Καταπολεμήστε την Κυτταρίτιδα με Φυσικά Έλαια. Οι Καλύτερες Θεραπείες για Τέλειο Σώμα

Καταπολεμήστε την Κυτταρίτιδα με Φυσικά Έλαια. Οι Καλύτερες Θεραπείες για Τέλειο Σώμα

Για να εξαλείψετε την κυτταρίτιδα, μπορείτε είτε να καλύψετε το σώμα σας με ειδικές κρέμες είτε να στραφείτε σε μερικές παραδοσιακές και πολύ γνωστές μεθόδους. Στην πραγματικότητα, υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από φυσικά έλαια αρκετά ισχυρά για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να κάνετε το σώμα σας να δείχνει εντυπωσιακό, ώστε να μη φέρει πλέον ίχνη του λεγόμενου φλοιού πορτοκαλιού. Θέλετε να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα; Κάντε μασάζ με λάδι!

Τι είναι η Κυτταρίτιδα;

Σε απλά Ελληνικά, είναι ένας λιπώδης ιστός που αναπτύσσεται ανομοιόμορφα κάτω από το δέρμα. Απέχει μάλλον πολύ από το να είναι εμφανίσιμη και μερικές φορές τυχαίνει να είναι ακόμα και επώδυνη, ειδικά στην πολύ προχωρημένη μορφή της. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η κυτταρίτιδα επηρεάζει τους μηρούς, τους γλουτούς, τους γοφούς και την κοιλιά. Μερικές φορές, μπορεί να βρεθεί ακόμη και στους ώμους και στο στήθος.

Οι ειδικοί ορίζουν την κυτταρίτιδα ως εκφυλιστική διαταραχή του υποδόριου στρώματος που εκδηλώνεται τοπογραφικά ως πυκνωμένος λιπώδης ιστός στους μηρούς, τους γλουτούς και τους γοφούς.

Η Αιτία της Κυτταρίτιδας

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η κυτταρίτιδα εμφανίζεται στο σώμα. Οι κύριες αιτίες είναι τα γονίδια καθώς και η συγκεκριμένη κατανομή του λιπώδους ιστού στο σώμα. Οι δεύτεροι πιο συνηθισμένοι λόγοι είναι: οι κακές διατροφικές συνήθειες, ο παθητικός (καθιστικός) τρόπος ζωής, η χρήση στενών ρούχων που εμποδίζουν την ελεύθερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου. Ο φλοιός πορτοκαλιού δεν είναι επίσης αδιάφορος στα φάρμακα, τις αλοιφές και τις ορμονικές αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα μας (συμπεριλαμβανομένης της αντισύλληψης). Επιπλέον, ένας από τους μεγαλύτερους συμμάχους της κυτταρίτιδας, που ταυτόχρονα είναι εχθροί του λεπτού σώματος, είναι η ζάχαρη καθώς και τα τηγανητά και λιπαρά πιάτα. Αρκετά σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση της κυτταρίτιδας παίζουν επίσης οι βλαβερές τοξίνες που συγκεντρώνονται στον λιπώδη ιστό.

Πώς να Απαλλαγείτε από την Κυτταρίτιδα;

Αυτή η κοινή ατέλεια του δέρματος απεχθάνεται το κρύο, το μασάζ και τη σωματική δραστηριότητα. Πώς να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα; Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε είναι να κάνετε χρήση του μασάζ! Η θεραπεία αυτή διεγείρει το λεμφικό σύστημα, ενθαρρύνει την κυκλοφορία του αίματος και κυρίως βοηθά στην αποδόμηση των λιποαποθέσεων και στην απομάκρυνση των τοξινών που συσσωρεύονται στα κύτταρα. Το [μασάζ δέρματος] μπορεί να γίνει είτε με τη χρήση των χεριών είτε με ένα ειδικό εργαλείο μασάζ. Το πιο σημαντικό όμως είναι να ενισχύσετε τη δράση του μασάζ και να το αναβαθμίσετε: για να το πετύχετε αυτό, προτιμήστε φυσικό λάδι.

