Οι Λάτρεις της Περιποίησης Μαλλιών Παραληρούν γι' αυτό! At-Home Hair SPA με Θεραπείες με Έλαια & DIY Προϊόντα

Οι Λάτρεις της Περιποίησης Μαλλιών Παραληρούν γι' αυτό! At-Home Hair SPA με Θεραπείες με Έλαια & DIY Προϊόντα

Γιατί οι άνθρωποι που τρελαίνονται για την περιποίηση των μαλλιών είναι τόσο φανατικοί στις θεραπείες μαλλιών στο σπίτι; Επειδή είναι οικονομικές και εξαιρετικά αποτελεσματικές. Ολόκληρη η θεραπεία μαλλιών πραγματοποιείται σε ένα βολικό σημείο - την ιδιωτικότητα του σπιτιού σας. Αισθάνεστε ελεύθερα, μπορείτε να ακούσετε μουσική, να διαβάσετε... Επιπλέον, η ρουτίνα περιποίησης μαλλιών στοχεύει άμεσα στις ανάγκες των ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ μαλλιών - εσείς είστε αυτή που επιλέγει τα προϊόντα και δίνει στα μαλλιά ακριβώς αυτό που χρειάζονται. Η ενίσχυση της ομορφιάς είναι η πιο άνετη στο σπίτι σας, πουθενά αλλού. Χάρη σε μια ακολουθία εντατικών θεραπειών, το χτένισμά σας έχει την ευκαιρία να πάρει μια άμεση ώθηση ομορφιάς.

Hair SPA, αργή τελετουργία ομορφιάς, φυσικές θεραπείες μαλλιών, DIY hair SPA - υπάρχουν πολλά ονόματα και ένας μόνο στόχος - μέγιστη θρέψη και αισθητή βελτίωση της εμφάνισης και της κατάστασης των μαλλιών. Ως αποτέλεσμα, τα μαλλιά σας μοιάζουν σαν να έχουν λάβει προηγμένη θεραπεία σε κομμωτήριο. Η διαφορά είναι ότι αισθάνεστε πιο ελεύθερα και η θεραπεία είναι ανέξοδη και χαλαρωτική. Μπορείτε να αφιερώσετε μια ολόκληρη ημέρα, π.χ. την Κυριακή, αποκλειστικά στη φροντίδα των μαλλιών: χαλαρά, λίγο τεμπέλικα, απόλυτα συγκεντρωμένη στα μαλλιά. Οι hair junkies λατρεύουν να συνδυάζουν τις θεραπείες μαλλιών με άλλες τελετουργίες ομορφιάς, π.χ. μάσκες και scrubs προσώπου, διάφορα SPA νυχιών, θρεπτικά λουτρά ποδιών κ.λπ. Τι γίνεται με τα μαλλιά; Υποβάλλονται σε μια ολική ανανέωση μέσα σε μία μόνο ημέρα.

Μία ημέρα για τα μαλλιά σας - τι χρειάζεστε για ένα επιτυχημένο makeover;

  1. Ελεύθερη μέρα - όταν δεν περιμένετε επισκέπτες ή δεν έχετε να βγείτε έξω, είναι μια αργή, ευχάριστη μέρα και μπορείτε να την αφιερώσετε όλη στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα (ένα λάδι ή μια μάσκα στα μαλλιά σας δεν εμποδίζει την παρακολούθηση μιας καλής ταινίας με την οικογένεια).
  2. Μία φίλη - μπορείτε να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας στο SPA μαζί με την φίλη σας - το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικές ιδέες για να περάσετε το χρόνο σας: αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή, μαγείρεμα κ.λπ. Η φίλη σας σίγουρα θα κάνει αυτή τη μέρα πολύ πιο διασκεδαστική. Είναι επίσης ωραίο να δοκιμάζετε μαζί διάφορες θεραπείες και προϊόντα. Ωστόσο, αν αισθάνεστε ότι χρειάζεστε τη μοναξιά και την απομόνωση - κάντε την αποκλειστικά δική σας ημέρα.
  3. Άνετα ρούχα - πριν εφαρμόσετε έλαια στα μαλλιά, τρίψετε τα επιλεγμένα προϊόντα στις τούφες και το τριχωτό της κεφαλής και ξεπλύνετε τα μαλλιά - αλλάξτε για άνετα ρούχα- αυτό που μπορεί να λιπαίνει ή να καταστραφεί.
  4. Κατάλληλα προϊόντα - μια ημέρα SPA μαλλιών έχει πραγματικά μεγάλο όφελος, καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά προϊόντα και ουσίες που λείπουν σήμερα από τα μαλλιά σας. Τα κατάλληλα προϊόντα είναι το κλειδί για την αξιοπρεπή και αποτελεσματική περιποίηση των μαλλιών.
  5. Σχέδιο δράσης - για να αξιοποιήσετε στο έπακρο όλα τα προϊόντα, πρέπει να τα εφαρμόσετε με τη σωστή σειρά. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να γίνει η περιποίηση των μαλλιών στοχευμένη και αδιατάρακτη. Πρόκειται να ανακαλύψετε βήμα προς βήμα την καλύτερη θεραπεία μαλλιών στο σπίτι.
  6. Κεριά και αιθέρια έλαια - αν θέλετε να μετατρέψετε το οικιακό SPA σε επαγγελματική περιποίηση - χρησιμοποιήστε τη δύναμη της αρωματοθεραπείας για να ηρεμήσετε τις αισθήσεις και να χαλαρώσετε πλήρως. Ανάψτε ένα κερί και χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας αρωματικό έλαιο.

