Τι κάνει την καλύτερη κρέμα ματιών; Ρίξτε μια ματιά στα συστατικά που κάνουν θαύματα

Τι κάνει την καλύτερη κρέμα ματιών; Ρίξτε μια ματιά στα συστατικά που κάνουν θαύματα

Τι να χρησιμοποιήσετε για να περιποιηθείτε το δέρμα κάτω από τα μάτια; Ποια συστατικά λειτουργούν πραγματικά και δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα; Πρόκειται να μάθετε τι να αναζητήσετε σε μια ποιοτική κρέμα ματιών και γιατί είναι καλή ιδέα να βάλετε κάτι παραπάνω πριν από την κρέμα ή τον ορό. Αποχαιρετήστε τις ρυτίδες, τους μαύρους κύκλους και τα πρησμένα μάτια, μια για πάντα. Απευθυνθείτε στη φροντίδα του δέρματος που παρέχει πλήρη υποστήριξη, γνωρίστε τα συστατικά που είναι πραγματικοί εχθροί των ρυτίδων.

Το δέρμα κάτω από τα μάτια είναι μια από τις πιο εύθραυστες περιοχές ολόκληρου του σώματος. Εξαιρετικά λεπτό και στερούμενο σμηγματογόνων αδένων. Δεδομένου ότι δεν παράγει σμήγμα, δεν έχει καμία προστατευτική ασπίδα έναντι της αρνητικής επίδρασης εξωτερικών στοιχείων. Γι' αυτό το δέρμα κάτω από τα μάτια περιμένει από εμάς να δράσουμε και να μην το αφήνουμε ποτέ χωρίς υποστήριξη. Τι να εφαρμόσετε κάτω από τα μάτια για να καθυστερήσετε την εμφάνιση των ρυτίδων; Δεν είναι μύθος: ένας ορός ή μια κρέμα υψηλής ποιότητας μπορεί να εξομαλύνει τις ανεπιθύμητες γραμμές και τις πτυχές του προσώπου. Τι πρέπει να περιέχει για να αποδειχθεί αποτελεσματικό; Πώς πρέπει να είναι η άψογη φροντίδα του δέρματος κάτω από τα μάτια; Σήμερα, θα δείτε επιτέλους ποια κρέμα ματιών είναι η καλύτερη.

Τι προκαλεί τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια;

  • λάθος φροντίδα του δέρματος
  • κόπωση, άγχος, ασθένειες
  • έκφραση προσώπου
  • ηλικία, γήρανση του δέρματος
  • έλλειψη αρκετής υγρασίας
  • κακή επίδραση εξωτερικών στοιχείων

Καλή κρέμα ματιών - τι σημαίνει στην πραγματικότητα;

Μια καλή κρέμα ματιών είναι πλούσια σε υψηλής ποιότητας συστατικά. Με άλλα λόγια, η αποτελεσματική κρέμα πρέπει να έχει συστατικά που λειτουργούν αποτελεσματικά. Η θέση ενός δεδομένου συστατικού που τονώνει το δέρμα στη λίστα INCI έχει επίσης σημασία. Για παράδειγμα, δύο διαφορετικές κρέμες περιέχουν το ίδιο συστατικό (υαλουρονικό οξύ, για παράδειγμα), αλλά μόνο το προϊόν που περιέχει την υψηλότερη ποσότητα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Συνοψίζοντας, εάν θέλετε μια ποιοτική κρέμα ματιών - ελέγχετε πάντα τα συστατικά και επιλέγετε καλλυντικά με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε ενεργά συστατικά.

Πώς πρέπει να λειτουργεί μια καλή κρέμα ματιών;

Η καλύτερη από τις καλύτερες κρέμες θα πρέπει να απαντά σε πολλά προβλήματα, δηλαδή δεν πρέπει να επικεντρώνεται μόνο σε ένα πράγμα. Πρέπει να ενυδατώνει το δέρμα, καθώς και να προστατεύει, να θρέφει, να επανορθώνει, να συσφίγγει την επιδερμίδα και να λειαίνει τις ρυτίδες, να φωτίζει το δέρμα και να συγκαλύπτει το πρήξιμο ταυτόχρονα. Μετά την εφαρμογή μιας τέτοιας κρέμας το δέρμα σας θα πρέπει να είναι πιο φωτεινό, πιο λείο, νεανικό και λαμπερό. Μια καλή κρέμα ματιών:

  1. Ενυδατώνει
    Το δέρμα μας, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος κάτω από τα μάτια, λατρεύει το νερό. Τα ίχνη του στο δέρμα το κάνουν να χάνει την ελαστικότητά του και το αφήνουν λεπτό. Η παροχή υγρασίας είναι το πιο σημαντικό στάδιο της φροντίδας του δέρματος, επομένως οι κρέμες ματιών θα πρέπει να έχουν ως επί το πλείστον έντονη ενυδατική δράση. Χάρη σε αυτό, το δέρμα είναι πάντα σε φόρμα.
  2. Σφίγγει, συσφίγγει, ανυψώνει
    Όταν το δέρμα χάνει τη σφριγηλότητα και είναι κουρασμένο, περιμένετε από μια κρέμα να του δώσει λίγη ενέργεια και έτσι αναζητάτε ουσίες που συσφίγγουν και προσθέτουν ελαστικότητα.
  3. Αποτρέπει την εμφάνιση ρυτίδων
    Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείτε ποτέ να μειώσετε εντελώς τις υπάρχουσες ρυτίδες, αλλά μια καλή κρέμα ματιών θα τις κάνει πολύ πιο ρηχές και επιπλέον θα καθυστερήσει τις νέες.
  4. Αναζωογονεί & θρέφει
    Το ευαίσθητο δέρμα κάτω από τα μάτια χρειάζεται θρεπτικά συστατικά για ευκολότερη αποκατάσταση και ανανέωση. Κατά συνέπεια, η εντατική διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης (κυριότερες ίνες που υποστηρίζουν το δέρμα) εμφανίζεται κάτω από το δέρμα. Μια κρέμα κάτω από τα μάτια πρέπει να προσφέρει αυτό που πραγματικά χρειάζεται το δέρμα για να είναι θρεμμένο, λείο και νεανικό.
  5. Μειώνει τους μαύρους κύκλους & τα πρησμένα μάτια
    Η καλύτερη κρέμα ματιών θα σας αφήσει να φαίνεστε καλύτερα ακόμα και μετά από μια άγρυπνη νύχτα. Χάρη στα ενεργά συστατικά που φωτίζουν τα μαύρα στίγματα και εξαλείφουν το πρήξιμο, βοηθά το ευαίσθητο δέρμα να φαίνεται άψογο και λαμπερό παρά το αίσθημα κούρασης. Οι ουσίες που τονώνουν το δέρμα και μειώνουν την όψη της κούρασης είναι τα βασικά συστατικά της αποτελεσματικής κρέμας ματιών.

Κρέμα ματιών. Πότε να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε;

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι μια κρέμα ματιών είναι απαραίτητη προτού παρατηρήσετε γερασμένο δέρμα και πρόσωπο γεμάτο ρυτίδες. Είναι απαραίτητο πολύ νωρίτερα. Ήδη μετά τα 25 θα πρέπει να πάρουμε ένα απαλά ενυδατικό προϊόν για να αποτρέψουμε τη γήρανση και να διατηρήσουμε την ευαίσθητη περιοχή των ματιών υγιή. Η αντιρυτιδική ρουτίνα είναι πολύ πιθανό να καθυστερήσει τις πρώτες γραμμές του προσώπου. Το νεανικό δέρμα θα τα καταφέρει με ένα ελαφρύ τζελ (π.χ. με ευφρασία ή αλόη) και ένα φυσικό έλαιο που κλειδώνει το νερό και έχει αποφρακτικό αποτέλεσμα.

Κρέμα ματιών που λειτουργεί. Υπάρχει πράγματι;

Το μυστικό μιας καλής κρέμας είναι η σύνθεσή της. Μόνο υψηλής ποιότητας συστατικά έχουν θετική επίδραση στην εμφάνιση και την κατάσταση του δέρματος κάτω από τα μάτια σας. Αναζητήστε προϊόντα που αποτελούνται από φυσικά, ασφαλή συστατικά, κάτι που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα. Το δέρμα γύρω από τα μάτια χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και ουσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του.