Πώς να Εφαρμόσετε Λάδι κατά της Κυτταρίτιδας για να Ενισχύσετε την Αποτελεσματικότητά του;

Το σπιτικό λάδι που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας πρέπει να εφαρμόζεται σε υγρό δέρμα αμέσως μετά το μπάνιο - τότε το δέρμα διεγείρεται, θερμαίνεται και αυξάνεται ο ρυθμός απορρόφησής του. Θα ήταν ακόμη καλύτερο αν εκθέσετε το σώμα σας σε απολέπιση, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις περιοχές που επηρεάζονται από την κυτταρίτιδα.

Προκειμένου να ενισχυθούν οι φαρμακευτικές ιδιότητες του μασάζ και να επηρεαστεί θετικά το σώμα, η θεραπεία πρέπει να γίνεται ξεκινώντας από τα πόδια και κινούμενη προς τα πάνω, προς την καρδιά. Φυσικά, θα πρέπει να επικεντρωθείτε περισσότερο στα πόδια, τους μηρούς και τους γλουτούς. Ομοίως, το λάδι πρέπει να τρίβεται στην περιοχή της κοιλιάς. Βασικά, η καλύτερη στιγμή για να κάνετε μασάζ είναι αμέσως μετά τη γυμναστική, δηλαδή τη στιγμή που η κυκλοφορία του αίματος στον οργανισμό διεγείρεται λόγω της σωματικής δραστηριότητας.

Γνωρίζατε ότι...
... το μασάζ σώματος με φυσικά έλαια επιταχύνει τη διαδικασία μείωσης του λιπώδους ιστού, διεγείρει τη ροή του αίματος και μειώνει την αγγειακή διαπερατότητα. Επιπλέον, η θεραπεία αυτή παρέχει λεμφική αποστράγγιση, η οποία ενθαρρύνει την επιτάχυνση της ροής της λέμφου. Αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Εάν γίνεται τακτικά, το μασάζ διαλύει αυτόν τον ανομοιόμορφο και με λακκάκια λιπώδη ιστό.

Οι Καλύτερες Θεραπείες κατά της Κυτταρίτιδας για να Πετύχετε το Τέλειο Σώμα

1. Φυσικό Μασάζ με Λάδι

Αν δεν υπήρχαν τα φυσικά έλαια, κάθε μασάζ (όχι μόνο κατά της κυτταρίτιδας) δε θα ήταν εφικτό. Αυτή η εργασία στο σώμα διευκολύνεται από την ολίσθηση που παρέχουν τα έλαια, καθώς ο ιστός προφυλάσσεται από φθορές. Ταυτόχρονα, τα έλαια εμφανίζουν περιποιητικές ιδιότητες και, προφανώς, βοηθούν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Τα φυσικά έλαια είναι το μεγαλύτερο όπλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μάχη κατά της κυτταρίτιδας και το καλύτερο συστατικό όλων των γνωστών θεραπειών κατά της κυτταρίτιδας.

Ποια Έλαια θα σας Βοηθήσουν να Καταπολεμήσετε την Κυτταρίτιδα;

