Τα Όμορφα, Λεπτά Μου Μαλλιά - Τα Καλύτερα Κουρέματα & Συμβουλές Styling

Τα Όμορφα, Λεπτά Μου Μαλλιά - Τα Καλύτερα Κουρέματα & Συμβουλές Styling

Τα λεπτά μαλλιά δεν είναι το τέλος του κόσμου.

Είναι αλήθεια ότι δεν μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χτένισμα, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά λαμπρά κουρέματα.

Θα εκπλαγείτε από τον αριθμό των αστέρων της μουσικής ή του κινηματογράφου των οποίων τα μαλλιά δεν έχουν όγκο και πάχος. Παρ' όλα αυτά, δείχνουν εντυπωσιακές στα πάρτι, στις φωτογραφήσεις και στα κινηματογραφικά πλατό.

Το σωστό κούρεμα, ένα καλό χτένισμα και μια σειρά από εύκολα κόλπα (που συνιστούν bloggers, vloggers και hairstylists) είναι τα μυστικά τους.

Αν τα λεπτά, άτονα μαλλιά σας ενοχλούν και εσάς - βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Συγκεντρώσαμε τα πιο καυτά και καλύτερα κουρέματα και στυλ για λεπτά μαλλιά. Για επιδόρπιο, θα πάρετε μια χούφτα χρήσιμα και ύπουλα hacks που θα σας αφήσουν να απολαύσετε ένα non-stop όμορφο χτένισμα. Θα ερωτευτείτε επιτέλους τα λεπτά σας μαλλιά.

TOP 10 καλύτερα κουρέματα για λεπτά & λεπτά μαλλιά

1. Ένα κλασικό bob με αφέλειες

Ένα διαχρονικό χτένισμα που είναι, ήταν και θα είναι γεγονός. Η Anna Wintour - μια βασίλισσα της μόδας, η εκδότρια της βρετανικής Vogue - έχει σίγουρα αναβαθμίσει τη δημοτικότητά του. Είναι σε μια κατηγορία της δικής της. Το άψογο και κομψό χτένισμά της ταιριάζει με κάθε ντύσιμο. Ένα κοντό bob με αφέλειες πρέπει να φτάνει μέχρι το σαγόνι. Χάρη σε αυτό το κούρεμα, αποκτάτε αμέσως μεγάλο όγκο και τέλεια εμφάνιση. Η Anna Wintour έχει μια ίσια φράντζα, αλλά είναι δυνατόν να έχετε αφέλειες στην άκρη για να σπάσετε τη μονοτονία και να δώσετε μια πινελιά.

2. Ένα κλασικό bob χωρίς αφέλειες

Πρόκειται προφανώς για μια διαφορετική εκδοχή του προηγούμενου κουρέματος. Αυτή έρχεται χωρίς αφέλειες. Το μήκος εξαρτάται από εσάς - προτιμήστε ένα bob στο ύψος του πηγουνιού ή κάντε το μακρύτερο, ώστε οι άκρες να είναι όμορφα κατσαρές. Για να αποκτήσετε σώμα και πυκνότητα, μην έχετε τα μαλλιά σας στρωμένα στο μπροστινό μέρος. Αυτή η εκδοχή του bob σημαίνει εύκολο styling - με μια μεγάλη, στρογγυλή βούρτσα. Το layered bob είναι μια τέλεια επιλογή για λεπτά μαλλιά, δίνοντάς τους μέγιστο όγκο.

3. Αμβλύ bob

Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα της φετινής σεζόν. Τα ένα μήκος μαλλιά σας επιτρέπουν να το φτιάξετε με μια στρογγυλή βούρτσα (ώστε να μοιάζει με μακρύ bob) ή να στεγνώσετε τις τούφες με μια μεγάλη, τετράγωνη βούρτσα (το termix paddle είναι ένα από τα πιο δημοφιλή, είναι απαλό και μειώνει το χρόνο στεγνώματος). Ένα τέτοιο χτένισμα κάνει τις λεπτές τούφες να φαίνονται δυνατές, υγιείς και ογκώδεις. Το blunt bob είναι ένα από τα αγαπημένα της Kim Kardashian. Κάνει τα λεπτά μαλλιά να φαίνονται πραγματικά υπέροχα, ανεξάρτητα από το χρώμα, την υφή ή την ηλικία των μαλλιών σας.

