Τα Καλύτερα Παρασκευάσματα για Ξεβγάλματα Μαλλιών που Μπορείτε να Χρησιμοποιήσετε μετά τη Χρήση Ελαίων στα Μαλλιά - Συνταγές, Αποτελέσματα

Τα Καλύτερα Παρασκευάσματα για Ξεβγάλματα Μαλλιών που Μπορείτε να Χρησιμοποιήσετε μετά τη Χρήση Ελαίων στα Μαλλιά - Συνταγές, Αποτελέσματα

Σας βοηθάει η θεραπεία μαλλιών με λάδι; Αν ναι, εμπλουτίστε αυτό το τελετουργικό ομορφιάς με παρασκευάσματα για ξέβγαλμα μαλλιών. Μπορεί σύντομα να αποδειχθεί η αγαπημένη σας " τελική πινελιά " ολόκληρης της διαδικασίας περιποίησης των μαλλιών - είναι σαν το τελευταίο κεφάλαιο ενός αξιόλογου βιβλίου. Παρόλο που τα παρασκευάσματα για ξέβγαλμα μαλλιών δεν φαίνονται φανταχτερά, η δράση τους είναι πραγματικά απίστευτη. Τα αποτελέσματα που επιφέρουν είναι ορατά σχεδόν σε μια νύχτα: οι τρίχες κερδίζουν υγιή λάμψη, ελαστικότητα και είναι ξανά απαλές. Είναι καλό να συνειδητοποιήσουμε ότι τα μαλλιά δεν είναι τα μόνα που επωφελούνται από αυτά τα παρασκευάσματα. Απ' ό,τι φαίνεται, όταν τα χρησιμοποιείτε τακτικά για ξέβγαλμα μαλλιών, το τριχωτό της κεφαλής καταπραΰνεται και θεραπεύεται κι αυτό. Το καλύτερο με αυτά τα παρασκευάσματα είναι ότι μπορούν να ετοιμαστούν στο άψε σβήσε με τη χρήση εύκολα προσβάσιμων προϊόντων, τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχουν ήδη στα ντουλάπια μας.

Τι είναι τα παρασκευάσματα για ξέπλυμα μαλλιών;

Τα παρασκευάσματα για ξέβγαλμα μαλλιών είναι εκχυλίσματα και μείγματα με βάση νερό που χρησιμοποιούνται για το ξέβγαλμα των μαλλιών μετά το λούσιμο (εφαρμόζονται ως τελευταίο στάδιο μετά την απομάκρυνση του αφρού του σαμπουάν). Εν ολίγοις, το παρασκεύασμα πρέπει να χύνεται σε καθαρά μαλλιά και να παραμένει μέχρι το επόμενο λούσιμο. Πρόκειται για ένα υδατοειδές, ελαφρύ διάλυμα που δεν αφήνει τα μαλλιά επιβαρυμένα και λειτουργεί παρόμοια με ένα [μαλακτικό μαλλιών.] Τέλος, αυτά τα παρασκευάσματα γίνεται να αποτελούνται από ένα ή περισσότερα συστατικά.

Γιατί αξίζει να χρησιμοποιείτε παρασκευάσματα για ξέβγαλμα μαλλιών;

Όταν εφαρμόζονται τακτικά, τα παρασκευάσματα για ξέβγαλμα μαλλιών χαρίζουν στις τρίχες λάμψη, ελαστικότητα και ελαφρότητα. Επίσης, τα μαλλιά λειαίνονται, τιθασεύονται και το χρώμα τους εντείνεται σημαντικά. Ακόμη, επιταχύνουν την ανάπτυξη των μαλλιών, καταπολεμούν την πιτυρίδα και καταπραΰνουν τους ερεθισμούς του τριχωτού της κεφαλής. Επιπλέον, αναγνωρίζονται ως ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα της χρήσης ελαίων στα μαλλιά. Γιατί αυτό; Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα παρασκευάσματα που χρησιμοποιούνται για το ξέβγαλμα μαλλιών φτιάχνονται από διαφορετικές ουσίες απ'ότι τα φυσικά έλαια. Κατά συνέπεια, η σύνθεσή τους είναι τελείως διαφορετική από τα μείγματα λαδιών, καθώς τα συστατικά είναι διαφοροποιημένα. Για να το θέσουμε αλλιώς, χάρη στην εφαρμογή αυτών των παρασκευασμάτων, παρέχουμε στις τρίχες όλες τις ευεργετικές ουσίες που συνήθως απουσιάζουν από τα έλαια.