  • Αμυγδαλέλαιο - είναι πηγή μεταλλικών αλάτων, πρωτεϊνών, μαγνησίου και βιταμινών. Είναι καλό στην ενυδάτωση του δέρματος, αποκαθιστά τη λάμψη και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία. Αυτό το έλαιο είναι απίστευτα απαλό, ελαφρύ και απορροφάται καλά. Το αμυγδαλέλαιο καταπραΰνει τους ερεθισμούς και ανακουφίζει το δέρμα.Τέλος, το αμυγδαλέλαιο χρησιμεύει σωστά ως έλαιο-φορέας για θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας με αιθέρια έλαια.
  • Έλαιο Αργκάν - είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά έλαια που ανυψώνουν το δέρμα. Καταπολεμά τις δερματικές ατέλειες και επιβραδύνει τη γήρανση βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος. Επίσης, είναι υπεύθυνο για την αύξηση του μεταβολικού ρυθμού των κυττάρων, την εξομάλυνση και τη σύσφιξη του δέρματος. Το τακτικό τρίψιμο του αργανέλαιου σε περιοχές του δέρματος που επηρεάζονται από ανομοιομορφίες και λακκούβες είναι το μόνο που χρειάζεται για να παρατηρήσετε σημαντική βελτίωση στην εμφάνιση του σώματος.
  • Το έλαιο macadamia - βρίσκεται ιδανικό για ιατρικό μασάζ και μασάζ διαμόρφωσης σώματος. Λεπτό και ελαφρύ, απορροφάται από το δέρμα πολύ εύκολα και χωρίς comedones. Ταυτόχρονα, το έλαιο macadamia είναι σε θέση να προάγει τις διεργασίες που λαμβάνουν χώρα στο δέρμα. Όταν χρησιμοποιείται συστηματικά, το έλαιο βοηθάει στην καταπολέμηση για λεπτό σώμα και αφήνει το δέρμα ελαστικό.
  • Έλαιο κισσού - οι σαπωνίνες που περιέχει ο κισσός επιταχύνουν τον μεταβολικό ρυθμό των κυττάρων και εμφανίζουν απίστευτα ισχυρές αποτοξινωτικές ιδιότητες. Η χεδερίνη που διαθέτει επίσης το έλαιο είναι γνωστό ότι είναι ένας ισχυρός παράγοντας που ευθύνεται για τη σημαντική ανόρθωση του δέρματος. Το έλαιο είναι σε θέση να διεισδύσει βαθιά στο δέρμα και να αποστραγγίσει τα υγρά από το σώμα ενεργοποιώντας τη ροή της λέμφου.
  • Έλαιο από κόκκους καφέ - η καφεΐνη εμφανίζει υψηλή χημική συγγένεια με τα επιδερμικά κύτταρα, διεισδύει εύκολα σε αυτά- οι πολυφαινόλες είναι υπεύθυνες για την ενεργοποίηση της θερμογένεσης. Λόγω της περιεκτικότητας σε καφεΐνη, το έλαιο εντείνει την εκροή λέμφου από τους ιστούς, διεγείρει την καύση των λιπώδους ιστού και διευκολύνει τη διάσπαση των λιποκυττάρων. Τέλος, το έλαιο από κόκκους καφέ βελτιώνει τον κυτταρικό μεταβολισμό και βοηθά το δέρμα να γίνει πιο ελαστικό και σφριγηλό.

2. Κάντε Μασάζ με Φυσικά Έλαια και Αιθέρια Έλαια

Τα φυσικά φυτικά έλαια παίζουν το ρόλο των ελαίων-φορέων για τα αιθέρια έλαια συμπυκνωμένης ισχύος που έχουν ισχυρή επίδραση στο δέρμα. Πολλά έλαια με ευχάριστη μυρωδιά που χρησιμοποιούνται για την αρωματοθεραπεία αντιμετωπίζουν απίστευτα καλά την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Ως εκ τούτου, αν θέλετε να αφαιρέσετε τον φλοιό πορτοκαλιού μια για πάντα - πρέπει να εισαγάγετε τα έλαια στις θεραπείες σας κατά της κυτταρίτιδας.

Μη χρησιμοποιείτε αιθέρια έλαια ως καλλυντικά με ένα μόνο συστατικό, καθώς είναι έντονα συμπυκνωμένα - αυτό μπορεί να ερεθίσει έντονα το δέρμα.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας μείγματα ελαίων και να τα αποθηκεύσετε σε ένα μπουκάλι από σκούρο γυαλί έως και μερικές εβδομάδες. Εφαρμόστε τα έλαια κατά της κυτταρίτιδας κάθε μέρα μετά το μπάνιο, σε ζεσταμένο δέρμα, κάνοντας ένα απαλό μασάζ. Τέτοια μείγματα αποτελούνται πάντα από τα λεγόμενα ΕΛΑΙΑ ΦΟΡΕΙΣ (π.χ. argan, macadamia, αμύγδαλο, κισσός) καθώς και από επιλεγμένα ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ!
Τα αιθέρια έλαια που λαμβάνονται από εσπεριδοειδή δεν πρέπει να εφαρμόζονται πριν από την έκθεση του δέρματος στον ήλιο - μπορεί να προκαλέσουν φωτοαλλεργία.

