Μια παρατρίχα απόδραση των μαλλιών από τη φθορά... 5 επίπεδα ευαισθητοποιημένων μαλλιών - Ο καλύτερος οδηγός περιποίησης μαλλιών

Μια παρατρίχα απόδραση των μαλλιών από τη φθορά... 5 επίπεδα ευαισθητοποιημένων μαλλιών - Ο καλύτερος οδηγός περιποίησης μαλλιών

Νιώθετε ότι τα μαλλιά σας είναι μόλις ένα βήμα πριν από τη φθορά;

Αυτό οφείλεται στην... ευαισθητοποίησή τους. Όσο κι αν η ευαισθησία είναι ευπρόσδεκτη στον κόσμο της τέχνης και των συναισθημάτων, τα ευαίσθητα μαλλιά δεν είναι επιθυμητά... Ευαισθητοποιημένα μαλλιά σημαίνει ταχύτερη και ισχυρότερη φθορά τους.

Υπάρχουν 5 επίπεδα ευαισθητοποιημένων μαλλιών ανάλογα με το πόσο βαθιά έχουν καταστραφεί οι δομές της τρίχας. Ελέγξτε τη φθορά και το επίπεδο ευαισθητοποίησης των μαλλιών σας και μάθετε να τα φροντίζετε ώστε το χτένισμά σας να μην προκαλέσει ποτέ ξανά προβλήματα.

Τι είναι τα ευαισθητοποιημένα μαλλιά;

Έχουμε ήδη αναφέρει ότι τα ευαισθητοποιημένα μαλλιά είναι, με άλλα λόγια, τα μαλλιά που έχουν χαμηλή αντοχή. Τι σημαίνει στην πραγματικότητα; Αποδεικνύεται ότι τα ευαισθητοποιημένα μαλλιά βρίσκονται στο δρόμο για τη φθορά. Δεν είναι απαραίτητα κατεστραμμένα, αλλά ο κίνδυνος φθοράς είναι πολύ υψηλός.

Η καταστροφή των μαλλιών είναι πιο γρήγορη και ευκολότερη.

Με απλά λόγια, τα ευαισθητοποιημένα μαλλιά καταστρέφονται ευκολότερα από όλους τους άλλους τύπους μαλλιών. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι τέτοια μαλλιά καταστρέφονται εύκολα και δύσκολα επιδιορθώνονται. Τα εξαιρετικά ευαισθητοποιημένα μαλλιά δεν ισοδυναμούν με κατεστραμμένα μαλλιά, ωστόσο η κατάστασή τους γίνεται χειρότερη λόγω διαφόρων παραγόντων που είναι ήπιοι και ασφαλείς για υγιή μαλλιά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα ευαισθητοποιημένα μαλλιά μπορεί να καταλήξουν να καταστραφούν μετά από μία μόνο διαδικασία βαφής, μία μόνο χρήση ισιωτικού, θερμαινόμενα ρόλεϊ ή ντεκαπάζ. Το ισχυρό ηλιακό φως, οι υψηλές θερμοκρασίες ή τα λάθος προϊόντα κάνουν επίσης πολύ κακό.

Γιατί τα μαλλιά ευαισθητοποιούνται;

Δεν υπάρχει μία ξεκάθαρη απάντηση. Ως κύριες αιτίες αναφέρονται τα γονίδια και η λανθασμένη περιποίηση των μαλλιών. Η σκληρή περιποίηση των μαλλιών σε καθημερινή βάση τα δυσκολεύει επίσης (τράβηγμα κατά το ξεμπέρδεμα, σκληρό στέγνωμα με πετσέτα, σφιχτή αλογοουρά ή κότσος κ.λπ.).

Θα πρέπει να θυμάστε ότι η ευαισθητοποίηση είναι πιο πιθανό να επηρεάσει γυναίκες που βάφουν τακτικά τα μαλλιά, χρησιμοποιούν styling με θερμότητα, το οποίο οδηγεί σε ξηρότητα, σπάσιμο των μαλλιών, πτώση και σχίσιμο.