Η λίστα με τα ενισχυτικά της επιδερμίδας κάτω από τα μάτια είναι μεγάλη και γεμάτη με εντυπωσιακά στοιχεία που ανήκουν στην «καλλυντική ελίτ». Συστατικά που λειτουργούν ενεργά που καταργούν τις ελεύθερες ρίζες, επισκευάζουν, ενισχύουν την κυτταρική μεμβράνη, βελτιώνουν την όψη, αναζωογονούν και θρέφουν την επιδερμίδα.

Τι να χρησιμοποιήσετε πριν την κρέμα ματιών; Φυσικά έλαια ως εναλλακτική στην τακτική φροντίδα του δέρματος κάτω από τα μάτια

Μια κρέμα ματιών έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το δέρμα και να λειτουργεί επιφανειακά στην επιδερμίδα κάνοντας τη πιο λεία, προλαμβάνοντας τη γήρανση και τη φθορά, προστατεύοντας από τις κακές επιπτώσεις των καιρικών συνθηκών.

Αλλά αν είστε σοβαροί για την περιοχή του δέρματος των ματιών σας και θέλετε να εξασφαλίσετε την καλύτερη προστατευτική ασπίδα - σκεφτείτε την πρόσθετη φροντίδα, δηλαδή περιποιηθείτε το δέρμα σας με κάτι ιδιαίτερο.

Αυτό που εννοώ είναι ο ορός - ένα καλλυντικό που είναι πιο υδαρές, πιο ελαφρύ αλλά έχει πλουσιότερα συστατικά που διεισδύουν στα βαθιά στρώματα του δέρματος για να θρέψει και να δυναμώσει το δέρμα, αφήνοντάς το χωρίς ρυτίδες και μειώνοντας τις υπάρχουσες. Ο ορός είναι είτε υδαρής φόρμουλα είτε λίγο πιο βαρύ προϊόν με βάση το λάδι.

Επιπλέον, τα φυσικά έλαια ομορφιάς γίνονται πολύ κοινά στη φροντίδα του δέρματος κάτω από τα μάτια. Μερικά από αυτά τα έλαια ονομάζονται ελιξήρια νεότητας από τους λάτρεις της φυσικής φροντίδας και δεν είναι υπερβολή.

Εξάλλου, τα έλαια περιέχουν οξέα ωμέγα-3 και ωμέγα-6 απαραίτητα για το ευαίσθητο δέρμα των ματιών, καθώς και φυτοστερόλες και φλαβονοειδή που βελτιώνουν εξαιρετικά την όψη και την κατάσταση του δέρματος, εμποδίζουν τη διάλυση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, διεγείρουν τα κύτταρα να λειτουργούν και επιβραδύνουν την εμφάνιση ρυτίδων προστατεύοντας τα κύτταρα από το οξειδωτικό άγχος.

Μερικά από τα έλαια περιέχουν σκουαλάνιο που συνθέτει το σμήγμα, αλλά το δέρμα κάτω από τα μάτια το στερείται. Είναι γνωστό ως λαμπρή ουσία που ενισχύει την ομορφιά που ενυδατώνει, ενισχύει το φυσικό λιπιδικό φράγμα και είναι σαν ασπίδα που μειώνει τις βλαβερές συνέπειες των εξωτερικών επιθέσεων.

Η πηγή των πλεονεκτημάτων των ελαίων φαίνεται να είναι ατελείωτη. Κάθε έλαιο περιέχει πολλές βιταμίνες και μέταλλα και είναι εκπληκτικό φυσικό αντηλιακό. Ο συντελεστής αντηλιακής προστασίας τους δεν είναι τόσο υψηλός όσο 30 ή 50. Ωστόσο, η ακόμη χαμηλότερη προστασία βοηθά το δέρμα να αντιμετωπίσει την ηλιακή ακτινοβολία. Επιπλέον, τα φίλτρα υπεριώδους ακτινοβολίας σε έλαια είναι φυσικά και ασφαλή, δεν συσσωρεύονται στο σώμα και επομένως είναι αβλαβή.