Στην πραγματικότητα, είναι καλό να κάνετε ένα patch test πριν χρησιμοποιήσετε τα αιθέρια έλαια σε τακτική βάση. Εφαρμόστε μια μικρή δόση από ένα αιθέριο έλαιο και ένα έλαιο φορέα στην περιοχή του δέρματος πίσω από το αυτί σας. Εάν δεν παρατηρήσετε ερεθισμό μέσα σε 24 ώρες, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το έλαιο ελεύθερα.

3. Σπιτικά Scrubs κατά της Κυτταρίτιδας για το Σώμα και το Πρόσωπο

Το scrub είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία κάθε είδους περιποίησης, το οποίο ισχύει για το σώμα, το πρόσωπο, ακόμη και το τριχωτό της κεφαλής. Τα αποτελέσματα της τακτικής εφαρμογής του scrub είναι πραγματικά εντυπωσιακά, επειδή πρόκειται για μια θεραπεία που - όπως ακριβώς και το μασάζ - ενισχύει τη ροή του αίματος, αποτρέπει τη λεμφοστασία και διεγείρει την απομάκρυνση όλων των τοξινών που έχουν συσσωρευτεί στο σώμα.Τα αποτελέσματα παίρνουν τη μορφή λείας επιδερμίδας χωρίς κυτταρίτιδα ούτε λακκάκια.

D.I.Y.: Σπιτικά Scrubs κατά της Κυτταρίτιδας

Απολέπιση σώματος με ζάχαρη και λάδι κατά της κυτταρίτιδας
Συνδυάστε τη ζάχαρη με το μέλι και στη συνέχεια αναμείξτε τα με λάδι αργκάν ή λάδι macadamia για να δημιουργήσετε μια παχύρευστη μάζα. Εφαρμόστε το scrub σε υγρό δέρμα και συνεχίστε το μασάζ μέχρι να λιώσουν τα κομμάτια της ζάχαρης.

Απολέπιση κατά της κυτταρίτιδας με καφέ και λάδι

  • 220 γραμμάρια αλεσμένου καφέ
  • 110 g ζεσταμένο λάδι καρύδας
  • 110 g ζεσταμένο βούτυρο καριτέ
  • 60 ml έλαιο αργκάν
  • 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ
  • 110 γραμμάρια χονδρόκοκκο αλάτι Ιμαλαΐων
  • προαιρετικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πρέζα κανέλα ή τζίντζερ (ζεσταίνει και διεγείρει τη ροή του αίματος)

Μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτό το scrub με έναν πραγματικά δημιουργικό τρόπο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το έχετε σε μορφή κύβων με υπέροχα σχήματα που μοιάζουν με μάφιν - απλά ρίξτε το μείγμα σε φόρμες ψησίματος σιλικόνης πριν το λάδι καρύδας και το βούτυρο καριτέ καταφέρουν να κρυώσουν. Μόλις στερεοποιηθεί, βγάλτε το scrub σε σχήμα μάφιν και βάλτε το σε ένα βάζο ή άλλο δοχείο. Εφαρμόστε το scrub μόνο σε υγρό δέρμα μετά το μπάνιο - τα έλαια θα λιώσουν υπό την επίδραση της θερμοκρασίας του σώματος, οπότε θα σας είναι εύκολο να πραγματοποιήσετε την τέλεια απολέπιση των νεκρών κυττάρων του δέρματος.

Απολέπιση κατά της κυτταρίτιδας με καφέ και ζάχαρη
Ακολουθεί ένα παρόμοιο scrub, αλλά στην απλούστερη εκδοχή του: συνδυάστε 110 γρ. αλεσμένο καφέ, 55 γρ. ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και μια πρέζα φυσικό έλαιο, π.χ. έλαιο αργκάν ή αμυγδαλέλαιο.

Συνεχίστε να το ρίχνετε μέχρι να αποκτήσετε μια παχύρρευστη πάστα.

Αυτή η βασική εκδοχή του scrub σώματος μπορεί να εμπλουτιστεί με επιλεγμένα αιθέρια έλαια κατά της κυτταρίτιδας (π.χ. κιτρικό τζίντζερ, αρκεύθου). Περίπου 10 σταγόνες είναι αρκετές για αυτό το σπιτικό scrub σώματος.