Πότε χρησιμοποιούνται τα παρασκευάσματα για ξέβγαλμα μαλλιών;

Τα παρασκευάσματα για ξέβγαλμα μαλλιών μπορούν να εφαρμοστούν μετά το λούσιμο των μαλλιών, αλλά η καλύτερη στιγμή για να χρησιμοποιηθούν είναι αμέσως μετά τη [θεραπεία μαλλιών με έλαια], επειδή συμπληρώνουν τις ιδιότητες των φυσικών ελαίων και ενισχύουν την αποτελεσματικότητα αυτού του τελετουργικού ομορφιάς. Ουσιαστικά, η χρήση τους είναι σαν να βάζετε την τελευταία πινελιά στο τελετουργικό περιποίησης των μαλλιών. Βοηθούν τα μαλλιά να ανακτήσουν τη χαμένη τους ελαφρότητα. Ως αποτέλεσμα, τα μαλλιά ανασηκώνονται στις ρίζες και αυτό αποτρέπει την υπερβολική επιβάρυνση των μαλλιών που οφείλεται στις συνήθεις μεθόδους περιποίησης των μαλλιών. Ένα άλλο πλεονέκτημα που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι αυτά τα παρασκευάσματα αναγνωρίζονται ως αποτελεσματική θεραπεία για τα στατικά και φριζαρισμένα μαλλιά. Άρα, πρέπει να συμπεριλαμβάνονται και να θεωρούνται αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής φροντίδας των μαλλιών, ιδίως κατά τη χειμερινή περίοδο.

Πώς εφαρμόζονται τα παρασκευάσματα για ξέβγαλμα μαλλιών;

Μπορούν να εφαρμοστούν με δύο τρόπους:

  1. Αμέσως μετά το λούσιμο, το παρασκεύασμα πρέπει να χυθεί σε βρεγμένα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής και στη συνέχεια να ακολουθήσει ένα απαλό μασάζ στο κεφάλι. Αναμφίβολα, αυτή η μέθοδος είναι γρήγορη, ωστόσο είναι λιγότερο συγκεκριμένη. Απλούστατα, το περισσότερο παρασκεύασμα θα πάει στα μαλλιά, οπότε η θεραπεία θα είναι λιγότερο αποτελεσματική.
  2. Βάλτε το παρασκεύασμα είτε σε ένα νιπτήρα είτε σε ένα μπολ και κρατήστε τα μαλλιά βουτηγμένα για 2-3 λεπτά, κάνοντας ταυτόχρονα μασάζ στο κεφάλι, ώστε να βοηθήσετε το θεραπευτικό διάλυμα να φτάσει και στο τριχωτό της κεφαλής.

Πριν εκθέσετε τις τρίχες σε αυτή τη θεραπεία ξεβγάλματος, θα πρέπει να είναι νωπές, αλλά όχι μούσκεμα. Ως εκ τούτου, θυμηθείτε να σκουπίσετε απαλά τα μαλλιά με πετσέτα πριν από τη διαδικασία. Έχετε υπόψη σας ότι ο ρυθμός απορροφητικότητας των στεγνών μαλλιών είναι σαφώς κατώτερος. Δηλαδή, τα μαλλιά θα "ρουφήξουν" λιγότερες θρεπτικές ουσίες από το παρασκεύασμα, εκτός αν είναι ελαφρώς υγρά.

Τα καλύτερα παρασκευάσματα για ξέβγαλμα μαλλιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μετά από θεραπεία μαλλιών με έλαια - Συνταγές για το σπίτι

ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΣΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

Πρόκειται για ένα παρασκεύασμα μαλλιών που κάνει θαύματα τόσο στα μαλλιά όσο και στο τριχωτό της κεφαλής επειδή διεγείρει τη μικροκυκλοφορία του αίματος. Λόγω αυτής της ιδιότητάς του, η ανάπτυξη των μαλλιών επιταχύνεται. Επιπλέον, το ξέβγαλμα μαλλιών με καφέ συμβάλλει στη λάμψη των μαλλιών, τα θρέφει και κάνει τις τρίχες αισθητά πιο απαλές. Μάλιστα, το άρωμα του καφέ είναι έντονο και παραμένει στα μαλλιά για πολύ καιρό. Τέλος, αυτό το σπιτικό παρασκεύασμα προορίζεται για καστανά και μαύρα μαλλιά, επειδή κάνει τις τούφες ακόμα πιο σκούρες, ενισχύοντας το φυσικό χρώμα.