Ημέρα Hair SPA, οφέλη - τι κερδίζετε χάρη στις θεραπείες στο σπίτι;

  1. Χαλάρωση και ξεκούραση για όλο το σώμα σας - αν και επιδιορθώνει τα μαλλιά - κάνει όλο το σώμα να ξεκουράζεται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτή την ημέρα SPA στο σπίτι ως μια πλήρη επανεκκίνηση μετά από ολόκληρη την πολυάσχολη εβδομάδα. Είναι η τάση της αργής ζωής στην πιο αγνή της μορφή.
  2. Μια τεράστια αλλαγή προς το καλύτερο όσον αφορά την εμφάνιση των μαλλιών - η ενισχυμένη λάμψη, υφή, ελαστικότητα είναι ορατές με γυμνό μάτι. Τα "αμέσως όμορφα μαλλιά" είναι ένας από τους λόγους για να αφιερώσετε μια ολόκληρη ημέρα στις θεραπείες περιποίησης μαλλιών.
  3. Καθαρό τριχωτό της κεφαλής - γιατί έχει τόση σημασία; Χρησιμοποιώντας μια σύγκριση, το τριχωτό της κεφαλής σας είναι τόσο σημαντικό για τα μαλλιά σας όσο το χώμα για τα φυτά. Εάν είναι μολυσμένο, καθίσταται άκαρπο. Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για τη σωστή ανάπτυξη των μαλλιών - κρατήστε το τριχωτό της κεφαλής σας καθαρό, κάντε του μασάζ, τονώστε τη ροή του αίματος και διατηρήστε το επίπεδο υγρασίας στο τριχωτό της κεφαλής.
  4. Ενισχυμένοι βολβοί - ένας βολβός είναι το λεγόμενο εργοστάσιο μαλλιών. Στη μήτρα των μαλλιών λαμβάνουν χώρα κυτταρικές διαιρέσεις- η ορθότητά τους επηρεάζει την ανάπτυξη, την εμφάνιση, την υγεία και την "ποιότητα" των αναπτυσσόμενων μαλλιών. Περισσότερη δύναμη και θρεπτικά συστατικά στα μαλλιά σημαίνουν μαλλιά με καλύτερη εμφάνιση. Θρέφοντας τις εσωτερικές δομές, ενεργοποιείτε την ανάπτυξη, επιταχύνοντάς την ταυτόχρονα.
  5. Επιδιόρθωση και αναδόμηση της τρίχας - με άλλα λόγια, η βελτίωση του πορώδους της τρίχας με την πλήρωση των κενών στην επιφάνεια της τρίχας και τη στερέωση των δισουλφιδικών δεσμών στο εσωτερικό της. Χάρη στις δραστικές ουσίες, οι οποίες είναι σε θέση να ενσωματωθούν στη δομή της τρίχας, τα μαλλιά σας γίνονται πιο πυκνά, αποκτώντας όγκο και ελαστικότητα. Θα εντοπίσετε εύκολα τη διαφορά στην κατάσταση των μαλλιών σας - θα χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να στεγνώσουν (τα λεπτά, αφυδατωμένα μαλλιά στεγνώνουν αμέσως). Τα υγιή μαλλιά διατηρούν περισσότερα θρεπτικά συστατικά και κλειδώνουν το νερό στο εσωτερικό τους.