Πώς καταλαβαίνετε ότι τα μαλλιά σας είναι ευαισθητοποιημένα;

  • είναι θαμπά και άγρια
  • είναι πολύ ξηρά, σε ακραίες περιπτώσεις - άκαμπτα
  • είναι εξαιρετικά επιρρεπή σε κάθε είδους φυσική φθορά, συμπεριλαμβανομένης της χημικής επεξεργασίας και του styling με θερμότητα

5 επίπεδα ευαισθητοποιημένων μαλλιών

ΕΠΙΠΕΔΟ 1 ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ - υγιή, αρκετά λεία, χωρίς ανησυχητικά σημάδια, εξαιρετικά ανθεκτικά στη φθορά

Μεταξένια λεία λαμπερά μαλλιά που έχουν αρκετό επίπεδο υγρασίας. Το τριχωτό της κεφαλής είναι καθαρό και υγιές, δεν απειλείται από την υπερβολική παραγωγή λιπαρότητας/τα μαλλιά δεν είναι λιπαρά, βαριά ή επίπεδα. Έχει [μεσαίο πορώδες] που κλίνει προς το [χαμηλό πορώδες].

ΕΠΙΠΕΔΟ 2 ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ - υγιή μήκη μαλλιών, προβληματικό τριχωτό της κεφαλής, τα μαλλιά είναι πρακτικά ανθεκτικά στη φθορά

Δυνατά, λεία, αρκετά πυκνά και λαμπερά μαλλιά, ωστόσο το τριχωτό της κεφαλής παράγει πολύ λιπαρότητα, λιπαρές ρίζες, που οδηγούν σε μαλλιά που βαραίνουν εύκολα [χαμηλού πορώδους].

ΕΠΙΠΕΔΟ 3 ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ - αρκετά υγιή, επιρρεπή σε φθαρμένες σπασμένες άκρες ή μήκη μαλλιών

Γενικά, οι ρίζες των μαλλιών είναι υγιείς αλλά ελαφρώς άγριες, συχνά στατικές. Οι άκρες των μαλλιών μετά το χειμώνα ή το καλοκαίρι τείνουν να δείχνουν μη υγιείς/εξαιρετικά ξηρές, μερικές φορές λίγο φριζαρισμένες ή θαμπές. Αυτός ο τύπος μαλλιών έχει μεσαίο πορώδες.

ΕΠΙΠΕΔΟ 4 ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ - τείνουν να έχουν ταλαιπωρημένα μήκη και (εξαιρετικά) φθαρμένες άκρες μαλλιών

Τα μαλλιά δείχνουν θαμπά, δεν έχουν όγκο, φριζάρουν, έχουν ξεθωριασμένη απόχρωση, υπάρχει μεγάλη φθορά στη δομή των άκρων των μαλλιών. Χάνουν εύκολα υγρασία. Αυτός ο τύπος μαλλιών έχει μεσαίο πορώδες που τείνει να αυξάνεται.

ΕΠΙΠΕΔΟ 5 ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ - εξαιρετικά επιρρεπή σε φθορά (τα μαλλιά είναι πιθανό να καταστραφούν σε όλο τους το μήκος)

Ασταμάτητη θαμπή απόχρωση, σπάσιμο και ευθραυστότητα των μαλλιών, σπασμένες άκρες, ακαμψία, αντίσταση στις μπούκλες. Με πλήρη στέρηση νερού στο εσωτερικό, τα μαλλιά αδυνατούν να απορροφήσουν τα θρεπτικά συστατικά. Είναι [μαλλιά υψηλού πορώδους].

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ;

ΕΠΙΠΕΔΟ 1 ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

  • ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ - προστατέψτε τις άκρες των μαλλιών (πάρτε ένα έλαιο ή έναν ειδικά σχεδιασμένο ορό), χρησιμοποιήστε μαλακτικά σε σπρέι που προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία το καλοκαίρι.
  • ΣΥΧΝΑ - προσαρμόστε τη ρουτίνα λουσίματος των μαλλιών στην κατάσταση των μαλλιών σας, λούστε τα όσο συχνά χρειάζεται, χρησιμοποιήστε ήπια φυτικά σαμπουάν που δεν είναι φαγεσωρογόνα για το τριχωτό της κεφαλής και δίνουν ένα αξιοπρεπές καθαριστικό αποτέλεσμα. Επιπρόσθετα, απευθυνθείτε σε βάλσαμα που θρέφουν τα μαλλιά που ενισχύουν την κατάσταση των μαλλιών και αποτρέπουν τη φθορά.
  • ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ - η επιπλέον φροντίδα για τα ευαισθητοποιημένα μαλλιά επιπέδου 1 περιλαμβάνει π.χ. μια ελαφριά μάσκα μαλλιών πλούσια σε βιταμίνες ή (κυρίως το χειμώνα) μια καλή περιποίηση με έλαιο μαλλιών. Δεν χρειάζεται να αφήσετε το έλαιο κατά τη διάρκεια της νύχτας - εφαρμόστε το και ξεβγάλτε μετά από 30 λεπτά και λούστε καλά τα μαλλιά. Δοκιμάστε το [Nanoil για μαλλιά μεσαίου πορώδους] στο πρόγραμμα περιποίησης μαλλιών σας.