  1. Βράστε 3 κουταλιές αλεσμένου καφέ για λίγα λεπτά. Βάλτε ένα κάλυμμα.
  2. Σουρώστε το χρησιμοποιημένο αλεσμένο καφέ και ρίξτε το έγχυμα είτε σε ένα μπολ είτε σε ένα νιπτήρα. Ανακατέψτε τον με περίπου 500 ml προβρασμένο νερό.
  3. Βουτήξτε τα μαλλιά στο παρασκεύασμα για ξέβγαλμα μαλλιών με καφέ. Μην ξεπλύνετε.

ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΜΗΛΟΞΥΔΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Αυτό το σπιτικό παρασκεύασμα είναι μια τέλεια μέθοδος για να λειάνετε τα μαλλιά χωρίς να χρησιμοποιήσετε ισωτική ή ορό με υψηλή περιεκτικότητα σε σιλικόνη. Το ξύδι οξύνει, γεγονός που συνεπάγεται το κλείσιμο της επιδερμίδας των μαλλιών. Αποτέλεσμα είναι τα λαμπερά και λεία μαλλιά που είναι ιδιαίτερα ευχάριστα στο άγγιγμα.

Σημειώνεται ότι τα παρασκευάσματα μαλλιών με ξύδι είναι ιδανικά για άτομα που βάφουν συχνά τα μαλλιά τους. Χάρη στο τακτικό κλείσιμο της επιδερμίδας των μαλλιών, που υποδηλώνει την εξομάλυνση της δομής των μαλλιών, η βαφή παραμένει για σημαντικά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και το πορώδες των μαλλιών γίνεται λιγότερο έντονο.

  1. Συνδυάστε ένα κουταλάκι μηλόξυδο ή σταφυλόξυδο με 2 ποτήρια χλιαρό νερό.
  2. Ρίξτε το ξέβγαλμα σε ένα μπολ ή νιπτήρα ή απλά εξακολουθήστε να το ρίχνετε στα μαλλιά σας ως τελευταίο βήμα της κανονικής ρουτίνας πλυσίματος των μαλλιών σας.

Έχετε υπόψη σας ότι είναι χαρακτηριστικό ότι το ξέβγαλμα μαλλιών με ξύδι αφήνει τα μαλλιά ελαφρώς ματ, επομένως πρέπει να θυμηθείτε να μην οξύνετε υπερβολικά το παρασκεύασμα. Με άλλα λόγια, μην χρησιμοποιήσετε περισσότερο ξύδι απ' όσο χρειάζεται.

ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ

Ο λυκίσκος είναι εδώ και πολύ καιρό γνωστός και αναγνωρισμένος ως φυσικό μαλακτικό. Καθιστά τα μαλλιά μαλακά, τα διατηρεί σε καλή κατάσταση, τα βοηθά να παραμένουν ελαστικά και γεμάτα όγκο. Επιπλέον, η μπύρα περιέχει αλκοόλ που ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής, με τρόπο όπου διεγείρει τους βολβούς της τρίχας. Παράλληλα, η μπύρα είναι ικανή να απαλλάξει το τριχωτό της κεφαλής από την περίσσεια τοξινών και τη σμηγματόρροια. Όταν αραιώνεται με νερό, μετατρέπεται σε ένα ήπιο, αλλά αποτελεσματικό μέσο περιποίησης των μαλλιών.

  1. Ανοίξτε ένα μπουκάλι μπύρας και περιμένετε μέχρι να βγει το περισσότερο αέριο. Μπορείτε να ζεστάνετε τη μπύρα για να εξαφανιστεί το διοξείδιο του άνθρακα γρηγορότερα.
  2. Συνδυάστε ένα ποτήρι μπύρα με ένα ποτήρι νερό. Ρίξτε το παρασκεύασμα σε όλο το νωπό μαλλί ή βυθίστε το σε ένα μπολ.