Ημέρα SPA για τα μαλλιά σας. Πώς να προετοιμάσετε μια θεραπεία μαλλιών στο σπίτι;

Ρίξτε μια ματιά στο λεπτομερές πρόγραμμά μας, το οποίο πρόκειται να αλλάξει το χτένισμά σας μέσα σε ένα μόνο απόγευμα, δίνοντας πίσω την υπέροχη εμφάνισή του, καθώς και την περιποίηση από τους βολβούς μέχρι τις άκρες. Ξετυλίξτε το κουβάρι με 10 βήματα που θα σας οδηγήσουν στην ολική ανανέωση των μαλλιών σας!

1. ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΤΟΥ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ

Ο καθαρισμός του τριχωτού της κεφαλής σας είναι το έναυσμα για την επιτυχία και την ενίσχυση κάθε θεραπείας μαλλιών. Η απολέπιση του τριχωτού της κεφαλής, η οποία εξακολουθεί να υποτιμάται, αλλά συνιστάται ακόμη και από τους τριχολόγους, σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από όλες τις τοξίνες, την υπερφόρτωση με προϊόντα, την ρύπανση, την περίσσεια σμήγματος, τα νεκρά κύτταρα και κυρίως προετοιμάζει άριστα τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής για τη λήψη δραστικών συστατικών. Η περίσσεια των νεκρών κυττάρων και η συσσώρευση προϊόντων (ειδικά, primer styling ή ξηρά σαμπουάν) καλύπτουν το τριχωτό της κεφαλής και τις ρίζες των μαλλιών σας με το στρώμα που εμποδίζει τις δραστικές ουσίες να διεισδύσουν στους βολβούς και το τριχωτό της κεφαλής.

Μπορείτε να προμηθευτείτε ένα έτοιμο scrub για το τριχωτό της κεφαλής ή να το κάνετε μόνοι σας. Παρόλα αυτά, ένα ενζυμικό scrub τριχωτού της κεφαλής δίνει τα περισσότερα οφέλη - είναι το πιο ακριβές και δεν απαιτεί τρίψιμο, γεγονός που το καθιστά το πιο ευαίσθητο στις ρίζες των μαλλιών - είναι το πιο κρίσιμο σε αραιά και εύθραυστα μαλλιά.

Εφαρμόστε το scrub σε νωπά μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής, κάντε μασάζ για λίγο ή - αν πρόκειται για scrub ενζύμων - αφήστε το να δράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην ετικέτα του προϊόντος και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Τώρα, μη διστάσετε να πλύνετε τα μαλλιά σας.

2. ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ (πρώτο λούσιμο μαλλιών)

Όχι μόνο ξεπλένει τα υπολείμματα του scrub, αλλά καθαρίζει επίσης το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά σας - αυτό το είδος σαμπουάν έχει μια σημαντική ιδιότητα: ανοίγει ελαφρώς την στιβάδα της τρίχας για να αυξήσει την απορρόφηση και να τα βοηθήσει να λάβουν θρεπτικά συστατικά. Με άλλα λόγια, ένα σαμπουάν που καθαρίζει, αναβαθμίζει την απορρόφηση των μαλλιών τα οποία απορροφούν εύκολα τα ενεργά συστατικά.

3. ΛAΔΙ ΜΑΛΛΙΩΝ (ΘΕΡΑΠΕΙΑ)

Τα έλαια στην περιποίηση των μαλλιών και η παλιά αγιουρβεδική τέχνη του λαδώματος αποτελούν τη βάση για την υπέροχη περιποίηση των μαλλιών. Γιατί; Ως οι μοναδικές ουσίες, αποτελούνται εξ ολοκλήρου από εξαιρετικά συστατικά και περιποιούνται τα μαλλιά με ποικίλους τρόπους: όχι μόνο βελτιώνουν το εξωτερικό και το εσωτερικό μέρος του στελέχους, αλλά επίσης τονώνουν τους βολβούς και αποκαθιστούν το καλό σχήμα του τριχωτού της κεφαλής σας. Πρόκειται για την πιο σύνθετη περιποίηση μαλλιών που μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας.