4. Lob - ένα μακρύ bob

Τα λεπτά, εύθραυστα μαλλιά θα τα πάνε καλά με το lob - μια μακρύτερη εκδοχή του bob. Είναι πραγματικά ανταποδοτικό όταν πρόκειται για ρουτίνα styling. Τα μαλλιά είναι λίγο πιο κοντά στο πίσω μέρος. Μοιάζει με το γράμμα Α. Τα μαλλιά είναι κοντά στο πίσω μέρος και σταδιακά αποκτούν μήκος στο μπροστινό μέρος για να δώσουν το αποτέλεσμα μαλλιών μήκους ώμου ή μεγαλύτερου μήκους.

5. Shag

Αν τα μαλλιά σας φτάνουν μέχρι τους ώμους, χαρίστε στον εαυτό σας ένα κούρεμα που κυριάρχησε στις δεκαετίες του '70 και του '80. Εννοώ το shag - τα μαλλιά είναι στρωτά και (πρέπει να είναι!) ανακατεμένα, ενώ συχνά συνοδεύονται από ένα έντονο, τολμηρές αφέλειες. Η Meg Ryan, στο Όταν ο Harry γνώρισε τη Sally, έκανε το κούρεμα αυτό δημοφιλές. Σας δίνει το ύφος που μόλις βγήκατε από το κρεβάτι, οπότε το styling δεν είναι καθόλου δύσκολο. Απλά ψεκάζεις λίγη λοσιόν styling και... ανακατεύεις τις τούφες. Το shag φαίνεται καλύτερα όταν αφήνετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν στον αέρα. Τα λεπτά μαλλιά τείνουν να φριζάρουν, οπότε θα πρέπει να τρίβετε μερικά φυσικά έλαια ([maracuja oil] είναι ένα από τα καλύτερα έλαια κατά του φριζαρίσματος, διατηρώντας υγιείς τις άκρες των μαλλιών και αποτρέποντας τη γήρανση) στις άκρες των μαλλιών για μια άψογη εμφάνιση.

6. Φυσικό Baleyage και ανταύγειες για λεπτά μαλλιά

Οι φωτεινές αντανακλάσεις κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πιο γεμάτα και πυκνά χάρη στο παιχνίδι με το φως και τη σκιά. Ο όγκος των μαλλιών διπλασιάζεται. Οι ανταύγειες αναδεικνύουν μεμονωμένα τμήματα των μαλλιών. Αν τα μαλλιά σας δεν είναι στρωμένα, οι διακριτικές ανταύγειες θα κρατήσουν μακριά το ύφος των επίπεδων και άτονων μαλλιών. Το βασικό είναι οι αποχρώσεις να είναι λεπτές και απαλές, κατά προτίμηση στην ίδια χρωματική γκάμα.

7. Αφέλειες που ενισχύουν τον όγκο

Αποτελεί μια καλή επιλογή για τα κορίτσια που προσπαθούν να μακρύνουν τα μαλλιά τους, ανησυχώντας για τις λεπτές και χωρίς όγκο τούφες. Αν είστε μία από αυτές, "αφιερώστε" τα μαλλιά στο μπροστινό μέρος και κόψτε τα, κάνοντας ένα ίσιο ή διαγώνιο bang. Δίνει την εντύπωση ενός πιο γεμάτου και ογκώδους χτενίσματος. Οι ελαφριές ανταύγειες λειτουργούν και εδώ, προσθέτοντας ταυτόχρονα σώμα και πυκνότητα.

