλι μια φορά στο τόσο. Έπειτα, η θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής σας αποκτά ένα ωραίο χρυσό χρώμα. Εφαρμόστε το κάθε μέρα, ιδανικά πριν κοιμηθείτε, αραιώνοντάς το πρώτα με νερό.
  • Θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής με αλόη βέρα. Η αλόη είναι ένα άψογο μαλακτικό για τα αραιά μαλλιά, καταπραΰνει τους ερεθισμούς και ανακουφίζει το δέρμα. Κυρίως, όμως, ενυδατώνει τα μαλλιά και το δέρμα στο κεφάλι. Βελτιώνει εντυπωσιακά την κατάσταση των ξηρών μαλλιών.
    Αναμείξτε χυμό αλόης βέρα καλής ποιότητας (ιδανικά, βιολογικό) με νερό και τρίψτε το στο τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά καθημερινά.
  • Θεραπεία τριχωτού κεφαλής με μαύρο ραπανάκι - ένα τέλειο πολυδύναμο μαλακτικό για θαμπά, χωρίς όγκο μαλλιά. Το λαχανικό είναι γνωστό για την επανορθωτική, ενισχυτική και θρεπτική του δράση. Εμποδίζει την υπερβολική έκκριση σμήγματος, φρεσκάρει και συγκρατεί την τριχόπτωση.
    Αναμίξτε περίπου το μισό μαύρο ραπανάκι σε έναν αποχυμωτή. Αδειάστε το χυμό σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Ψεκάστε στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής 30 λεπτά πριν από το λούσιμο των μαλλιών. Δεν συνιστάται να το αφήσετε, επειδή το μαύρο ραπανάκι έχει πολύ έντονο άρωμα που δεν είναι πολύ ωραίο. Παρόλα αυτά, αν θέλετε να το αφήσετε για περισσότερο χρόνο, εφαρμόστε το πριν κοιμηθείτε και λούστε τα μαλλιά το πρωί.

Θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής - must-know!

Αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις θεραπείες για το τριχωτό της κεφαλής και να απολαύσετε τα καλύτερα αποτελέσματα για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας, να τις χρησιμοποιείτε καθημερινά, με θρησκευτική προσήλωση. Ο ίδιος κανόνας ισχύει και για τη θεραπεία μαλλιών με έλαια - ο χρόνος είναι απαραίτητος για να δράσουν τα προϊόντα. Όσο πιο συχνά εφαρμόζετε τη θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής, τόσο πιο γρήγορα θα εντοπίσετε τα αποτελέσματα. Η καθημερινή χρήση είναι μια καλή ιδέα, δηλαδή ακόμη και τις ημέρες που δεν λούζετε τα μαλλιά σας.

Μοιραστείτε μαζί μας την άποψή σας για το άρθρο.


Σχόλια: #0


Προσθέστε στο σχόλιό σας. Θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον συντονιστή.
Μάσκα μαλλιών με κερατίνη
Καστορέλαιο
Έλαιο Χοχόμπα
Αργανέλαιο
Ορός προσώπου με ρετινόλη
πολιτική απορρήτου

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, καθώς και cookies τρίτων, για τη χρήση εξωτερικών εργαλείων. Σε περίπτωση που ο χρήστης δε δώσει τη συγκατάθεσή του, χρησιμοποιούνται μόνο τα απαραίτητα cookies. Μπορείτε να το αλλάξετε τις ρυθμίσεις από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, όποτε επιθυμείτε. Συμφωνείτε με τη χρήση όλων των cookies;

πολιτική απορρήτου