Τα έλαια αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τη βραδινή αποκατάσταση του δέρματος κάτω από τα μάτια. Τα εξαιρετικά συστατικά και η ελαφριά, ελαφρώς λιπαρή φόρμουλα σχηματίζουν τη λεγόμενη απόφραξη που προστατεύει από την απώλεια νερού και άλλων ευεργετικών ουσιών. Τα φυσικά έλαια που εφαρμόζονται κάτω από τα μάτια είναι μια καλή επιλογή για όλους τους τύπους δέρματος.

Στην περίπτωση του νεανικού δέρματος και των ελάχιστων γραμμών του προσώπου, μια εφαρμογή μετά το σωστό ντεμακιγιάζ το βράδυ θα λειτουργήσει.

Από την άλλη πλευρά, το δέρμα που ταλαιπωρείται από την έλλειψη υγρασίας, τις εντυπωσιακές ρυτίδες και την κουρασμένη όψη σίγουρα θα καλωσορίσει τα έλαια και στην πρωινή ρουτίνα. Τέλειο primer για μακιγιάζ για τη γήρανση του δέρματος κάτω από τα μάτια.

Τα έλαια οφείλουν τη δημοτικότητά τους στο ότι λειτουργούν ως φυσικές πολυλειτουργικές ουσίες. Μη διστάσετε να τα εφαρμόσετε όχι μόνο στο δέρμα κάτω από τα μάτια. Χρησιμοποιήστε τα στο [πρόσωπο], τα μαλλιά, τα νύχια και το σώμα σας - είναι άλλο ένα τεράστιο πλεονέκτημα των ελαίων.

Τα καλύτερα έλαια για την περιποίηση του δέρματος κάτω από τα μάτια

  • Το αργανέλαιο έχει αποκτήσει φήμη ως το ισχυρότερο αντιοξειδωτικό μεταξύ των ελαίων. Είναι εκπληκτικό στην επισκευή του δέρματος και στην τόνωση της υγρασίας, εμποδίζει τη διαφυγή του νερού από την επιδερμίδα. Το έλαιο περιέχει πάνω από 100 ευεργετικά ενεργά συστατικά που τονώνουν το δέρμα και τα μαλλιά σας. Έχει υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης Ε, καροτίνες, σκουαλάνιο και βουτυρόσπερμα που δρα ως φυσική αντηλιακή προστασία. Η τακτική χρήση [αργανέλαιου] λειαίνει τις λεπτές γραμμές και διατηρεί το δέρμα σε φόρμα.
  • έλαιο σπόρων βατόμουρου - φυσική πηγή πολυφαινολών, ισχυρών αντιοξειδωτικών (φλαβονοειδή, φυτοστερόλες) και βιταμίνης Ε. Αυτό το έλαιο αφθονεί σε EFA, κυρίως λινολεϊκό και άλφα-λινολεϊκό οξύ. Αναπλάθει λαμπερά το δέρμα και τονώνει τη σφριγηλότητά του.
  • έλαιο jojoba - ποικιλομορφία θρεπτικών συστατικών: βιταμίνες, σκουαλάνιο και απαραίτητα λιπαρά οξέα. Απορροφάται αβίαστα από το δέρμα, φυσικό αντηλιακό, παρόμοιο στη δομή με το ανθρώπινο σμήγμα. Το jojoba σχηματίζει ένα μικροσκοπικό προστατευτικό κάλυμμα στο ευαίσθητο δέρμα κάτω από τα μάτια, το οποίο συνήθως το στερείται λόγω του ελλείμματος σκουαλανίου. Το [έλαιο jojoba] ενυδατώνει και κλειδώνει το νερό.
  • έλαιο από σπόρους σύκου Βαρβαρίας - η ισχυρή αντιοξειδωτική του δύναμη το κάνει γνωστό ως φυσικό μπότοξ. Αυτό το έλαιο επιταχύνει την αποκατάσταση του δέρματος, το διεγείρει να λειτουργήσει, αποτρέπει την πρόωρη γήρανση και προστατεύει από τη φθορά. Το έλαιο από σπόρους σύκου Βαρβαρίας είναι πηγή βιταμίνης Ε, ψευδαργύρου, μαγνησίου, φωσφόρου, καλίου, ασβεστίου και σιδήρου.
  • έλαιο αβοκάντο επτά βιταμινών (A-B-D-E-H-K-PP) - ενυδατώνει εντατικά, θρέφει την επιδερμίδα, έχει εντυπωσιακή συμβατότητα με τα φυσικά λιπίδια του δέρματος, αναπληρώνει τα λιπίδια, προστατεύει από το TEWL και το ξηρό δέρμα. Το [έλαιο αβοκάντο] θρέφει έντονα, λιπαίνει ελαφρά και διατηρεί την επιδερμίδα λεία και λαμπερή όλη την ημέρα. Οι ρυτίδες είναι λιγότερο ορατές μέρα με τη μέρα και το δέρμα είναι απαλό και νεανικό.
  • Το βούτυρο καριτέ είναι πλούσιο σε ωφέλιμα λιπαρά οξέα και βιταμίνες νεότητας - A & E. Επιδεικνύει έντονες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες, ώστε το δέρμα να γίνεται ξανά λείο και λαμπερό. Το βούτυρο καριτέ ενισχύει την αποκατάσταση της επιδερμίδας, την κάνει πιο δυνατή και αυξάνει την αντοχή της σε εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες.
  • Το αμυγδαλέλαιο ενισχύει τα επίπεδα υγρασίας, θρέφει σε βάθος, αναζωογονεί και διεγείρει τη διαδικασία επισκευής. Αυτό ακριβώς το έλαιο διαθέτει μία από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις βιταμίνης Ε με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Το [αμυγδαλέλαιο] περιέχει επίσης βιταμίνες Α και D, μέταλλα (σίδηρο, μαγνήσιο, ασβέστιο, μαγγάνιο, φώσφορο, κάλιο, νάτριο και ψευδάργυρο) αλλά τα ωμέγα-9 λιπαρά οξέα είναι τα πιο σημαντικά συστατικά του.