8. Απαλά κύματα

Μια σωτήρια λύση για μακριά bob, μαλλιά μέχρι τους ώμους ή ελαφρώς μακρύτερα που δεν είναι στρωμένα. Τα διακριτικά κύματα λεπταίνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Προσθέτουν όγκο στα μαλλιά. Η ρουτίνα του styling είναι παιχνιδάκι - τρίψτε λίγο μους styling (για παράδειγμα, ένα προϊόν σχεδιασμένο για λεπτά μαλλιά, που αυξάνει τον όγκο) ή ψεκάστε λίγη λεπτή λοσιόν styling.

9. Κόψτε τα ίσια

Αποφύγετε τις απότομες στρώσεις, επειδή εντείνουν την εντύπωση της αραίωσης των μαλλιών. Οι πολυεπίπεδες τούφες χάνουν γρήγορα τον όγκο τους, οπότε καταλήγετε με ένα επίπεδο χτένισμα. Να θυμάστε ότι τα λεπτά μαλλιά και το layering δεν ταιριάζουν απόλυτα. Γιατί; Κατά το styling, οι τούφες πέφτουν βαριά στους ώμους ή (το αντίθετο) έχετε φουντωτές τούφες. Ακόμη και τα μακριά και λεπτά μαλλιά μπορεί να φαίνονται ωραία και ογκώδη - αν δεν τα έχετε στρωμένα.

10. Μια ψηλή αλογοουρά

Είναι κλασική στην καλύτερη δυνατή εκδοχή της. Η αλογοουρά δεν βγαίνει ποτέ από τη μόδα. Κάντε την χαλαρή και ακατάστατη για μια ώθηση όγκου. Ένα απαλό χτένισμα με το πίσω μέρος προσθέτει επίσης λίγο σώμα.Για να ανασηκώσετε τις ρίζες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεγάλες μπούκλες μαλλιών ή να τρίψετε λίγη πούδρα μαλλιών πριν φτιάξετε αλογοουρά.Μετά από αυτού του είδους το αστάρωμα, κάνετε είτε μια αλογοουρά είτε μια ακατάστατη απαγόρευση.

11. Τραβήξτε μέσα από την πλεξούδα

Μια ψεύτικη πλεξούδα - pull through braid - είναι ένας εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε ένα ογκώδες χτένισμα. Τα λεπτά σας μαλλιά θα το λατρέψουν. Απλά πλέκετε τρεις κανονικές αλογοουρές για μια χαλαρή, γεμάτη πλεξούδα. Οι διαδικτυακές εικόνες και τα σεμινάρια σας δείχνουν πώς να φτιάξετε την pull through πλεξούδα χωρίς κόπο. Οι κυρίες, των οποίων τα μαλλιά είναι μακριά και λεπτά, σίγουρα θα λατρέψουν το αποτέλεσμα. Όσο πιο μακριά είναι τα μαλλιά, τόσο πιο όμορφη είναι η πλεξούδα.

12. Χτένισμα pixie

Πρόκειται για μια νέα διάσταση για τα κοντά μαλλιά - ένα τολμηρό κούρεμα για τους λάτρεις του pixie.Τα μαλλιά έρχονται σε στρώσεις διαφορετικού μήκους για ενίσχυση του όγκου. Ένα άλλο σημαντικό πράγμα είναι να μην το κάνετε λείο. Αντ' αυτού, τσαλακώστε ελαφρά τα μαλλιά για ένα ακατάστατο αλλά διακριτικό αποτέλεσμα. Ακόμη και τα πιο λεπτά μαλλιά θα αποκτήσουν σώμα και πυκνότητα.

Πώς να πυκνώσετε και να φροντίσετε τα λεπτά μαλλιά;

Δείτε μερικά δοκιμασμένα κόλπα για να προσθέσετε όγκο στα λεπτά μαλλιά, τα οποία είναι απαιτητικά, ευαίσθητα, φριζαρισμένα και ζυγίζονται εύκολα.