Το ξέβγαλμα μαλλιών με μπύρα επηρεάζει θετικά τα κουρασμένα, χωρίς όγκο μαλλιά που έχουν τάση να λαδώνουν. Εξάλλου, η μπύρα περιέχει τεράστια ποσότητα βιταμινών της ομάδας Β.

ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ ΓΙΑ ΑΤΙΘΑΣΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΜΨΗ ΜΑΛΛΙΑ

Ο λιναρόσπορος είναι ένα προϊόν ομορφιάς που ταιριάζει σε θεραπείες περιποίησης μαλλιών, προσώπου, νυχιών και σώματος. Τα προτερήματά του στον τομέα της ανάπλασης, της θρέψης και της ενυδάτωσης είναι ανεκτίμητα. Αποδεικνύεται ότι το τζελ λιναρόσπορου μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για την παρασκευή ξεβγάλματος μαλλιών που στόχο έχει να θρέψει και να αφήσει τα ματ μαλλιά γυαλιστερά. Επίσης, φροντίζει τα φριζαρισμένα και ατίθασα μαλλιά.

  1. Βάλτε 2-3 κουταλιές λιναρόσπορο σε μια κατσαρόλα γεμάτη με βραστό νερό. Συνεχίστε να ανακατεύετε για περίπου ένα λεπτό μέχρι να αποκτήσετε μια ελαφρώς πυκνή υφή.
  2. Ψύξτε το τζελ, διαχωρίστε το από τους σπόρους. Προσθέστε μια κουταλιά χυμό λεμονιού και ένα ποτήρι προβρασμένο νερό.
  3. Ρίξτε το μείγμα σε ένα νιπτήρα και συνεχίστε να ξεπλένετε τα μαλλιά σας με αυτό για περίπου 2-3 λεπτά.

ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΑ

Πρόκειται για ένα απαλό παρασκεύασμα που ανακουφίζει από τους ερεθισμούς του δέρματος και, ταυτόχρονα, ενισχύει τη λάμψη των μαλλιών και τα ξανθά ρεφλέ στα ξανθά μαλλιά. Επιπλέον, το χαμομήλι παρουσιάζει φωτιστικές ιδιότητες και αυτό το χαρακτηριστικό το καθιστά ισχυρό παράγοντα που εμποδίζει τα ξανθά μαλλιά να κιτρινίσουν.

  1. Ρίξτε βραστό νερό πάνω από 3 κουταλιές αποξηραμένου χαμομηλιού και αφήστε το να εμποτιστεί σκεπασμένο μέχρι το έγχυμα να κρυώσει μόνο του.
  2. Σουρώστε το έγχυμα και ρίξτε το σε όλο το λουσμένο μαλλί σας.

ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

Ο δυόσμος είναι γνωστός για τις ιδιότητες καθαρισμού του τριχωτού της κεφαλής. Συνοπτικά, απομακρύνει τις τοξίνες και την περίσσεια σμήγματος. Επιπλέον, ο δυόσμος είναι σε θέση να ανασηκώσει τα μαλλιά στις ρίζες τους και να χαρίσει όγκο στις τρίχες. Επομένως, αν το τριχωτό της κεφαλής σας είναι επιρρεπές σε ερεθισμούς, καλό είναι να καταφύγετε σε έναν ισχυρό παράγοντα που ανακουφίζει από τους ερεθισμούς και καταπραΰνει τη φαγούρα, όπως ο δυόσμος.

  1. Μουλιάστε περίπου 3 κουταλιές αποξηραμένα φύλλα δυόσμου ή 3 φακελάκια τσαγιού δυόσμου.
  2. Παγώστε το και αναμείξτε το με ένα λίτρο νερό. Ρίξτε το σπιτικό παρασκεύασμα δυόσμου σε όλο το μήκος των μαλλιών σας. Φυσικά, μπορείτε επίσης να βουτήξετε τα μαλλιά σας σε ένα μπολ με το παρασκεύασμα.

ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΤΣΑΙ ROOIBOS ΓΙΑ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΜΑΛΛΙΑ

Είναι πραγματικά δύσκολο να διατηρήσετε τον κορεσμό των μαλλιών με κόκκινο χρώμα. Πολύ απλά, ξεθωριάζουν γρήγορα. Κατά συνέπεια, αντί να έχουν βαθύ χάλκινο χρώμα, μετατρέπονται σε φθαρμένη πορτοκαλί απόχρωση. Πώς μπορείτε να εντείνετε το χρώμα των τζίντζερ μαλλιών;

  1. Βάλτε 3-4 φακελάκια τσάι Rooibos σε ένα λίτρο νερό.
  2. Παγώστε το έγχυμα και ρίξτε το σε όλο το μήκος των μαλλιών μετά από κάθε λούσιμο.

ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΙ ΓΙΑ ΣΚΟΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

Αυτό το παρασκεύασμα μαλλιών, όπως και το ξέβγαλμα μαλλιών με καφέ, εντείνει το χρώμα των σκούρων μαλλιών. Όταν εφαρμόζεται τακτικά, δεν αναδεικνύει μόνο το χρώμα αλλά περιποιείται και τα βαμμένα μαλλιά. Πιο συγκεκριμένα, αποτρέπει το γρήγορο ξεθώριασμα της βαφής.

  1. Βάλτε 3-4 φακελάκια μαύρο τσάι σε ένα λίτρο νερό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε 3 κουταλιές της σούπας τσάι σε μορφή φύλλων και να το βράσετε σε ένα λίτρο νερό.
  2. Περιμένετε λίγο μέχρι να κρυώσει το έγχυμα, σουρώστε το τσάι και ρίξτε το σε όλο το μήκος των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής.

ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΣΗΜΥΔΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ

Αυτό είναι ένα παρασκεύασμα δύο συστατικών που παρασκευάζεται εξαιρετικά εύκολα, καθώς δεν χρειάζεται να εμποτίσετε κανένα βότανο. Αντ' αυτού, πρέπει να αναμείξετε χυμό σημύδας (μπορείτε να τον αγοράσετε σε ένα κατάστημα) με αποσταγμένο νερό. Ο χυμός σημύδας περιέχει μια σειρά από βιταμίνες, αμινοξέα και μεταλλικά άλατα που ενισχύουν τους βολβούς των μαλλιών, αφήνουν το τριχωτό της κεφαλής φρέσκο, καταπολεμούν την πιτυρίδα καθώς και αναγεννούν και εντείνουν τη λάμψη των μαλλιών. Το ξέβγαλμα μαλλιών με χυμό σημύδας χρησιμεύει και ως θεραπεία κατά της τριχόπτωσης. Μετά το λούσιμο των μαλλιών σας, χρησιμοποιήστε αυτό το παρασκεύασμα και αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά.

Παρασκευάσματα για Ξέβγαλμα Μαλλιών - Τι Είδους Νερό να Χρησιμοποιείτε;

Για να ενισχύσετε τη δράση που προσφέρουν τα σπιτικά παρασκευάσματα, χρησιμοποιείτε πάντα προβρασμένο νερό. Δεν είναι τόσο σκληρό όσο το νερό της βρύσης, επομένως τα μαλλιά που εκτίθενται σε αποσταγμένο νερό αποκτούν πολύ πιο μαλακό και ελαστικό αποτέλεσμα. Επίσης, είναι πιο εύκολο να διαμορφώσετε τέτοιου είδους μαλλιά, καθώς καθίστανται εξημερωμένα και εύπλαστα στο άγγιγμα.

Μοιραστείτε μαζί μας την άποψή σας για το άρθρο.


Σχόλια: #0


Προσθέστε στο σχόλιό σας. Θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον συντονιστή.
Μάσκα μαλλιών με κερατίνη
Καστορέλαιο
Έλαιο Χοχόμπα
Αργανέλαιο
Ορός προσώπου με ρετινόλη
πολιτική απορρήτου

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, καθώς και cookies τρίτων, για τη χρήση εξωτερικών εργαλείων. Σε περίπτωση που ο χρήστης δε δώσει τη συγκατάθεσή του, χρησιμοποιούνται μόνο τα απαραίτητα cookies. Μπορείτε να το αλλάξετε τις ρυθμίσεις από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, όποτε επιθυμείτε. Συμφωνείτε με τη χρήση όλων των cookies;

πολιτική απορρήτου