Πώς να χρησιμοποιήσετε έλαια στο δέρμα κάτω από τα μάτια;

  1. Μόνα τους. Τα έλαια έχουν τη δύναμη των ενεργών συστατικών και συχνά κορυφαίων κρεμών ματιών όσον αφορά τις ποσότητες και τη συγκέντρωσή τους. Επειδή τα έλαια λειτουργούν τόσο στο εσωτερικό του δέρματος όσο και στην επιφάνειά του, μη διστάσετε να τα χρησιμοποιήσετε ως ανεξάρτητη θεραπεία κάτω από τα μάτια.
  2. Πριν από την κρέμα ματιών. Εάν το δέρμα σας κάτω από τα μάτια απέχει πολύ από την τελειότητα, ακολουθήστε τη ρουτίνα περιποίησης του δέρματος των ματιών σε πολλά στάδια. Εφαρμόστε έλαιο ως ορό και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια πλούσια κρέμα ματιών. Με αυτόν τον τρόπο αναβαθμίζετε το αποτέλεσμα και θρέφετε έντονα την επιδερμίδα.
  3. Μετά τον ορό ματιών (το έλαιο σχηματίζει αποφρακτικό στρώμα). Τα έλαια προστατεύουν από την απώλεια νερού και άλλων ενεργών συστατικών, επομένως, μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε ως προσθήκη σε έναν ελαφρύ ενυδατικό ορό (το υαλουρονικό οξύ ταιριάζει απόλυτα με τα έλαια). Με αυτόν τον τρόπο κάνετε τον ορό να λειτουργεί πιο εντατικά και επιπλέον θρέφετε και προστατεύετε το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια.

Μοιραστείτε μαζί μας την άποψή σας για το άρθρο.


Σχόλια: #0


Προσθέστε στο σχόλιό σας. Θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον συντονιστή.
Μάσκα μαλλιών με κερατίνη
Καστορέλαιο
Έλαιο Χοχόμπα
Αργανέλαιο
Ορός προσώπου με ρετινόλη
πολιτική απορρήτου

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, καθώς και cookies τρίτων, για τη χρήση εξωτερικών εργαλείων. Σε περίπτωση που ο χρήστης δε δώσει τη συγκατάθεσή του, χρησιμοποιούνται μόνο τα απαραίτητα cookies. Μπορείτε να το αλλάξετε τις ρυθμίσεις από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, όποτε επιθυμείτε. Συμφωνείτε με τη χρήση όλων των cookies;

πολιτική απορρήτου