Λεπτά μαλλιά - μυστικό αριθ. 1: κερατίνη

Αυτό το φυσικό δομικό στοιχείο των μαλλιών ξεπλένεται λόγω της λανθασμένης περιποίησης των μαλλιών.Για να αναπληρώσετε την κερατίνη στα μαλλιά, μπορείτε να πάτε σε ένα κομμωτήριο για μια θεραπεία κερατίνης που λειαίνει τα μαλλιά. Με αυτόν τον τρόπο, θρέφετε τις τούφες και οχυρώνετε την υφή των μαλλιών.Σε καθημερινή βάση, χρησιμοποιήστε ένα σαμπουάν εμπλουτισμένο με κερατίνη, το οποίο δεν περιέχει parabens και ουσίες όπως το SLS.

Λεπτά μαλλιά - μυστικό αριθ. 2: κοιμάστε με ψηλή πλεξούδα

Αν θέλετε τα μαλλιά σας να είναι γεμάτα όγκο και εύκολα στο styling με το που ξυπνήσετε - κάντε μια πλεξούδα, ξεκινώντας από την κορυφή του κεφαλιού σας.Μην πλέκετε τα μαλλιά σας πολύ σφιχτά- γείρετε απαλά το κεφάλι σας ενώ πλέκετε. Ως αποτέλεσμα, οι ρίζες θα ανασηκώνονται καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, οπότε μετά το λύσιμο της πλεξούδας, τα μαλλιά θα παραμείνουν έτσι για πολλές ώρες.

Λεπτά μαλλιά - μυστικό αριθ. 3: μια πούδρα μαλλιών

Απλώνετε λίγη πούδρα στις ρίζες, κάνοντας απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά.Με αυτόν τον τρόπο, ανασηκώνετε τις ρίζες για εκπληκτικό σώμα και όγκο στα μαλλιά.

Λεπτά μαλλιά - μυστικό αριθ. 4: ένα μαλακτικό αφρού

Τα λεπτά μαλλιά απλά μισούν τις βαριές μάσκες και τα μαλακτικά. Για να διατηρήσετε τον όγκο, τα θρεπτικά συστατικά και την προστασία, θα πρέπει να επιλέξετε ένα conditioner αφρού.Δεν παρέχει μόνο στα μαλλιά πολύτιμα συστατικά, αλλά εξασφαλίζει και εύκολο styling χωρίς να τα βαραίνει. Τα καλύτερα conditioner αφρού προσθέτουν λάμψη και προστατεύουν από τους βλαβερούς εξωτερικούς παράγοντες.

Λεπτά μαλλιά - μυστικό αριθ. 5: έλαια μαλλιών

Αν επιλέξετε το σωστό λάδι για τον τύπο των μαλλιών σας, είναι σε θέση να ταιριάζει με τη δομή, κάνοντας τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και ελαστικά, κλειδώνοντας ταυτόχρονα το νερό.Ένα έλαιο macadamia ψυχρής έκθλιψης, ανεπεξέργαστο, είναι κομμένο και ραμμένο για τα λεπτά μαλλιά.Είναι γνωστό ως έλαιο που εξαφανίζεται, επειδή διεισδύει πλήρως στην τρίχα, χωρίς να την επιβαρύνει υπερβολικά.[Το έλαιο macadamia] προστατεύει τα λεπτά μαλλιά από την ξηρότητα, τα κάνει ευκολοχτένιστα, μειώνει το φριζάρισμα και δίνει απαλή υφή, παρέχοντας προστασία από τη θερμότητα.