ΕΠΙΠΕΔΟ 2 ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

  • ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ - λούστε τα μαλλιά σας ακόμη και κάθε μέρα, εάν χρειάζεται. Αποκτήστε ένα σαμπουάν για λιπαρές ρίζες μαλλιών που εξασφαλίζει ακριβή καθαρισμό του τριχωτού της κεφαλής και περιποίηση των ινών των μαλλιών, χωρίς να αφήνει τα μαλλιά ξηρά. Για την καθημερινή μερίδα θρεπτικών συστατικών, ψάξτε για αβαρή φυτικά νερά και μαλακτικά για το τριχωτό της κεφαλής - τρίβοντάς τα στο τριχωτό της κεφαλής, σας επιτρέπουν να ελέγξετε την υπερπαραγωγή λαδιού. Αναζητήστε αυτά που περιέχουν εκχυλίσματα τσουκνίδας, εκουιζέτου, κολλιτσίδας, πεύκου ή φασκόμηλου. Ο κέδρος φέρνει παρόμοια οφέλη στο τριχωτό της κεφαλής.
  • ΣΥΧΝΑ - εάν τα μαλλιά σας είναι πολύ πυκνά, δεν χρειάζεστε καθημερινή χρήση μαλακτικών. Με κάθε δεύτερη ρουτίνα λουσίματος (ή λιγότερο συχνά), ενισχύστε τα χρησιμοποιώντας ένα ελαφρύ μαλακτικό που παρέχει βιταμίνες και μέταλλα. Επιλέξτε βάλσαμα που δεν αφήνουν τα μαλλιά υπερφορτωμένα αλλά έχουν ελαφριά σύσταση, φίλτρο για την υπεριώδη ακτινοβολία και πανθενόλη που ενισχύει τα μαλλιά.
  • ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ - και τα μαλλιά σας χρειάζονται θεραπείες με έλαια. Το μυστικό βρίσκεται στη σωστή επιλογή φυσικών ελαίων - αυτά που δεν βαραίνουν αλλά ανασηκώνουν τις ρίζες, αυξάνουν τον όγκο και τη λάμψη και επιπλέον - διατηρούν το τριχωτό της κεφαλής καθαρό. Το [Nanoil για μαλλιά χαμηλού πορώδους] είναι κατάλληλο για αυτό. Μία φορά στις δύο εβδομάδες, αναζητήστε ένα απολεπιστικό για το τριχωτό της κεφαλής για να βεβαιωθείτε ότι το δέρμα είναι απαλλαγμένο από τοξίνες και υπερβολικό σμήγμα.

ΕΠΙΠΕΔΟ 3 ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

  • ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ - επιλέξτε έναν ορό ή ένα μαλακτικό έλαιο που προστατεύει τις άκρες των μαλλιών από τη φθορά. Εάν τα μαλλιά σας τείνουν να είναι ξηρά από τα μεσαία μήκη - εφαρμόστε το έλαιο σε αυτό ακριβώς το σημείο που είναι πιθανό να φθαρεί. Εάν τα μαλλιά σας είναι πιο λεπτά, χρησιμοποιήστε ένα μαλακτικό σπρέι με βάση το λάδι που είναι πιο ελαφρύ και δεν βαραίνει.
  • ΣΥΧΝΑ - εφαρμόστε πιο εντατικό προϊόν περιποίησης: μετά από κάθε ρουτίνα λουσίματος μαλλιών με σαμπουάν ενδυνάμωσης (με αφθονία σε μαλακτικές ουσίες, βιταμίνες, μέταλλα, έλαια, λανολίνη), χρησιμοποιήστε ένα κατάλληλο μαλακτικό που όχι μόνο προστατεύει από τη φθορά, αλλά και ενισχύει την κατάστασή τους: αποτρέποντας την υπερβολική ξηρότητα, το φριζάρισμα και δίνοντας ένα μεταξένιο λείο φινίρισμα. Εάν χρησιμοποιείτε πιστολάκι, μην ξεχάσετε να τρίψετε έναν ειδικά σχεδιασμένο θερμοπροστατευτικό ορό που προστατεύει από τη φθορά και την απώλεια νερού.
  • ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ - απευθυνθείτε σε μια αναζωογονητική, ενυδατική μάσκα. Ελέγξτε εάν αφθονεί σε κεραμίδια και ενισχυτικά φυτικά εκχυλίσματα (π.χ. υδρολυμένες πρωτεΐνες σιταριού και βρώμης). Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε τη μάσκα μαλλιών μετά τη θεραπεία με έλαια μαλλιών (επιλέξτε έλαια για μαλλιά μεσαίου πορώδους) - θα γαλακτώσει το έλαιο και θα λειτουργήσει ως επιπλέον στήριγμα αποτρέποντας τη φθορά των μαλλιών.