Τα έλαια περιέχουν καλά απαραίτητα λιπαρά οξέα, φυτοστερόλες, φλαβονοειδή, καροτένια, σκουαλάνη και ένα σύνολο βιταμινών και μικροθρεπτικών συστατικών που εγγυώνται την τέλεια φροντίδα των μαλλιών. Ταιριάζουν ακριβώς με το πορώδες της τρίχας που είναι ο τύπος (και οι ανάγκες) των μαλλιών.

Σε μια ημέρα αποκλειστικά αφιερωμένη στα μαλλιά, κάντε μια πλήρη [θεραπεία μαλλιών με ζεστό λάδι]: απλώστε ένα ελαφρώς ζεστό λάδι σε νωπά μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής, κάντε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και καλύψτε τα μαλλιά με μια ζεστή κομπρέσα για να εντείνετε τον τρόπο δράσης του λαδιού.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ!

Η θεραπεία με λάδι για τα μαλλιά βρίσκεται στο κέντρο του προγράμματος- άλλες δευτερεύουσες θεραπείες περιστρέφονται γύρω από τη λιπαρή ρουτίνα. Τόσο η μάσκα, όσο και το conditioner για το τριχωτό της κεφαλής ή ένα scrub εντείνουν την αποτελεσματικότητα των ελαίων, συμπληρώνοντάς τα με θρεπτικά συστατικά και κάνοντας τα ενεργά συστατικά ενός ελαίου να δρουν πιο εντατικά. Όσο καλύτερος είναι ο συνδυασμός των ελαίων, τόσο πιο αποτελεσματική είναι ολόκληρη η ημέρα SPA για τα μαλλιά σας. Για να παρουσιάσετε στο χτένισμά σας ό,τι καλύτερο, επιλέξτε ένα από τα τρία [Nanoil hair oils] - είναι το πιο ισορροπημένο μείγμα φυσικών ελαίων και ενισχυτικών συστατικών (φίλτρο UV, κερατίνη, λανολίνη, μετάξι, πανθενόλη). Όλα αυτά για να δώσετε στα μαλλιά τις πιο πολύτιμες ουσίες που είναι απαραίτητες για την επισκευή και την (επαν)ανάπτυξη.

4. ΘΡΕΠΤΙΚΗ-ΑΝΑΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ

Εμπλουτισμένο με βιταμίνες, πρωτεΐνες, φυτικά εκχυλίσματα (για να παρέχει επιπλέον θρεπτικά συστατικά και να γαλακτωματοποιεί το λάδι). Τίποτα δεν πρόκειται να απομακρύνει τη λιπαρότητα τόσο εύκολα όσο μια μάσκα που εφαρμόζεται μετά την περιποίηση με λάδι. Επιτελεί δύο λειτουργίες:

  • πρώτον - αφαιρεί αβίαστα το λιπαρό λάδι από τα μαλλιά, ώστε να είστε σίγουροι ότι τα λιπαρά σωματίδια έχουν φύγει και δεν υπάρχει κανένα ίχνος τους.
  • δεύτερον - είναι μια πρόσθετη δόση θρεπτικών συστατικών για τα μαλλιά σας. Ποια μάσκα μαλλιών να επιλέξετε; Κατά προτίμηση, εκείνη που αφθονεί σε υγραντικές ουσίες (αλόη, υαλουρονικό οξύ, ουρία, σορβιτόλη, φρουκτόζη) και πρωτεΐνες (πρωτεΐνες γάλακτος, μετάξι, σιτάρι, βρώμη ή ρύζι, κολλαγόνο, ελαστίνη, κερατίνη). Οι μάσκες που περιέχουν κερατίνη και αμινοξέα (κυστεΐνη, κυστίνη, ταυρίνη, τυροσίνη, αργινίνη) λειτουργούν επίσης καλά.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ!

Αν θέλετε το ολοήμερο SPA μαλλιών να έχει νόημα και να δίνει αποτελέσματα, τολμήστε την ποικιλία - χρησιμοποιήστε μια μάσκα πρωτεϊνών (για ενισχυμένη επιδιόρθωση) τη μια μέρα, χρησιμοποιήστε υγραντικές ουσίες την άλλη (δίνουν ώθηση στην υγρασία στα ξηρά μαλλιά).

5. ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ (δεύτερο λούσιμο μαλλιών)

Άλλο ένα λούσιμο μαλλιών για να αφαιρέσετε ένα λάδι και μια μάσκα. Το δεύτερο λούσιμο σάς επιτρέπει να αποφύγετε να επιβαρύνετε τα μαλλιά σας με πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά μάσκες και μαλακτικά. Αυτή τη φορά, το σαμπουάν πρέπει να είναι διαφορετικό - πλούσιο σε βιταμίνες, ενυδατικό, εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες π.χ. βρώμης ή μεταξιού, φυσικό που φροντίζει επιπλέον το τριχωτό της κεφαλής σας και διατηρεί την ισορροπία των υδρολιπιδίων στο τριχωτό της κεφαλής.

6. ΞΥΔΙ Ή ΦΥΤΙΚΟ ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Ένα μείγμα ξεβγάλματος συμπληρώνει ολόκληρη την ημέρα SPA για τα μαλλιά σας. Είναι σαν κερασάκι στην τούρτα - ενισχύει τη λάμψη, προσθέτει απαλότητα, σφραγίζει την επιδερμίδα των μαλλιών, διατηρεί ισορροπημένο το pH του τριχωτού της κεφαλής, μαλακώνει τις τούφες και τις κάνει ευχάριστες στο άγγιγμα, αποσυμφορεί τα μαλλιά και ταυτόχρονα αποτρέπει το στατικό φτερούγισμα.

Το ξύδι μήλου ή βατόμουρου είναι η πιο δημοφιλής βάση για τις πλύσεις των μαλλιών. Μπορείτε να προμηθευτείτε ένα έτοιμο ξέβγαλμα με ξύδι ή να το κάνετε μόνοι σας - δείτε τα καλύτερα [σπιτικά ξεβγάλματα μαλλιών] και δοκιμάστε τα.

7. CONDITIONER ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ

Το τελευταίο (αλλά όχι λιγότερο σημαντικό) βήμα για να διατηρήσετε το τριχωτό της κεφαλής σας σε φόρμα. Μια λοσιόν για το τριχωτό της κεφαλής μπορεί να έχει διάφορες λειτουργίες - επιλέξτε τη σωστή για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής σας. Αν τα μαλλιά σας είναι λιπαρά, προτιμήστε ένα φυτικό μαλακτικό που ομαλοποιεί τη λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων. Από την άλλη πλευρά, αν σας ενοχλούν τα μαλλιά σας που δεν έχουν όγκο και είναι ταλαιπωρημένα, επιλέξτε τη λοσιόν που προσθέτει όγκο και ανυψώνει τις ρίζες των μαλλιών. Υπάρχουν επίσης κοντίσιονερ για το τριχωτό της κεφαλής που ενυδατώνουν, καταπραΰνουν τους ερεθισμούς ή καταπολεμούν την πιτυρίδα. Όλα εξαρτώνται από την κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής σας και τις ανάγκες των μαλλιών σας.

Μια λοσιόν για το τριχωτό της κεφαλής χρησιμοποιείται αποκλειστικά για το τριχωτό της κεφαλής και τις ρίζες των μαλλιών, γι' αυτό πρέπει να είναι ήπια, φυσική και μη επιβαρυντική. Δεν χρειάζεται να την ξεπλένετε. Το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής κατά την εφαρμογή διεγείρει επιπλέον τους βολβούς και το τριχωτό της κεφαλής.

8. ΨΕΚΑΣΤΕ CONDITIONER LEAVE-IN, ΤΖΕΛ ΑΠΟ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ Ή ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΜΑΛΛΙΩΝ

Εάν τα μαλλιά σας είναι κατεστραμμένα ή η εποχή του έτους απαιτεί μια εντατικοποιημένη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών (παγετός ή ζέστη) - χρησιμοποιήστε ένα ελαφρύ conditioner σε σπρέι, φυτικό ενυδατικό ή άλλο προϊόν leave-in. Θα προστατεύσει το χτένισμά σας από τα δυσμενή εξωτερικά στοιχεία.

Όλοι όσοι έχουν εμμονή με τη φροντίδα των μαλλιών παραληρούν για τα διάφορα mists ή τα ανθόνερα που μπορείτε να ψεκάσετε στα νωπά μαλλιά σας πριν από το σεσουάρ- μπορεί επίσης να είναι πλούσια σε φυσικά έλαια που προστατεύουν άριστα τις τούφες από τις τοξίνες του αέρα.