Λεπτά μαλλιά - μυστικό αριθ. 6: σεσουάρ και μπούκλα

Το να στεγνώνετε τα μαλλιά σας με το κεφάλι προς τα κάτω είναι ένα κόλπο που γνωρίζουν όλα τα κορίτσια με λεπτά μαλλιά.Λίγοι γνωρίζουν ότι ένα σεσουάρ για μπούκλες δίνει τον καλύτερο όγκο στα μαλλιά. Το καλύτερο θα πρέπει να έχει ιονική λειτουργία. Τυλίξτε τα μαλλιά σας σε μια περιστρεφόμενη βούρτσα του στεγνωτήρα και χρησιμοποιήστε ψυχρή ή κρύα ροή αέρα.Θα έχετε ανασηκωμένες ρίζες μαλλιών και θεαματικό όγκο. Ο ψυχρός αέρας σταθεροποιεί το χτένισμα και σφραγίζει τα λέπια της επιδερμίδας για εντονότερη λάμψη και απαλότητα.

Λεπτά μαλλιά - μυστικό αριθ. 7: μια αναστροφή των μαλλιών

Για να αποφύγετε τα επίπεδα, άψυχα μαλλιά, μην προσκολληθείτε σε ένα χτένισμα.Δοκιμάστε διαφορετικά στυλ. Το γύρισμα των μαλλιών σας στην άλλη πλευρά είναι ένα hack που αλλάζει τα δεδομένα.Χάρη στην αλλαγή της χωρίστρας, τα μαλλιά σας ανασηκώνονται απαλά και δεν συνηθίζουν σε μια πλευρά.

Λεπτά μαλλιά - μυστικό αριθ. 8: ένα μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής

Το να κάνετε μια θεραπεία με λάδι στα μαλλιά είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής (για να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος, να ανασηκώσετε ελαφρώς τις ρίζες και να τονώσετε τους βολβούς των μαλλιών). Ένα μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής προσθέτει όγκο στα μαλλιά και εξασφαλίζει καλύτερη ροή αίματος, ώστε να μη συσσωρεύεται γρήγορα σμήγμα στο τριχωτό της κεφαλής (δυστυχώς, το πολύ σμήγμα είναι μια πληγή μεταξύ των κοριτσιών με λεπτά μαλλιά).Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε μασάζ στο δέρμα ενώ εφαρμόζετε μια πούδρα μαλλιών ή μαλακτικά για το τριχωτό της κεφαλής.

Λεπτά μαλλιά - μυστικό αριθ. 9: ξεβγάλμα των μαλλιών με ξύδι

Τα βάλσαμα, οι μάσκες και οι μαλακτικές κρέμες δεν λειτουργούν για τα λεπτά μαλλιά. Για να θρέψετε τα λεπτά μαλλιά και να κλείσετε τα λέπια της επιδερμίδας, χρησιμοποιήστε ένα ξέπλυμα μαλλιών (π.χ. μηλόξυδο ή ξύδι βατόμουρου) μετά από κάθε λούσιμο. Θα παρέχει στο τριχωτό της κεφαλής το κατάλληλο pH, θα αυξήσει τη λάμψη των μαλλιών και θα τιθασεύσει τις μύγες, ώστε τα λεπτά μαλλιά σας να μην είναι φριζάτα ή στατικά. Μια κατάλληλη λοσιόν για το τριχωτό της κεφαλής είναι μια καλή επιλογή αν τα μαλλιά σας είναι λεπτά - θα ενισχύσει τις τούφες και θα διατηρήσει το pH στο τριχωτό της κεφαλής ισορροπημένο.

Μοιραστείτε μαζί μας την άποψή σας για το άρθρο.


Σχόλια: #0


Προσθέστε στο σχόλιό σας. Θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον συντονιστή.
Μάσκα μαλλιών με κερατίνη
Καστορέλαιο
Έλαιο Χοχόμπα
Αργανέλαιο
Ορός προσώπου με ρετινόλη
πολιτική απορρήτου

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, καθώς και cookies τρίτων, για τη χρήση εξωτερικών εργαλείων. Σε περίπτωση που ο χρήστης δε δώσει τη συγκατάθεσή του, χρησιμοποιούνται μόνο τα απαραίτητα cookies. Μπορείτε να το αλλάξετε τις ρυθμίσεις από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, όποτε επιθυμείτε. Συμφωνείτε με τη χρήση όλων των cookies;

πολιτική απορρήτου