Αργανέλαιο – Αντιγηραντικός Υγρός Χρυσός & Προστασία Μαλλιών από τη Θερμότητα

Αργανέλαιο – Αντιγηραντικός Υγρός Χρυσός & Προστασία Μαλλιών από τη Θερμότητα

Το αργανέλαιο αποκαλείται και υγρός χρυσός του Μαρόκο για διάφορους λόγους. Είναι ένα από τα πιο ακριβά και με την υψηλότερη βαθμολογία λάδια. Το αργανέλαιο που χρησιμοποιείται σε μαλλιά και δέρμα, είναι μια λύση για το πρόβλημα της ξηρότητας, της δυσκαμψίας και των ρυτίδων. Χάρη στη βιταμίνη Ε και στην ιδανική σύνθεση λιπαρών οξέων, επανορθώνει και προστατεύει από τις βλαβερές υψηλές θερμοκρασίες. Δείτε γιατί το αργανέλαιο προσφέρει καλή σχέση ποιότητας τιμής.

Το αργανέλαιο είναι πολύ γνωστό στο Μαρόκο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Σήμερα, είναι ένα από τα πιο ακριβά φυτικά λάδια. Το αγαπούν σε όλο τον κόσμο. Το αργανέλαιο εισάγεται από το Μαρόκο, γιατί εκεί βρίσκονται οι φυτείες Argania. Η Argania (Argania spinosa) καλλιεργείται μόνο στα νοτιοδυτικά μέρη του Μαρόκο που είναι πολύ καθαρά. Οι περιοχές αυτές περιλαμβάνονται στον κατάλογο των προστατευόμενων βιόσφαιρων της UNESCO. Από εκεί προέρχεται κάθε αυθεντικό αργανέλαιο. Είναι ένας από τους λόγους της υψηλής τιμής του.

Από που θα αγοράσετε ένα ποιοτικό αργανέλαιο;

Η διαδικασία συμπίεσης αργανέλαιου είναι πολύ χρονοβόρα, καθώς οι ξηροί καρποί Argania είναι πολύ σκληροί και είναι πολύ δύσκολο να εξαχθεί το λάδι από αυτούς. Η δημοτικότητα αυτής της ουσίας οδήγησε στην μαζική παραγωγή του λαδιού και τώρα πια παράγεται με μηχανήματα. Σήμερα μπορούμε να αγοράσουμε παρθένο αργανέλαιο που έχει παραχθεί με επαγγελματικά μέσα. Είναι ακριβό γιατί απαιτείται ένας τεράστιος αριθμός ξηρών καρπών για ένα λίτρο λαδιού. Η παραγωγή αυτής της ουσίας απαιτεί πολύ χρόνο και εργασία. Γι' αυτό το αργανέλαιο είναι ένα από τα πιο ακριβά φυτικά έλαια. Ωστόσο η τιμή του αντιστοιχεί στην ποιότητα και τα αποτελέσματα που προσφέρει το προϊόν.

Αν θέλετε να αποκτήσετε το καλύτερο, παρθένο αργανέλαιο, χωρίς πρόσθετα και με υπέροχα αποτελέσματα, επιλέξτε ψυχρής πίεσης, ακατέργαστο φυσικό λάδι, πιστοποιημένο με ετικέτα Ecocert.

INCI Έλαιο Αργκάν:

Argania Spinosa Kernel Oil

Το αργανέλαιο έχει ένα πολύ ευχάριστο άρωμα. Θα μυρίσετε ένα πολύ διακριτικό άρωμα ξηρών καρπών. Το λάδι έχει ρευστή φόρμουλα και χρυσαφένιο χρώμα. Απορροφάται εύκολα. Το χρώμα του είναι πιο σκούρο εάν προέρχεται από ψημένους καρπούς.

Αργανέλαιο στα καλλυντικά

Γυναίκες από διάφορες χώρες του κόσμου έχουν ερωτευτεί το αργανέλαιο, λόγω των πλεονεκτημάτων του στην περιποίηση. Σήμερα σχεδόν κάθε γυναίκα έχει αργανέλαιο, ή ένα προϊόν που περιέχει αυτό το λάδι. Περιλαμβάνεται στις περισσότερες κρέμες, βάλσαμα, μαλακτικά, μάσκες, σε σαμπουάν και καλλυντικά μακιγιάζ. Το λάδι αναζωογονεί, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, θρέφει και προστατεύει από εξωγενείς παράγοντες. Το λάδι βρίσκεται μεταξύ των καλύτερων προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Το εξαιρετικής ποιότητας, γνήσιο αργανέλαιο περιλαμβάνεται σε κάθε μία από τις τρεις εκδόσεις Nanoil – για μαλλιά υψηλού, μεσαίου και χαμηλού πορώδους. Οι πολύτιμες ιδιότητές του χαρίζουν στα προϊόντα εντατική δράση και προστασία από τη θερμότητα.