Το τζελ λιναρόσπορου είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο φυσικό μαλακτικό. Λειτουργεί ως μια απίστευτη θεραπεία που προστατεύει, λειαίνει και ενυδατώνει τα μαλλιά. Οι λιναρόσποροι έχουν εξαιρετική μαλακτική δράση, φροντίζουν εξαιρετικά τις άκρες των μαλλιών και δίνουν ένα ωραίο τελείωμα. Μια συνταγή εξπρές για τζελ από λιναρόσπορο περιλαμβάνει το να ρίξετε χλιαρό νερό πάνω σε μερικούς λιναρόσπορους (πρέπει να είναι καλυμμένοι) και να τους αφήσετε στην άκρη για το βράδυ. Την επόμενη μέρα, το τζελ είναι έτοιμο για χρήση (αφού στραγγίξετε τους σπόρους).

9. ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΆΚΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

Οι άκρες των μαλλιών ξηραίνονται και καταστρέφονται ταχύτερα από όλα τα μέρη των μαλλιών. Για να τις σώσετε από το διαχωρισμό, τρίψτε κάθε μέρα έναν προστατευτικό ορό ή κάποιο φυσικό λάδι. Με αυτόν τον τρόπο, οι άκρες θα διατηρηθούν υγιείς και με ελαστικότητα και δεν θα είναι πλέον φριζαρισμένες, αφυδατωμένες ή διαχωρισμένες. Την ημέρα SPA για τα μαλλιά σας, πρέπει οπωσδήποτε να το χρησιμοποιήσετε. Αν δεν είστε λάτρης των προϊόντων μαλλιών με βάση τη σιλικόνη και προτιμάτε τα φυσικά συστατικά - μπορείτε να επικαλύψετε τα μαλλιά με μια επιπλέον δόση τζελ από λιναρόσπορο αναμεμειγμένο με ένα επιλεγμένο έλαιο.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!

Το τζελ από λιναρόσπορο δεν προστατεύει μόνο τις άκρες των μαλλιών από τη φθορά, αλλά επίσης λειαίνει, ενυδατώνει και αυξάνει τη λάμψη. θα λειτουργήσει ως φυσικό primer styling και leave-in conditioner που ενισχύει τη λάμψη. Για να αποφύγετε να βαρύνει τα μαλλιά, προσθέστε λίγο νερό - περισσότερο νερό το κάνει να μοιάζει περισσότερο με "conditioner" και λιγότερο με ορό.

10. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΌ ΤΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ

Σε μια ημέρα SPA μαλλιών θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην αποκατάσταση των μαλλιών, οπότε καλύτερα να ξεχάσετε το σεσουάρ ή κάθε είδους θερμικό styling.

Ωστόσο, αν πρέπει πραγματικά να βγείτε έξω και χρειάζεστε ένα άψογο χτένισμα, χρησιμοποιήστε ένα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα πριν βγάλετε το σεσουάρ. Είναι ιδανικό αν το προϊόν περιέχει φυσικά συστατικά, καθώς και αν έχει αποτέλεσμα που αυξάνει τη λάμψη και διαμορφώνει απαλά τα μαλλιά σας. Το έλαιο αργκάν αναμεμειγμένο με νερό είναι ένα φυσικό σπρέι προστασίας από τη θερμότητα - αναμείξτε μερικές σταγόνες έλαιο αργκάν με επιλεγμένο έγχυμα βοτάνων και ψεκάστε τα μαλλιά πριν από τη ρουτίνα του σεσουάρ.

Hair SPA Day - τα βασικά ερωτήματα

Μία ημέρα αποκλειστικά για τα μαλλιά σας - πόσο συχνά να το κάνετε στα μαλλιά σας;

Τα αποτελέσματα της ολοήμερης θεραπείας μαλλιών είναι ορατά μετά από κάθε πρώτη θεραπεία. Παρόλα αυτά, με την πάροδο της εβδομάδας, τα θρεπτικά συστατικά ξεπλένονται, γι' αυτό θα πρέπει οπωσδήποτε να χαρίζετε στα μαλλιά σας τακτικά μια ημέρα SPA στο σπίτι. Θα κερδίσετε τα περισσότερα αν δίνετε στα μαλλιά σας αυτού του είδους τη θρεπτική ώθηση τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Με αυτόν τον τρόπο, τόσο το στέλεχος όσο και οι βολβοί των μαλλιών ενισχύονται συνεχώς και σας το ανταποδίδουν με απίστευτη ζωτικότητα και πανέμορφη εμφάνιση.