Το μασάζ με ζάχαρη λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος απλά τέλεια. Οι κόκκοι καφέ κάνουν το δέρμα πιο ελαστικό καθώς και διεγείρουν τη ροή του αίματος και της λέμφου. Μόλις τελειώσετε με το μασάζ, ξεπλύνετε το scrub με χλιαρό νερό.

4. Περιτύλιγμα Σώματος

Ένας άλλος απίστευτος τρόπος αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας είναι το body wrapping. Αν και πολλά ινστιτούτα ομορφιάς έχουν αυτή τη θεραπεία στην προσφορά τους, μπορείτε να την πραγματοποιήσετε και στο σπίτι. Εξαρτάται από την εφαρμογή ενός ειδικού μείγματος στις περιοχές του σώματος που έχουν προσβληθεί από φλοιό πορτοκαλιού και στη συνέχεια τυλίξτε τις με αλουμινόχαρτο.

Η σφιχτή συμπίεση που δημιουργείται από το αλουμινόχαρτο διεγείρει τη ροή του αίματος. Επιπλέον, το αλουμινόχαρτο παράγει θερμότητα που ανοίγει τους πόρους του δέρματος, η οποία κατά συνέπεια βοηθά τις δραστικές ουσίες να διεισδύσουν στα κατώτερα στρώματα του δέρματος και, προφανώς, να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητά τους. Τα αποτελέσματα της περιτύλιξης του σώματος θα μπορούσαν να συγκριθούν με την αποστράγγιση του δέρματος: ενισχύει τη ροή του αίματος και της λέμφου καθώς και αδυνατίζει το σώμα. Η κυτταρίτιδα μειώνεται.

Θεραπεία Περιτύλιξης Σώματος στο Σπίτι

Περιτύλιγμα σώματος κατά της κυτταρίτιδας

  • 15 ml λάδι από κόκκους καφέ
  • 15 ml έλαιο αργκάν
  • 15 ml λάδι κισσού
  • 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο κατά της κυτταρίτιδας (π.χ. πορτοκάλι, τζίντζερ, γκρέιπφρουτ)

Συνδυάστε τα συστατικά, εφαρμόστε τα στην περιοχή του δέρματος που επηρεάζεται από την κυτταρίτιδα, τυλίξτε με αλουμινόχαρτο. Αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο μετά από 20 λεπτά και ξεπλύνετε το μείγμα.

Περιτύλιγμα σώματος με καφέ κατά της κυτταρίτιδας

  • 125 ml αφέψημα καφέ
  • 60 ml αμυγδαλέλαιο
  • 60 ml λάδι από κόκκους καφέ

Συνδυάστε τα συστατικά για να λάβετε ορό μάλλον παχύρρευστης σύστασης. Εφαρμόστε τον στις περιοχές του δέρματος που έχουν προσβληθεί από κυτταρίτιδα και τυλίξτε τον με αλουμινόχαρτο. Αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο μετά από 15-20 λεπτά και πλύνετε το σώμα με χλιαρό νερό.

5. Ζεστό και Κρύο Ντους

Αναμφίβολα, αυτή είναι η φθηνότερη και η ευκολότερη σπιτική θεραπεία για τη μείωση της κυτταρίτιδας.

Το δροσερό νερό συστέλλει, ενώ το ζεστό νερό διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία. Μόλις εκτεθείτε σε αυτό τον τύπο ντους, το δέρμα γίνεται σφριγηλό και λείο. Αξίζει να κάνετε συχνά τέτοια ντους και, αν είναι δυνατόν, να τελειώνετε ακόμη και κάθε μπάνιο με αυτό. Εν ολίγοις, τέτοια ντους κρίνονται απίστευτα επωφελείς για τη γενική ευεξία ενός οργανισμού και αφήνουν το σώμα κατευνασμένο.

6. Μπάνια κατά της κυτταρίτιδας

Αν σας αρέσει να ξαπλώνετε σε μια μπανιέρα τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι κατά τη διάρκεια αυτών των ευχάριστων στιγμών μπορείτε επίσης να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε τον κατάλληλο τύπο αλατιού που θα αντιμετωπίσει τον φλοιό πορτοκαλιού για εσάς.