Γιατί να επιλέξετε αργανέλαιο;

  • βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
  • μειώνει τις ραγάδες, τους αποχρωματισμούς και τα σημάδια
  • καθυστερεί τη διαδικασία γήρανσης, προστατεύει από το οξειδωτικό στρες
  • φωτίζει και θρέφει το δέρμα
  • λειαίνει τις ρυτίδες και συσφίγγει το δέρμα
  • καταπολεμά τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια
  • ενυδατώνει το δέρμα, συγκρατεί το νερό στην επιδερμίδα
  • είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών
  • επανορθώνει τα κατεστραμμένα, άγρια, ξηρά μαλλιά
  • έχει ενυδατική δράση, προστατεύει, αυξάνει την λάμψη
  • προωθεί ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών, εμποδίζει την τριχόπτωση
  • ιδανικό ως σέρουμ προσώπου, σώματος, νυχιών

Αργανέλαιο για την περιποίηση του δέρματος

Είναι μια ισχυρά επανορθωτική ουσία που επιβραδύνει αισθητά τη διαδικασία της γήρανσης. Βοηθά στην επούλωση της ακμής, προστατεύει από την επιβλαβή δράση των ελεύθερων ριζών, καταπολεμά την κυτταρίτιδα, μειώνει τις ραγάδες, τις ουλές και τον αποχρωματισμό, ενώ παράλληλα συσφίγγει το δέρμα. Αν χρησιμοποιήσουμε αργανέλαιο στην περιποίηση του προσώπου, θα εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και θα χαρίσει λάμψη. Είναι επίσης κατάλληλο για μέλλουσες μαμάδες, αλλά και για το ευαίσθητο δέρμα των βρεφών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λοσιόν μετά τον ήλιο, ως λάδι μασάζ και ως καλλυντικό για το ξεφλούδισμα του δέρματος.

Αργανέλαιο για την περιποίηση των μαλλιών. Τι περιλαμβάνει;

Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν περιποίησης μαλλιών. Το αργανέλαιο γίνεται όλο και πιο δημοφιλές ως κύριο συστατικό καλλυντικών που προτείνουν οι επαγγελματίες κομμωτές και αυτό δεν μας παραξενεύει. Ο κύριος λόγος για τον οποίο πρέπει να το χρησιμοποιούμε είναι ότι περιέχει πολλά πολύτιμα θρεπτικά συστατικά για τα μαλλιά. Είναι άφθονο σε βιταμίνη Ε – ισχυρό αντιοξειδωτικό. Η δράση του ενισχύεται από τα καροτενοειδή. Ωστόσο τα απαραίτητα λιπαρά οξέα είναι τα πιο σημαντικά. Το αργανέλαιο είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, όπως τα ωμέγα-6 και ωμέγα-9, σε αντίστοιχη αναλογία.

Για ποιον τύπο μαλλιών είναι κατάλληλο το αργανέλαιο;

Το φυσικό αργανέλαιο περιέχει σχεδόν το ίδιο ποσοστό μονοακόρεστων και πολυακόρεστων λιπαρών οξέων. Άρα αυτό σημαίνει ότι το αργανέλαιο λειτουργεί για όλους τους τύπους μαλλιών. Είναι μια θεραπεία για αδύναμα, ταλαιπωρημένα, εύθραυστα, άγρια και αφυδατωμένα μαλλιά. Το αργανέλαιο προτείνεται συνήθως για μαλλιά υψηλού πορώδους, κάτι που είναι λογικό. Το λάδι ταιριάζει και σε ταλαιπωρημένα μαλλιά μεσαίου πορώδους, αλλά και σε χαμηλού πορώδους που χρειάζονται προστασία.

Αργανέλαιο – ποιες είναι οι ιδιότητες και τα αποτελέσματα του;

Το αργανέλαιο ψυχρής πίεσης είναι ένα αναντικατάστατο προστατευτικό θερμότητας. Καλύπτει τα μαλλιά με ένα προστατευτικό στρώμα που μειώνει τις βλαβερές συνέπειες των υψηλών θερμοκρασιών. Μπορείτε επομένως να το χρησιμοποιείτε πριν τη χρήση θερμότητας. Ενισχύει τα ταλαιπωρημένα και εύθραυστα μαλλιά. Αν το χρησιμοποιείτε συχνά, θρέφει εντατικά και ενισχύει τους θύλακες της τρίχας. Το αργανέλαιο έχει μοναδικές ιδιότητες – λειτουργεί εσωτερικά και εξωτερικά, ενώ θρέφει και το τριχωτό της κεφαλής – καταπραΰνει και προστατεύει, διασφαλίζοντας ότι οι σμηγματογόνοι αδένες λειτουργούν με τον σωστό τρόπο.

Αργανέλαιο για την ανάπτυξη των μαλλιών

Το αργανέλαιο χρησιμοποιείται συνήθως για τη θεραπεία των μαλλιών που πέφτουν έντονα και δεν αναπτύσσονται νέες τρίχες. Αναζωογονεί τους θύλακες των τριχών και αποτρέπει την έντονη τριχόπτωση, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του. Το αργανέλαιο δεν είναι το πιο αποτελεσματικό ενισχυτικό ανάπτυξης μαλλιών, αλλά ενισχύει και θρέφει τους θύλακες. Με αυτόν τον τρόπο λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, τα μαλλιά μακραίνουν και αποκτούν όγκο γρήγορα. Ωστόσο το καστορέλαιο είναι σίγουρα καλύτερο όσον αφορά την ενίσχυση της ανάπτυξης μαλλιών.

Μοιραστείτε μαζί μας την άποψή σας για το άρθρο.


Σχόλια: #0


Προσθέστε στο σχόλιό σας. Θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον συντονιστή.
Μάσκα μαλλιών με κερατίνη
Καστορέλαιο
Έλαιο Χοχόμπα
Αργανέλαιο
Ορός προσώπου με βιταμίνη C
πολιτική απορρήτου

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, καθώς και cookies τρίτων, για τη χρήση εξωτερικών εργαλείων. Σε περίπτωση που ο χρήστης δε δώσει τη συγκατάθεσή του, χρησιμοποιούνται μόνο τα απαραίτητα cookies. Μπορείτε να το αλλάξετε τις ρυθμίσεις από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, όποτε επιθυμείτε. Συμφωνείτε με τη χρήση όλων των cookies;

πολιτική απορρήτου