ΕΠΙΠΕΔΟ 4 ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

  • ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ - προστατέψτε τα μαλλιά σας από τη φθορά - κάθε είδους φυσική φθορά, θερμότητα και υπεριώδη ακτινοβολία. Εφαρμόστε ένα ειδικά σχεδιασμένο ορό, έλαιο ή μαλακτικό. Βεβαιωθείτε ότι το προϊόν περιέχει κεραμίδια και έχει μια θερμοπροστατευτική δράση για να γλιτώσει το χτένισμά σας από τη θερμότητα καθώς και να τιθασεύσει τις τούφες που πετούν, αλλά και να αποτρέψει το φριζάρισμα των μαλλιών από την υγρασία.
  • ΣΥΧΝΑ - λούστε τα μαλλιά χρησιμοποιώντας ένα προϊόν ενίσχυσης και ενυδάτωσης που, ταυτόχρονα, ανακουφίζει το τριχωτό της κεφαλής. Μετά από ένα λούσιμο, εφαρμόστε προϊόντα για αδύναμα μαλλιά, π.χ. αυτά που περιέχουν κεραμίδια, κερατίνη και φυσικά έλαια. Μπορείτε να προσθέσετε φυσικά έλαια σε ένα αγαπημένο μαλακτικό ή μάσκα.
  • ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ - χρησιμοποιήστε προϊόντα πλούσια σε θρεπτικά και αναζωογονητικά συστατικά. Μπορείτε να εφαρμόσετε μάσκα μαλλιών και μετά το ξέπλυμα της θεραπείας με έλαια (επιλέξτε έλαια για μαλλιά μεσαίου πορώδους ή - αν τα μαλλιά είναι πιο ταλαιπωρημένα - το Nanoil για μαλλιά υψηλού πορώδους). Η μάσκα πρόκειται να γαλακτώσει το έλαιο, ώστε να αφαιρείται ευκολότερα και μπορείτε επιπλέον να προσφέρετε στα μαλλιά ενίσχυση και ισχυρότερη προστασία από τη φθορά.

    Επίσης, προσπαθήστε να απέχετε από το πιστολάκι τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά και τρίψτε έναν απαλό προστατευτικό ορό ή έλαιο στις άκρες των μαλλιών.

ΕΠΙΠΕΔΟ 5 ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

  • ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ - χρησιμοποιήστε ένα έλαιο μαλλιών. Τρίψτε το και στις άκρες των μαλλιών και σε όλο το μήκος. Με αυτόν τον τρόπο, προστατεύετε τα μαλλιά από φθορά, κλειδώνετε το νερό, προσθέτετε απαλότητα και λάμψη. Αυτός ο τύπος μαλλιών απαιτεί σημαντική ενίσχυση και έλαια που έχουν την ικανότητα να αναζωογονούν και να δυναμώνουν. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, τρίψτε με ένα μαλακτικό που προστατεύει από τη θερμότητα ή ένα σπρέι με βάση το λάδι όσο συχνά το χρειάζεστε.
  • ΣΥΧΝΑ - εκτός από τα επανορθωτικά σαμπουάν, χρησιμοποιήστε μαλακτικά που περιέχουν πολλές ουσίες που ενισχύουν την αναδόμηση των ινών της τρίχας (κεραμίδια, λιπίδια, βιταμίνες Ε και Α, μείγματα ελαίων). Μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες επιλεγμένων φυσικών ελαίων στο μαλακτικό σας (προτιμήστε έλαια για μαλλιά υψηλού πορώδους). Προσπαθήστε να αποφύγετε το πιστολάκι ή χρησιμοποιήστε μια δροσερή ροή αέρα. Αποφύγετε τα σίδερα και εφαρμόστε τακτικά θεραπείες με έλαια μαλλιών - εάν τα μαλλιά είναι πραγματικά φθαρμένα, μη διστάσετε να τα λιπάνετε ακόμα και κάθε μέρα. Να θυμάστε πάντα να ξεπλένετε καλά το έλαιο και να λούζετε τα μαλλιά. Μια ιδανική θεραπεία για έντονα ευαισθητοποιημένα μαλλιά επιπέδου 5 είναι το [Nanoil για μαλλιά υψηλού πορώδους].
    Λάβετε προληπτικά μέτρα: προστατεύστε τα μαλλιά μετά από κάθε λούσιμο - όταν τα μαλλιά είναι ακόμα νωπά, εφαρμόστε έναν ειδικό ορό ή μαλακτικό που περιέχει θρεπτικά συστατικά όπως έλαια ή φυτικά ανάλογα της σιλικόνης, αφήνοντας τα μαλλιά λεία και απαλά.
  • ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ - μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε μια θεραπεία με έλαια για τα μαλλιά κατά τη διάρκεια της νύχτας - αφήστε ένα έλαιο της επιλογής σας στα μαλλιά για όλη τη νύχτα ξεπλένοντάς τα το πρωί. Πριν ξεβγάλετε, μπορείτε να εφαρμόσετε μια μάσκα για βαθύτερη επανόρθωση των μαλλιών. Επίσης, απλώστε τις αμπούλες για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής - μην ερεθίζετε το δέρμα χρησιμοποιώντας σκληρά προϊόντα styling.
  • ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ - εκτός από την κατάλληλη φροντίδα, τα ευαισθητοποιημένα μαλλιά επιπέδου 5 χρειάζονται τη σωστή προστασία, γι' αυτό αποφύγετε όλα τα πράγματα που είναι δυνητικά καταστροφικά: μην τα τραβάτε ή τρίβετε, περιορίστε τη χημική επεξεργασία, αποφύγετε styling με θερμότητα, αποφύγετε το ίσιωμα με σίδερο, προσπαθήστε να αφιερώνετε λίγο χρόνο έκθεσης στο ηλιακό φως και προστατεύστε τα μαλλιά από την υπεριώδη ακτινοβολία. Τα έλαια περιέχουν φυσικό φίλτρο για την υπεριώδη ακτινοβολία που ενισχύει τα ευαισθητοποιημένα μαλλιά επιπέδου 5.