  • Αλάτι μπάνιου της λίμνης Baskunchak
    Τα μπάνια που λαμβάνονται σε αλάτι προερχόμενο από τη λίμνη Baskunchak τονώνουν το δέρμα, καταπολεμούν την κυτταρίτιδα και διαμορφώνουν το σώμα. Αυτό το αλάτι περιέχει εκχυλίσματα δεντρολίβανου, φασκόμηλου και κισσού που μειώνουν τον φλοιό πορτοκαλιού, βοηθούν στην καύση της περίσσειας λιπώδους ιστού καθώς και στην ενίσχυση και τόνωση της επιδερμίδας του σώματος.
  • Αλάτι μπάνιου με bischofite
    Το Bischofite είναι ένα κοινώς αναγνωρισμένο ορυκτό για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Φροντίζει το δέρμα, προμηθεύει τους ιστούς με μαγνήσιο, βρώμιο, σίδηρο, ιώδιο και χλώριο. Όταν προστίθεται τακτικά στα λουτρά, αφήνει το δέρμα λείο και εμποδίζει τη συσσώρευση λιπώδους ιστού στα κύτταρα.
  • Αλάτι μπάνιου με γκουαράνα και L-καρνιτίνη
    Η L-καρνιτίνη είναι μία από τις πιο ισχυρές ουσίες που μπορούν να συνδυαστούν με τα άλατα κατά της κυτταρίτιδας: βοηθά στη διατήρηση της νεανικής όψης του δέρματος απελευθερώνοντας το σώμα από τις τοξίνες. Όσον αφορά το γκουαράνα, εμφανίζει αντιοξειδωτική δράση και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Επίσης, η δράση της είναι παρόμοια με αυτή του καφέ - αυξάνει τον κυτταρικό μεταβολισμό. Βασικά, έχει βρεθεί αναντικατάστατο όταν πρόκειται για θεραπείες σύσφιξης και λείανσης του δέρματος.
  • Αλάτι μπάνιου της Νεκράς Θάλασσας
    Η λήψη λουτρών σε αλάτι που προέρχεται από τη Νεκρά Θάλασσα διευκολύνει την καταπολέμηση του λιπώδους ιστού, των ραγάδων και της κυτταρίτιδας.Τέτοιες θεραπείες διεγείρουν τη ροή του αίματος καθώς και βελτιώνουν την ελαστικότητα και τη λείανση του δέρματος. Χάρη στην υψηλή διαπερατότητα των μετάλλων, το μπάνιο στο αλάτι της Νεκράς Θάλασσας βοηθά στη μυϊκή χαλάρωση και παρέχει λεμφική αποστράγγιση για την αποδυνάμωση του φλοιού πορτοκαλιού.
  • Αιθέρια έλαια για μπάνιο
    Μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες αιθέριων ελαίων στο μπάνιο σας - ρίξτε 10 σταγόνες γκρέιπφρουτ, τζίντζερ, πορτοκαλιού ή οποιοδήποτε άλλο αιθέριο έλαιο που καταπολεμά την κυτταρίτιδα σε ένα μπάνιο γεμάτο με νερό που έχει περίπου 30 βαθμούς Κελσίου. Μια συνεδρία λουτροθεραπείας δεν πρέπει να διαρκεί περισσότερο από 15-20 λεπτά.

Μοιραστείτε μαζί μας την άποψή σας για το άρθρο.


Σχόλια: #0


Προσθέστε στο σχόλιό σας. Θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον συντονιστή.
Μάσκα μαλλιών με κερατίνη
Καστορέλαιο
Έλαιο Χοχόμπα
Αργανέλαιο
Ορός προσώπου με ρετινόλη
πολιτική απορρήτου

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, καθώς και cookies τρίτων, για τη χρήση εξωτερικών εργαλείων. Σε περίπτωση που ο χρήστης δε δώσει τη συγκατάθεσή του, χρησιμοποιούνται μόνο τα απαραίτητα cookies. Μπορείτε να το αλλάξετε τις ρυθμίσεις από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, όποτε επιθυμείτε. Συμφωνείτε με τη χρήση όλων των cookies;

πολιτική απορρήτου