Hair SPA Day - πόση ώρα διαρκεί το τελετουργικό ομορφιάς;

Είναι δύσκολο να προσδιοριστεί με σαφήνεια ο χρόνος που δαπανάται για τη φροντίδα της ομορφιάς. Μοιάζει με ένα επιπλέον μπόνους - εσείς αποφασίζετε πόσο καιρό μπορείτε και θέλετε να κρατάτε ένα λάδι στα μαλλιά σας. Μπορεί να είναι μια γρήγορη ενίσχυση 30 λεπτών ή μια θεραπεία αρκετών ωρών. Πολλές γυναίκες ξεκινούν την ημέρα SPA από το προηγούμενο βράδυ, κάνοντας απολέπιση του τριχωτού της κεφαλής, λούζοντας τα μαλλιά και εφαρμόζοντας μια θεραπεία με λάδι ακριβώς πριν κοιμηθείτε. Στη συνέχεια, το πρωί, συνεχίζουν με άλλα βήματα, όπως η εφαρμογή μάσκας μαλλιών, η χρήση ξεβγάλματος και μαλακτικών για το τριχωτό της κεφαλής. Με αυτόν τον τρόπο, το λάδι έχει χρόνο να επανορθώσει τα μαλλιά ενώ κοιμούνται. Σίγουρα, 3 ώρες είναι το ελάχιστο που πρέπει να αφιερώσετε σε όλο το SPA μαλλιών (να θυμάστε ότι όσο περισσότερο χρόνο δίνετε στα μαλλιά σας, τόσο καλύτερα αποτελέσματα έχετε).

Hair SPA Day - ποια από τις θεραπείες είναι η πιο σημαντική;

Η περιποίηση των μαλλιών με λάδι είναι σίγουρα η προτεραιότητα κατά τη διάρκεια του SPA για τα μαλλιά σας στο σπίτι. Όλες οι άλλες θεραπείες υπάρχουν για να εντείνουν το αποτέλεσμα και να συμπληρώσουν την περίτεχνη, αρχαία τελετουργία της Αγιουρβέδας για τα μαλλιά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επιλογή των ελαίων έχει τόσο μεγάλη σημασία - επιλέξτε τα κατάλληλα έλαια για το πορώδες σας - την κατάσταση των μαλλιών σας.

Μια μέρα για τα μαλλιά σας - μπορείτε να παραλείψετε κάποιο στάδιο;

Τίποτα δεν συμβαίνει αν παραλείψετε ένα ή δύο στάδια, ολοκληρώνοντας την ημέρα SPA μετά το δεύτερο πλύσιμο. Οι γυναίκες συχνά αρέσκονται να χρησιμοποιούν τα ξεβγάλματα μαλλιών και τις λοσιόν για το τριχωτό της κεφαλής εναλλάξ ή απλά τα εγκαταλείπουν (π.χ. όταν το τριχωτό της κεφαλής τους δεν τους δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα).

Αυτό είναι όλο. Ώρα να ετοιμάσετε κάποιο SPA για τα μαλλιά σας. Αφήστε τα να γνωρίσουν μια ολική ανανέωση και λάμψη, εκπλήσσοντας τους άλλους με τη ζωντάνια τους.

Μοιραστείτε μαζί μας την άποψή σας για το άρθρο.


Σχόλια: #0


Προσθέστε στο σχόλιό σας. Θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον συντονιστή.
Μάσκα μαλλιών με κερατίνη
Καστορέλαιο
Έλαιο Χοχόμπα
Αργανέλαιο
Ορός προσώπου με ρετινόλη
πολιτική απορρήτου

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, καθώς και cookies τρίτων, για τη χρήση εξωτερικών εργαλείων. Σε περίπτωση που ο χρήστης δε δώσει τη συγκατάθεσή του, χρησιμοποιούνται μόνο τα απαραίτητα cookies. Μπορείτε να το αλλάξετε τις ρυθμίσεις από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, όποτε επιθυμείτε. Συμφωνείτε με τη χρήση όλων των cookies;

πολιτική απορρήτου