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΕΛΑΙΑ

Στην περίπτωση των ευαισθητοποιημένων μαλλιών επιπέδου 4 και 5, η εφαρμογή θεραπειών με έλαια είναι απαραίτητη. Αυτό το είδος θεραπείας δίνει καλύτερα αποτελέσματα ως τελετουργικό επανόρθωσης για ταλαιπωρημένα μαλλιά. Αναζητήστε φυσικά έλαια εάν τα μαλλιά σας είναι υψηλού πορώδους ή επιλέξτε κατάλληλο σύνολο ουσιών που μπορούν να επανορθώσουν έντονα τα μαλλιά και να αποτρέψουν τη φθορά. Η επιλογή της σωστής εφαρμογής θεραπείας με έλαια έχει επίσης μεγάλη σημασία.

  • Θεραπεία με έλαια για στεγνά μαλλιά - απλώστε ένα έλαιο σε όλα τα μαλλιά κάνοντας απαλό μασάζ. Βεβαιωθείτε ότι το έλαιο καλύπτει τα μαλλιά σας αντί να στάζει. Αφήστε το να δράσει για περίπου 30 λεπτά, ξεπλύνετε και λούστε τα μαλλιά. Είναι μια ελαφρώς πιο ήπια θεραπεία.
  • Θεραπεία με έλαια για βρεμγένα μαλλιά - η διαδικασία είναι σχεδόν η ίδια, αλλά πρέπει να βρέξετε τα μαλλιά σας ή να τα λούσετε πρώτα για να απαλλαγείτε από τη βρωμιά, το σμήγμα και τη συσσώρευση προϊόντων. Τα βρεγμένα μαλλιά απορροφούν τα έλαια πιο εύκολα και βαθιά, γι' αυτό προσπαθήστε να κάνετε αυτό το είδος θεραπείας με έλαια τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Χάρη στη θεραπεία με έλαια για βρεγμένα μαλλιά, τα μαλλιά σας ενυδατώνονται και επιδιορθώνονται.

Μοιραστείτε μαζί μας την άποψή σας για το άρθρο.


Σχόλια: #0


Προσθέστε στο σχόλιό σας. Θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον συντονιστή.
Μάσκα μαλλιών με κερατίνη
Καστορέλαιο
Έλαιο Χοχόμπα
Αργανέλαιο
Ορός προσώπου με ρετινόλη
πολιτική απορρήτου

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, καθώς και cookies τρίτων, για τη χρήση εξωτερικών εργαλείων. Σε περίπτωση που ο χρήστης δε δώσει τη συγκατάθεσή του, χρησιμοποιούνται μόνο τα απαραίτητα cookies. Μπορείτε να το αλλάξετε τις ρυθμίσεις από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, όποτε επιθυμείτε. Συμφωνείτε με τη χρήση όλων των cookies;

πολιτική απορρήτου